Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MĚLNICKÁ KLIČKA 2010 fotbalový turnaj žákyň G15 a G13

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MĚLNICKÁ KLIČKA 2010 fotbalový turnaj žákyň G15 a G13"— Transkript prezentace:

1 MĚLNICKÁ KLIČKA 2010 fotbalový turnaj žákyň G15 a G13
FC Mělník

2 MĚLNICKÁ KLIČKA 2010 FC Mělník fotbalový turnaj žákyň Dívky : G15, G13
Počet mužstev : Účastníci 2009 : FC Mělník, AC Sparta Praha, FC Viktoria Plzeň, FC Teplice, FC Hradec Králové, SK Malá Skála, SK Předměřice, Sn Horní Beřkovice Organizátor : FC Mělník Datum První ročník turnaje v roce 2009 představoval jednoznačný úspěch. V letošním roce jsou organizátoři ještě lépe připraveni a účastníci se setkají skutečně s královskou pohostinností. V turnaji "Mělnická klička 2010„ dostanou příležitost změřit si síly ligové celky z Čech, Moravy a Nizozemí. V mimosportovním programu lze navštívit plavecký bazén, zámek Mělník nebo mělnické podzemí.

3 Sportoviště FC Mělník sportovní areál Podolí
Sportovní areál Podolí je v těsné blízkosti městského bazénu a jednoho nejnavštěvovanějších kempů v kraji Autocamp Mělník. V areálu jsou k dispozici 3 hřiště z toho jedno s umělou trávou III. generace, jedno hlavní travnaté hřiště a hřiště pro hru 7+1. Součástí komplexu je sportovní hala využívaná pro míčové sporty. V zázemí haly jsou pro zúčastněné týmy připraveny kabiny s teplou sprchou a občerstvením.

4 Propozice FC Mělník 3. duben 2010
Kategorie : G15 starší žákyně – hráčky narozené po a mladší            G13 mladší žákyně – hráčky narozené po a mladší Startovné : 1100,- Kč za jeden tým. Hrací systém : Utkání ve skupinách a závěrečná utkání o umístění. Každý tým odehraje 5 utkání. Pořadí určuje počet bodů, vzájemný zápas (popřípadě minitabulka), brankový podíl, více vstřelených branek, los. Pravidla hry : dle platných pravidel ČMFS a dle RMS KFŽ. Počet mužstev : 6, 8 nebo 10 v každé kategorii – dle přihlášek. Hrací doba : 1x 25 min Počet hráčů : G15 starší žákyně 7+1, G13 mladší žákyně 7+1 Soupisky : Před zahájením turnaje budou vyplněny soupisky hráček, trenérů a vedoucích týmů (registrační průkazy, popř. pas). Rozhodčí : Rozhodčí zajišťuje KR OFS Mělník. Každý vedoucí mužstva je členem pořadatelského týmu a dbá pokynů zástupce hlavního pořadatele.

5 FC Mělník Organizace Uzávěrka přihlášek : O přijetí do turnaje rozhoduje datum došlé přihlášky. Každý tým má garantováno pět utkání. Rozpis zápasů bude zveřejněn po uzávěrce přihlášek na Všechna družstva mohou dosadit do týmu hráčky mladší, nikoli starší. Tým bude zaregistrován po úhradě startovného na číslo účtu : /0100 nebo po dohodě v úvodu turnaje.  Občerstvení lze v průběhu turnaje zakoupit v areálu. Obědy budou zajištěny dle objednávky v přihlášce (polévka, hlavní jídlo + pití 90 Kč). Protože se jedná o jednodenní turnaj, pobyt v Mělníku si lze prodloužit a využít k soustředění popř. k odehrání dalších přátelských utkání.

6 Pobyt FC Mělník možnosti pobytu a ubytování I. varianta
2.4. – Příjezd do Mělníka, ubytování a prohlídka města, trénink nebo přátelský zápas na umělé trávě 3. generace G nebo 7+1, G 3.4. – turnaj Mělnická klička 2010. II. varianta Program a délku pobytu můžeme připravit dle požadavků klubů. Ubytování je 300m od sportovního areálu. Všechny možnosti ubytování jsou na Na vyžádání pobyt rezervujeme a zajistíme se všemi službami.

7 TĚŠÍME SE NA VAŠI ÚČAST FC Mělník Kontakty : FC Mělník
Mělnická klička 2010 Kontakty : FC Mělník Řipská 3378, Mělník IČO: Mgr. Hana Lumpeová, Stanislav Barda (adress: Pražská 2643, Mělník) Bill number : /0100 Mgr. Hana Lumpeová  mob Stanislav Barda          mob  


Stáhnout ppt "MĚLNICKÁ KLIČKA 2010 fotbalový turnaj žákyň G15 a G13"

Podobné prezentace


Reklamy Google