Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Evropský parlament – Informační kancelář v ČR Natalie Šťastná
Advertisements

CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.
…..přijďte si s námi zahrát
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
ZAČLENĚNÍ PODNIKATELŮ DO TVORBY REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE KONKRÉTNÍ AKTIVITY SPOLUPRÁCE S VÁMI PRO OBDOBÍ OD DO – JAK SE MŮŽETE.
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Výjezd Morava II aneb ŠÍLENSTVÍ POKRAČUJE Morava II aneb šílenství pokračuje Termín: 12. – 14. března 2010 Místo konání: Velké Pavlovice a Bořetice Foto.
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Dvoudenní sraz Fanklubu Kabát spojený s p ř ípravným fotbalovým zápasem.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Klientská prezentace Anna Tomanová 3.ročník bc
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
We speak English in the Bohemia Region
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
Volba rektora Statut Čl. 11 Rektor 1.Volbu kandidáta na funkci rektora vyhlašuje senát tak, aby se konala nejméně 90 dní před uplynutím funkčního.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Tisková konference Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR 12. března 2013.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Stáže v EP. Druhy stáží Placené stáže Neplacené stáže Stáže s obecným zaměřením Stáže určeny mladým lidem, kteří mají absolvovat stáž v rámci svého vzdělávání.
Obchodní činnosti - Kapitola 8 1 VÝZKUM TRHU KAPITOLA 8 Pavlíčková.
datum konání 25. a 26. červen 2005 místo konání TJ Solidarita Praha, ul. Pod strání 3124/7a, Praha 10 první oficiální pražský turnaj v plážové házené.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Realizace Vnitřních grantů Obecné informace k realizaci projektu/harmonogram Realizace začíná podáním návrhu na přiznání stipendia na GO, podávat.
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
Nabídka reklamních ploch
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Úvod Proč studovat informatiku?
OTVÍRÁNÍ JARA 2015 První ročník na podporu a propagaci oboru floristiky a zahradnictví.
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Téma:Marketingová reklama pomocí Corelu Draw Vypracovala: Ing. Jana Wasserbauerová.
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
Klikněte ZDE Klikněte ZDE V naší snaze, poskytnou ctěným uživatelům co nejdokonalejší služby, Vás proto nyní uctivě prosíme o účast v anketě.
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
CENA UZS ČR ZA INOVACI V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH 2009 / 2010.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
NEDOVOLENÉ ZÁKROKY V LEDNÍM HOKEJI GABRIELA PAVLOVÁ.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
Pohár vědy (Science cup)
Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2017
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
Volby prezidenta
BEACHVOLEJBAL.
Transkript prezentace:

Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006

Vážené fanynky (a vážení fanoušci) Tipsport extraligy ledního hokeje, staňte se významným článkem v nově připravované soutěži o nejsympatičtějšího hráče extraligy. Tato soutěž/anketa je dílčí součástí velké kampaně pod názvem „Jde se na hokej“, který má za cíl přilákat k extraligovému hokeji nové fanoušky, ať už přímo na stadiony nebo k televizním obrazovkám. A protože nesmíme zapomínat ani na fanynky z řad něžného pohlaví, je zejména ženám a dívkám určena soutěž, která zvolí nejsympatičtějšího hokejistu. Sympaťák hokejové extraligy 2005/06

Právě Vy rozhodnete o tom, kdo se bude moci za váš klub o titul ucházet. Váš úkol je jednoduchý: nominovat ze svého klubu pět hráčů, o nichž si myslíte, že mají šanci v této soutěži uspět. Cílem soutěže je zvolit hráče, který je nejen pohledný, ale také má dobré vystupování na ledě i mimo led na veřejnosti. Rozhodující jsou tedy charakter, vlastnosti a celková osobnost hráče, nikoliv jeho statistiky! Vaše nominace, tedy jména 5ti hráčů a jejich fotografie („hlavičky“ v rozlišení 300 dpi), nám prosím zašlete em nejpozději do 16.listopadu.

Předkolo: každý fanklub nominuje 5 hráčů ze svého klubu do 1. kola, spolu se jmény pošlou jejich foto v rozlišení 300 dpi Termín: od 7. do 16. listopadu kolo: celkem bude nominováno 70 hráčů (5 ze 14-ti klubů), pro toto kolo již bude realizováno hlasování prostřednictvím sms a internetových stránek (při hlasování na internetu bude potřeba provést registraci kvůli losování cen a výher), v rámci losování v prvním kole bude zvolen 1 nejsympatičtější hráč z každého klubu, který postupuje do finálového 2. kola. Termín: od 1. prosince 2005 do 13. ledna 2006 Pokud hráč, který je nominován v rámci určitého klubu, v průběhu 1. kola soutěže přestoupí do jiného klubu, soutěží o hlasy fanoušků i nadále v rámci původní nominační pětice. Pouze se u jeho vizitky upozorní na změnu. 1. losování výherců hlavní výhra : „víkend s hvězdami – výherce získá 2 vstupenky na UH – výherce sám bude na české lavičce + poukaz na ubytování pro 2 osoby v místě konání), další ceny – kosmetika, ceny od partnerů,... Jak bude volba Sympaťáka probíhat?

2. kolo, FINÁLE – o nejsympatičtějšího hokejistu se bude v tomto kole ucházet 14 hráčů (výherci fanklubových nominací) Termín: od 1. března do 25. dubna losování výherců hlavní výhra: účast na Galavečeru (možnost předání ceny Sympaťákovi TELH) + oběd/večeře/sportbar se Sympaťákem, další ceny – kosmetika, ceny od partnerů GALAVEČER - zde bude vyhlášen Sympaťák TELH Termín: 3. května Jak bude volba Sympaťáka probíhat? předkolo ListopadProsinecLedenÚnorBřezenDubenKvěten 1. kolopředání cen po 1.kole2.koloGalavečer/ceny Timing

Jména hráčů a jejich fota zasílejte na níže uvedený kontakt. Zde nás také můžete kontaktovat pro další informace. Kontakt Petr Nitsche hokejové oddělení BPA sport marketing a.s. tel.: mob.: Děkujeme Vám za spolupráci!

Děkujeme za pozornost!