DM Lovosická a Dittrichova

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.
Advertisements

Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
NEMOCNICE WESTFRIESTGASTHUIS CHIRURGICKÉ ODDĚLENÍ
Sociální služby SOZ.
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Procházka Geriatrickým centrem Týniště nad Orlicí.
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
DOMOV PRO SENIORY Reynkova 3643, Havlíčkův Brod
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
Ročník Lenka Miketová ZSF OU v Ostravě
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Střížovice 11 Pěnčín GPS: N, E
Z ajímavé BUDOVY a OBJEKTY v BRNĚ První část SOUČASNOST zpracováno - rok 2013.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
1.Cesta do školy (animace) 2.Vyučované obory 3.Historie 4.Prostory školy a vybavení 5.Exkluzivity ( vč. ECDL a CISCO )ECDLCISCO 6.Uplatnění absolventů.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Naše město Vizovice Nela Svačinová.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Wifi, LAN a internet v elekt. drátech Počítačové sítě naší školy.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Rozdělení pozemních staveb do typologických skupin
Rozvoj sociálních služeb (IROP) Mgr. Jan Vrbický.
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_43_Člověk a společnost.
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.
Stav svazkového školství k červnu Fyzické stavy dětí ve věku od 1 roku do 14 let v jednotlivých obcích Vernířovice, Rapotín, Sobotín, Petrov nad.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
 Zřizovatel: Ústecký kraj (od )  Adresa: Za Humny 580, Trmice  Vznik: 1991 (jako příspěvková organizace Statutárního města Ústí nad Labem..v.
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Domov pro osoby se zdravotním postižením ZBOROVICE
SZeŠ Lanškroun
Ústav vs. Komunitní služba
Školící a konferenční objekty MŠMT
Domov se zvláštním režimem
Rekreační zařízení Jazovice
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
Domov se zvláštním režimem
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Chráněné bydlení Luhačovice Mlýnská Luhačovice
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA
Domov se zvláštním režimem
Ústav vs. Komunitní služba
SOŠ a SOU Jindřichův Hradec
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
„Nad konáním dobra není třeba uvažovat“
Transkript prezentace:

DM Lovosická a Dittrichova Domov mládeže Lovosická (vlevo) a Dittrichova poskytuje ubytování studentkám středních a vyšších odborných škol.

DM Lovosická a DM Dittrichova dále také zabezpečují výchovnou vzdělávací činnost, školní stravovaní a snaží se vést žákyně k plnohodnotnému využívání volného času.

DM Lovosická se nachází na Střížkově nedaleko zastávky metra DM Lovosická se nachází na Střížkově nedaleko zastávky metra. Objekt se skládá ze dvou budov. Byl postaven v polovině 80. let a původně měl sloužit jako moderní hotelový dům pro zdravotnický personál. Výstavba plánovaného nemocničního areálu však byla pozastavena, a proto od roku 1985 funguje jako domov mládeže.

Na DM Lovosická je možno se ubytovat na jednolůžkových anebo dvoulůžkových pokojích s plně vybaveným sociálním zařízením. Na každém patře se navíc nachází společenská místnost s televizí a nově zrekonstruovanou kuchyňkou (lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice a topinkovač).

Žákyně se mohou stravovat v přilehlých prostorách DM Lovosická Žákyně se mohou stravovat v přilehlých prostorách DM Lovosická. Naskýtá se možnost využívat i hřiště, které se nachází v areálu DM. K dispozici je i počítačový koutek s připojením na internet, knihovnou, zrcadlovou tělocvičnou, společenskou místností s klavírem a vybavením pro výtvarné a rukodělné činnosti. Připojení k internetu je možné i na pokoji.

DM Dittrichova se nachází nedaleko vltavského nábřeží v krásné ulici lemované domy z první republiky a Rakouska-Uherska. Sama budova byla postavena v roce 1921 a prošla si řadou rekonstrukcí. Ta poslední se konala mezi lety 2000 – 2001 a lze ji považovat za největší. Byly vybudovány ubytovací jednotky s vlastním sociálním zařízením. Budova slouží jako internát od 30. let minulého století.

Pokoje na DM Dittrichova mají k dispozici plně vybavené sociální zařízení. Na každém patře je lednička a varná konvice. V přízemí se nachází kuchyňka (mikrovlnná trouba, plotýnka, toastovač).

Stravovat se je možno v jídelně v suterénu budovy Stravovat se je možno v jídelně v suterénu budovy. Žákyně mohou využívat dvojici společenských místností s televizí. K dispozici jsou také dvě hudební zkušebny vybavené klavíry, knihovnou, počítačovou místností, místností vybavenou dvěma posilovacími stroji a gymnastickými míči. Připojení k internetu je možné i na pokoji. DM Lovosická a Dittrichova ve spolupráci s volnočasovými zařízeními umožňuje žákyním a studentkám rozsáhlé možnosti plnohodnotného využívání volného času formou svobodně volených zájmových aktivit.