Počátky českého státu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Pitronová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Energie mechanická Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, Petr Jeřábek. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Advertisements

ČECHY V DOBĚ KNÍŽECÍ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Od druhé republiky k protektorátu
Podstatná jména Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Olga Zehnálková Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Vznik českého státu.
Výrobek – vánoční vyšívané přání
Pravý úhel, pravoúhlý trojúhelník Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Petrová. Materiál zpracován v rámci projektu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle.
PRVNÍ PŘEMYSLOVCI.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michael Korbička. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Uherský stát Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Pitronová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Francie Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Pitronová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Těleso nebo látka Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petr Jeřábek. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Rýsování rovnoběžek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Petrová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Rýsování kolmic Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Petrová Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Přemyslovci ( st.n.l.) pro 4. ročník ZŠ
Elektrolýza Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Chemická vazba Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Kyjevská Rus Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Pitronová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
ČESKÝ STÁT POČÁTKY ČESKÉHO STÁTU
Obrana demokracie v ČSR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Dobešová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Název školyZákladní škola a Mateřská škola Tatenice Číslo projektuCZ Název šablony klíčové aktivity Inovace a zkvalitnění výuky pomocí ICT Vzdělávací.
Počátky českého státu Základní škola Kutná Hora, Kremnická 98
Holocaust Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Dobešová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Výrobek - kytara Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Nicol Stavělová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
VYBER CO SEM NEPATŘÍ Avaři Slované Hunové Křesťan Pohan Muslim
Mgr. Lenka Venclová 7.ročník
Čištění povrchové vody
Počátky Českého státu Lubomír Berka.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Roztoky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Franská říše Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Pitronová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Oprava testu.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2Č. materiálu:VY_32_INOVACE_470.
Počátky českého státu první Přemyslovci.
Polsko Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Pitronová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
PŘEMYSLOVCI.
Svatý Václav Základní škola Kutná Hora, Kremnická 98
Počátky českého státu Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
PRVNÍ STÁTNÍ ÚTVARY NA NAŠEM ÚZEMÍ
Státy stř. a vých. Evropy - test Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Pitronová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Mgr. Miloslava Pucandlová ZŠ Sadová 1756, Čáslav
Molekula Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
ČECHY V DOBĚ KNÍŽECÍ.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
České země v době Přemyslovců 4. ročník
PRVNÍ STÁTNÍ ÚTVARY NA NAŠEM ÚZEMÍ
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Kvíz Český stát raného středověku Číslo vzdělávacího materiálu: ICT1-19 Šablona: III/2 Inovace.
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr. Kateřina SÁLOVÁ ZŠ a MŠ MALÝ ÚJEZD VY_32_INOVACE_17_VL_PRAHA 1. část.
Významné postavy rodu Přemyslovců OB21-VVP-HUM-DEJ-BUJ-M
VY_32_INOVACE_Lul_I_06 PRVNÍ PŘEMYSLOVCI
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Český stát za prvních Přemyslovců
Počátky českého státu.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Škola Katolické gymnázium Třebíč, Otmarova 22, Třebíč Název projektu
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Počátky českého státu Bc. Mgr. Jana Požárová.
Nejstarší české dějiny, 4.ročník
Přemyslovská knížata Vlastivěda 4. ročník
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Základní škola a mateřská škola Šaratice, okres Vyškov
Transkript prezentace:

Počátky českého státu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Pitronová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle ŠVP na ZŠ Slavkov u Brna, Tyršova 977.

Počátky českého státu test start

1. Vládnoucí rod kmene Čechů Přemyslovci Mojmírovci Slavníkovci

Špatná odpověď Vrátit zpět

2. Bájný zakladatel českého státu Praotec Čech Praotec Lech Přemysl Oráč

Špatná odpověď Vrátit zpět

3. První historicky doložený český kníže Václav Bořivoj Přemysl Oráč

Špatná odpověď Vrátit zpět

4. Původní sídlo prvního českého knížete Praha Stará Boleslav Levý Hradec

Špatná odpověď Vrátit zpět

5. První mince ražené v Čechách groše denáry koruny

Špatná odpověď Vrátit zpět

6. Autor první kroniky Sv. Václav Sv. Vojtěch Kosmas

Špatná odpověď Vrátit zpět

7. První česká kronika je napsána latinsky česky staroslověnsky

Špatná odpověď Vrátit zpět

8. První český král Václav Bořivoj Vratislav

Špatná odpověď Vrátit zpět

9. Pražské biskupství bylo založeno 935 973 995

Špatná odpověď Vrátit zpět

10. Druhý pražský biskup, sv. Vojtěch, pocházel z rodu Slavníkovců Přemyslovců Mojmírovců

Špatná odpověď Vrátit zpět

Konec testu

Zdroje :