ACPD Mazánek a ADSN Lvíček

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Firemní školka Ministerstva zahraničních věcí ČR
Advertisements

Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
Provozovatel: Rodinné centrum PASTELKA o.s.
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Evropský sociální fond v ČR
Vysoké mýto.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Služba péče o děti v dětské skupině
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
KONCEPCE ŠKOLSTVÍ ÚJEZD NAD LESY MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
Rozmarýn.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Předškolka a hlídání dětí
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
INKLUZE – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Rozvoj klíčových kompetencí ve všech ročnících nižšího gymnázia formou terénních cvičení TENTO PROJEKT BYL SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A.
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání,
Pobytové středisko Zastávka
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
Operační programy Praha OP Praha Adaptabilita OP Praha Konkurenceschopnost.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Střední odborné učiliště, Liběchov Autoevaluace školy.
Ochrana veřejného zdraví ZÁKON č. 258/2000 Sb. Práva a povinnosti osob a výkon státní správy v ochraně veřejného zdraví POJMY Veřejným zdravím je zdravotní.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků EVROPSKÝ.
Projekt dětská skupina MOTÝL
Proměny zahrady – MŠ Nad Kazankou Vypracovaly: Bc. Vladimíra Barešová Ing. arch. Ivana Svatošová.
Místní akční skupina Rakovnicko
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
1 Tisková konference MPSV „Čtyři opatření rodinné politiky“ 10. září 2015 ve 12:30 hod.
Evaluační dotazník. Evaluace projektů Vyhodnocení dopadů podpořených projektů na cílovou skupinu (zaměstnaných rodičů s malými dětmi) Smysluplnost podpory.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
KLÍČOVÁ AKTIVITA Č. 6 – RANÁ PÉČE Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.2.00/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Okna vědy dokořán Rostislav Miarka. Souhrnné informace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast.
Podnikáme SPOLU – ženy dvou generací aktivně na trhu práce na Ústecku OBHAJOBA PODNIKATELSKÉHO PLÁNU DĚTSKÁ SKUPINA jako nástroj harmonizace profesního.
Projekt Poradenství v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.2.00/ I PORADENSTVÍ V LIBERECKÉM KRAJI Financován z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Školní stravování Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje tel.:
Data získána na základě výzkumu Hodnotové orientace dětí ve věku 6 – 15 let. Výzkum realizován v rámci projektu Klíče pro život.
N á zev projektu: „ Roz ší řen í kapacity M Š Kr á lův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rozšíření.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
poslání národního pedagogického muzea a knihovny j. a. komenského
Řídící výbor MAP Novoborsko Nový Bor, 28. 3
Integrovaný regionální operační program
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Vazba na Operační programy
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Podpora implementace dětských skupin CZ /0.0/0.0/15_009/
Aktuální informace o projektu
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

ACPD Mazánek a ADSN Lvíček 3. 10. 2013 Zpracovala: Ing. Zuzana Středová, MBA

Vysvětlení pojmů ACPD, ADSN ACPD = AKADEMICKÉ CENTRUM PŘEDŠKOLNÍCH DĚTÍ ADSN = AKADEMICKÁ DĚTSKÁ SKUPINA NÁRODNÍ

Spolupráce na projektech Poskytovatel dotace: Magistrát hl. m. P. Realizátor a příjemce dotace: SSČ AV ČR, v.v.i. Dodavatel pedagogických služeb: DDM hl. m. P. / firma A. Chábové

SSČ – provozovatel předškolních zařízení AV ČR Vzdělávání předškolních dětí – Zřizovací listina SSČ Realizace „školek“ – v rámci infrastruktury vědy pro pracoviště AV ČR

Důvody vzniku ACPD, ADSN Nedostatek MŠ v Praze Udržení kontaktu vysoce kvalifikovaných zaměstnanců s vývojem v dané profesi Rychlejší návrat do pracovního procesu po RD

Účast na programu OPPA Operační program Praha – Adaptablita Finance: z Evropského sociálního fondu Prioritní osa: podpora vstupu na trh práce

Jak fungují Mazánek a Lvíček? Provozní doba: po – pá: 8,00 – 16:00 (16:30) hod. Kapacita: 15 dětí Věk: 3 – 5 let Poplatek rodičů: měsíční celodenní 2.400 Kč měsíční půldenní 1.200 Kč Stravování: formou cateringu (oběd + 2 svačiny)

Jak probíhá výuka v ACPD / ADSN? Výchovně vzdělávací programy zaměřené na rozvoj klíčových kompetencí: Pohybové Hudební Výtvarné Herní aktivity Osobnostně – sociální rozvoj

Hlavní rozdíly mezi ACPD/ADSN a MŠ původní koncepce CPD dnešní ACPD / ADSN MŠ celodenní provoz ne ano vzdělávací program zájmové vzdělávání dle vyhlášky č.74/2005 Sb. program navazující na RVP dle MŠMT dle osnov pro MŠ, školský zákon č. 561/2004 Sb. obědy dětí spaní po obědě hygienické normy HN platné pro zařízení zájmového vzdělávání komplexní HN platné pro provoz MŠ

Prostory ACPD Mazánek ÚPRAVY, KTERÉ PROBĚHLY: 2 apartmány hotelu modifikované na dětské centrum Zasedací místnost hotelu – herna Zahrada hotelu – oplocení, dětské herní prvky (skluzavky atd.)

Prostory ADSN Lvíček ÚPRAVY, KTERÉ PROBĚHLY: 2 kanceláře v budově Viola na Národní tř. – modifikace na hernu, kuchyňku, relaxační místnost Dvůr AV – úprava části travnaté plochy na dětské hřiště

Děti a rodiče – rekapitulace ACPD Mazánek Počet dětí k 09/2013 38 Počet podpořených osob k 09/2013 42 Cíl projektu: podpořené osoby k 04/2014 53 ADSN Lvíček Počet dětí k 09/2013 15 Počet podpořených osob k 09/2013 16 Cíl projektu: podpořené osoby k 12/2014 30

Kroužky, akce Organizujeme ZÁJMOVÉ KROUŽKY (hudebně pohybový, výtvarný, AJ pro nejmenší) Pořádáme DEN MATEK, BESÍDKY, PODZIMNÍ DÍLNY (výroba draků, Halloween, adventní tvoření) - i pro děti, které nedocházejí denně do ACPD / ADSN! Organizujeme návštěvy: SOLNÉ JESKYNĚ, KNIHOVNY, FARMY SE ZVÍŘATY apod.

ACPD Mazánek i ADSN Lvíček jsou v provozu Letní prázdniny ACPD Mazánek i ADSN Lvíček jsou v provozu po celé PRÁZDNINY!!! Přijímáme i nové děti, které chodí pouze o prázdninách.

Internetové odkazy Webové stránky: http://skolky.ssc.avcr.cz http://lvicek.avcr.cz Rezervační systém: http://academy5.avcr.cz/mazanek http://academy5.avcr.cz/lvicek

Děkuji Vám za pozornost.