Apoštolská církev Vyškov 10. výročí AC Vyškov Apoštolská církev Vyškov 2. 10. 2005 10. výročí AC Vyškov.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
APOŠTOLSKÁ CÍRKEV www. apostolskacirkev. cz Sbor prostějov www
Advertisements

Týden modliteb za duchovní povolání, od 8.do 15.května 2011, ukončen 48. světovým dnem modliteb za povolání o 4. neděli velikonoční – neděli Dobrého pastýře.
 Adventní probuzení v první polovině 19. století v USA  Již v roce 1844 existují skupiny křesťanů z různých církví, které spojovala hluboká.
Projekt zakládání sborů – Jižní Morava N O E
Vypracoval: Michal Klaus
Zamilovaná církev - aneb láska, která nepomíjí Vyškov, , Viktor Baláž.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Otče náš Centrum pro katechezi, 2014.
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Křesťanství Nejrozšířenější náboženství – 2 miliardy věřících
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
Přijď Duchu svatý.
UCHOVÁNÍ PRAMENŮ CO JE TO ARCHEOLOGIE? KDE SE UCHOVÁVAJÍ PRAMENY
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
21. října A.D. 2006P. Mgr. Martin Šmíd1 Formace trvalých jáhnů Diecéze ostravsko opavská Zpracováno podle dokumentu: ZÁKLADNÍ NORMY PRO FORMACI STÁLÝCH.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Být lidmi, kteří přináší změnu!. Duch svatý působí změny  Izajáš 32:15 Až bude na nás vylit z výše duch, poušť se stane sadem a sad bude mít cenu lesa.
Autor: Jitka Krausová, ERCValné shromáždění ERC v ČR, 21. října 2005 Ekumenická rada církví v ČR.
Projekt zakládání sborů – JM pracovně “NOE” JM AC + NLI 03_06_2013, vypracoval Jirka Pospíšil.
Každý člověk se někdy v životě ocitne jakoby na pokraji propasti… K vrcholným dovednostem křesťanského života patří porozumění tomu, jak se kříž, na kterém.
KŘESŤANSTVÍ V RANÉM STŘEDOVĚKU
Křesťanství.
Setkání pracovníků kontaktních míst pro podnikatele MPO, Praha Kontaktní místa Hospodářské komory České republiky.
MINISTRANTi …Já jsem malý ministrant s vélikánskou sukní, kostelnice směje se, pokaždé, když du kolem ní...
Náboženská mapa současného světa
KOMUNIKACE MEZI OBCÍ A OBČANY Panelová diskuse Ing. Jan Havlík, MPA – tajemník MěÚ.
Zdenka Suchánková DD Val. Klobouky- Smolina
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Právní postavení náboženských společností v ČR Listina základních práv a svobod Článek 15 (1) Svoboda myšlení, svědomí a náboženského vyznání je zaručena.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Centrum pro katechezi, Olomouc 2014 JEŽÍŠOVA VELEKNĚŽSKÁ MODLITBA II.
Modleme se k Pánu žně. Listopad Pronásledovaní křesťané v Číně Nezasažený národ Ujgurové v severozápadní Číně Misijně nasazení pastoři.
Přijď království tvé… Kam?. Mnoho knih na téma manželství, výchova dětí Nakládání s majetkem je „Časovaná bomba“ v církvi i ve společnosti.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
MŮJ SBOR Viktor Baláž. Komu patří sbor?  Matouš 24:45 Když pán ustanovuje nad svou čeledí služebníka, aby jim včas podával pokrm, který služebník je.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci Vše je snadné, když Bohu uvěříme a když mu řekneme: „Zde jsem, Pane.“ Vyrobilo centrum pro katechezi v.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
KŘESŤANSTVÍ.
Jirka Pospíšil, KC Vyškov, Boží představy o Tvém životě Jirka Pospíšil, KC Vyškov,
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Liturgie a společenství.
Právní zakotvení neziskových organizací v ČR - CPO.
CÍRKEV BRATRSKÁ VYSOKÉ MÝTO. Rekonstrukce spodního patra sborového domu 2. část.
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE (NNO)
Zdánlivé a neplatné manželství
PRÁVNÍ ZAKOTVENÍ NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ V ČR
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Aktivity o. s. RAMPA využití prostor Tyršova 29. RA RA  radost M M  motivace P P  potenciál A A  aktivita 1. o co nám jde.
Věřím v Boha, Otce.... Věřím v Boha, Otce... Věřím v Boha, Otce... 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista,
Galatským. Autor a datum vzniku Pavel - po Jeruzalemském sněmu - v roce 49 po Kr. - jeden z nejstarších listů NZ.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Svědkové Jehovovi Vypracovali: Kalibánová Martina Konopásková Kristýna Kovářová Nikola Přibylová Michaela Schröder Jakub Urbanová Andrea.
Neziskové formy podniku -> Ekonomika a neziskový sektor Ekonomika a neziskový sektor
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
Část 2 EVANGELIA & SKUTKY Matouš Jan Marek Lukáš Skutky Přehledy } }
Klikněte pro vložení textu Církev jako tělo „Vy jste tedy tělo Kristovo a jednotlivé jeho části“ 1 Kor 12,27.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_5-14_ Církev ve středověku Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
PBSNPB2: Fundace: nadace a nadační fondy, (fondy), (obecně prospěšné společnosti), ústavy Organizace na pomezí: sociální družstva, církevní právnické.
Jirka Pospíšil, AC Ivanovice
DUM - Digitální Učební Materiál
Zdánlivé a neplatné manželství
Křesťanství Jedno z nejrozšířenějších světových náboženství Prorokem je Ježíš Kristus Abrahámovské náboženství Monoteistické náboženství Křesťanství vzniklo.
Presbytariánská církev
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.
TÉMA: KAPLANI, DIAKONIE, EVANGELICKÉ ŠKOLSTVÍ
BAPTISTÉ Vytvořeno dne: Anotace:
TÉMA: ŽIVÝ SBOR ► Klíčový význam sboru jako místního společenství křesťanů v protestantském pojetí ► Základní úkol / poslání / funkce sboru (volně podle.
Transkript prezentace:

Apoštolská církev Vyškov 10. výročí AC Vyškov

Apoštolská církev Vyškov výročí AC Vyškov

Apoštolská církev Vyškov založení sboru AC Vyškov 10. výročí AC Vyškov

Apoštolská církev Vyškov \foto - sbor - old\obr57.jpg 10. výročí AC Vyškov

Apoštolská církev Vyškov Kdo jsme ? Apoštolská církev patří mezi evangelikální církve. Z hlediska věrouky a praxe se řadí mezi letniční církve, které jsou sdruženy celosvětově v "Pentecostal World Conference" a v rámci Evropy v "Pentecostal European Fellowship". Byla povolena a zaregistrována státem v roce 1989 po desetiletích práce v ilegalitě spojených s pronásledováním. Současný církevní zákon ji zrovnoprávňuje s ostatními křesťanskými církvemi našeho státu. Dokladem tohoto postavení je její členství v Ekumenické radě církví, která sdružuje většinu křesťanských církví České republiky. 10. výročí AC Vyškov

Apoštolská církev Vyškov  počty42 členů, 15 dětí, 50 přátel  pracujeme v Kroměříži, Bučovicích + Tučapy, Kozlany, Lovčice, Moravany, Kojátky, Luleč, Nemojany, Chropyně  spolupracujeme s ACET, RAMPA, PPP, MěÚ 10. výročí AC Vyškov

Apoštolská církev Vyškov Vyškovsko pro Ježíše Vyškovsko pro Ježíše (Vyškov, Ivanovice, Rousínov, Bučovice, Slavkov + Kroměříž)  Přátelství  Pozvání ke Kristu  Život s Kristem  Služba  Vůdcovství Vize AC Vyškov

Apoštolská církev Vyškov Bůh Vám žehnej !!! 10. výročí AC Vyškov