PR neziskové organizace Česká abilympijská asociace, o.s. Filip Novotný – PR manažer Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Advertisements

Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Sociální sítě Střední odborná škola a Střední odborné učiliště
Komunitní síť a mobilní služba (nejen) pro auta… Ondřej Švihálek,
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Propagace a reklama na facebooku
Sociální sítě Ondřej Herman.
Sociální sítě.
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
VY_32_INOVACE_50_Internet_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a.
Komunikace v malé neziskové organizaci AIESEC ČZU Praha Ondřej Fišer, Markéta Klucová.
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Centrum andragogiky, s.r.o. Škroupova 631, Hradec Králové 2 1www.centrumandragogiky.cz Centrum andragogiky, s.r.o. Škroupova 631, Hradec.
Sociální podnikání v ČR Prosinec Sociální podnikání Inovativní přístup k podnikání s pozitivním dopadem na společnost Společensky prospěšné podnikání.
Představujeme službu Samepage
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
POSKYTOVATELÉ KNIHOVNICKO- INFORMAČNÍCH SLUŽEB A JEJICH PODPORA UŽIVATELE VE VYHLEDÁVÁNÍ INFORMACÍ APLIKOVANÁ PROSTŘEDNICTVÍM SOCIÁLNÍCH SÍTÍ Mgr. Zuzana.
Jan Horna HorMart s.r.o. web2-0.cz web2-0.cz Sociální sítě aneb jak je využít pro vaši značku.
Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015.
Role škol v kariérovém poradenství z pohledu programu Euroguidance
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_130_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
Reklama na internetu zdarma ne všude je třeba platit Radek Volf |
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Využití sociálních sítí k rychlému přenosu informací Mgr. Jan Vetchý Mediální konzultant, společnost SOVA NET, s.r.o
Marek Vohradský.  komunitní server  profil – nový, Facebook, Twitter  zaměření na média(fotky, skladby, videa …)  a trendy(informace o celebritách)
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
V YUŽÍVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ Loučková, Hrabinová, Jurášková.
Josef Bělehrádek, DiS Možnosti usnadnění a efektivnější práce v aplikaci Acta Publica.
Marketing pro NNO aneb jak se nenechat semlít Postřehy z letošního ročníku soutěže Být vidět Tomáš Jindříšek & Matěj Novák
Možnosti a překážky digitálního fundraisingu Pavla Gomba, UNICEF ČR.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
Inf Sociální sítě Facebook. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Internet Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny.
IKT SOCIÁLNÍ SÍTĚ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
© ABB Group November 15, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Steinerová, ABB s.r.o., Workshop,
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Efektivní komunikace – cesta k úspěchu Modul II - Komunikace
Sociální Sítě Plhák Šumperk 5.B.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
ARCDATA PRAHA, s. r. o. Ing. Jan Novotný Ostrava, 4. –
Jak na PR (absolutní základ)
Využití sociálních sítí pro propagaci regionálních potravin
Média - jak s nimi a jak na ně?
Atraktivní zaměstnavatel
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Městská knihovna jevišovice
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
MARKETING V NEZISKOVÉM SEKTORU
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO PARTNER PRO NEZISKOVKY Gabriela Sedláčková
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

PR neziskové organizace Česká abilympijská asociace, o.s. Filip Novotný – PR manažer Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Česká abilympijská asociace, o.s. Sociální rehabilitace Osobní asistence Abilympiáda Abilympijský zpravodaj Zážitkový seminář Klub Lvíček Projekty EU Integrační centrum sociálních aktivit v Pardubicích Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Role PR 1. Vypracování cílené komunikační strategie 2. Příprava a rozesílání tiskových zpráv 3. Pravidelný styk s novináři 4. Organizace tiskových konferencí 5. Vyhledávání příležitostí pro komunikaci 6. Zajištění průběžné komunikace s partnery 7. Vyhodnocení aktivit a doporučení pro další období Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Cílená komunikační strategie Integrační centrum sociálních aktivit v Pardubicích Slavnostní otevření 2. září Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Vyhledávání příležitostí pro komunikaci 1. Web snese vše ale nestačí 2. Individuální komunikace přes příběhy 3. Pište zprávu jako článek (co, kdy, kde, proč) 4. Buďte srozumitelní (nepoužívejte sociální hantilku) 5. Nezapomínejte na fungující kontakt 6. Fotografie je plus 7. Nenechte novináře na holičkách Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Příprava a rozesílání tiskových zpráv 1. Buďte aktuální (zítra je pozdě) 2. Buďte struční (na dlouhé čtení není čas) 3. Najděte si „svého“ novináře 4. Poprvé pošlete TZ týden předem 5. Den před akcí pošlete stručnou připomínku 6. Pokud je akce velmi důležitá, v den konání volejte Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Internetové stránky 1.Doména prvního řádu rozcestníkwww.caacz.cz Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Internetové stránky Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Internetové stránky Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Sociální sítě Facebook - vznikla v roce 2004 původně jako síť určená pro studenty Harvardské univerzity, slouží jako platforma pro vytváření osobních, firemních a skupinových profilů a propojování přátel, dále jako herní server, pro internetová fóra, pro ukládání a sdílení multimédií. Google+ - vznikla v roce 2011 jako obdoba sítě Facebook, kde hlavní rozdíl spočívá v nastavení sdílení přes tzv. kruhy, do kterých si lze rozdělit jednotlivé osoby a sdílet dané věci jen s těmi, pro které to má přínos, nebo se jich to týká. Myspace - vznikla v roce 2003 a slouží jako sociální síť, pro internetové profily lidí, pro ukládání a sdílení multimédií, druhá nejpoužívanější sociální síť na světě, patří společnosti News Corporation, kterou vlastní Rupert Murdoch Twitter - vznikla v roce 2006 a slouží především pro mikroblogy Linkedln - vznikla v roce 2003, slouží pro internetové profily a pro pracovní životopisy, je to pracovní sociální síť, mnohým světovým zaměstnavatelům stačí místo životopisu poslat odkaz na profil na LinkedIn, zajímavá je možnost vystavení referencí o podrobnostech spolupráce s kolegy z LinkedIn Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Vytvoření stránky na FB

STRÁNKA + zobrazování příspěvků na zdi fanoušků + možnost sledování statistik + vlastní záložky + zasílání updates fanoušků + dle pravidel facebooku profil / stránka / skupina ? Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Jak stránku nazvat? Super firma – nabízíme nejlepší super zboží za lidové ceny, které jinde nenajdete Nejlevnější ponožky!!!! Dobrá firma, s.r.o. Prodavač praček CZ Tuzemox – prodej koček Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Profilová fotka 200 x 600 px využijte prostoru jen logo nic neřekne zaujměte obměňujte fotku buďte kreativní

facebook.com/username nastavte si pěkné URL vaší FB stránky odkazujte celým odkazem URL použijte username podobný názvu

abilympijská-asociace-os Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

zdroje fanoušků webové stránky přátelé a přátelé přátel zaměstnanci a jejich přátelé příznivci současní zákazníci dodavatelé a partneři vizitky podpisy v mailech Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Co tam budeme dávat? kvalitní a zajímavý obsah (i odkazy) vybízet k interakci ptát se, zvát, doporučovat, nechat si poradit reagovat na příspěvky fanoušků Pište tak, jako byste sdělovali kamarádovi něco cool Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Kdy a jak to tam dávat? KDY? nedávejte statusy pozdě v noci nejlepší čas je ráno a po obědě JAK? krátce a výstižně přikládejte obrázky Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Používejte, co facebook nabízí nechte přidávat a tagovat fotky vytvářejte události  událost na akci nebo slevu  událost na každý pořádaný seminář  událost jako váš zápis do deníčku uživatele a na hlavní stranu každého účastníka Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Shrnutí 1. Vytvořit stránku na FB 2. Náležitě ji upravit 3. Sdílet a zvát 4. Komunikovat 5. Pracovat, využívat a přizpůsobovat 6. Být kreativní a nápaditý 7. Mít svůj styl Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Reklamní a propagační materiály 1.Barevnost 2.Jednoduchost Jednotící prvek!!!! Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Reklamní a propagační materiály Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Reklamní a propagační materiály Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Podpis v u Česká abilympijská asociace o. s. Filip Novotný PR koordinátor, tiskový mluvčí Sladkovského Pardubice Tel.: mobil: Česká abilympijská asociace podporuje osoby se zdravotním postižením prostřednictvím veřejné sbírky Kapka vody pro Kosatec, č.ú /5500 Chcete pomáhat po celý rok? Odešlete SMS ve tvaru DMS ROK KOSATEC na tel. číslo Chcete poslat dárcovskou SMS? Odešlete SMS ve tvaru DMS KOSATEC na tel. číslo Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Prezentace 1.Využívejte konferencí 2.Prezentujte veřejnosti 3.Využívejte Slide share 4.Naučte se pracovat Prezi a ohromte posluchače Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Prezi.com Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Propojte PR a Fundraising Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Zamyšlení – Kolik to bude stát a kdo to bude dělat? Jednoduché řešení – tisíce či desetitisíce Složitější řešení – desítky tisíc až statisíce Další náklady – webhosting, reklama, tisk, optimalizace – ale to už znáte  Zvažujte Můžete platit, nebo využít granty…. Můžu využít sponzorský dar? Nemůžu si to udělat sám? Když mi to někdo udělá zdarma, bude se o to starat Doporučení Nechte si možnost aktualizace….kombinujte Využijte nástroje zdarma Buďte nicméně profesionální Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Nemusíte dělat vše, důležité je začít... Napište si dnes alespoň tři jednoduché myšlenky, které uděláte hned zítra…… Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.

Děkuji za pozornost! Filip Novotný Seminář Zavádění evropských trendů v oblasti zaměstnávání znevýhodněných osob do české praxe.