MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.
A Night with Andersen Noc s Andersenem (ruční posun)
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Rozmístění obyvatelstva na Zemi
… aneb dobrodružství pro všechny majitele GPS Martin Grulich, Petr Vespalec
LARPové kostýmy a doplňky
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
Filtry Prezentace Petra Vlachová. Zadání: Ředitel Spolany, akciové společnosti, získal od svých stálých zákazníku možnost rekreace. Pan Sýkora chce.
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
Hrajete rádi hru warcraft III po případě datadisk The Frozen Throne. Jestli ano vychutnejte si tuto recenzi a jestli ne tak dobře sledujte ať se seznámíte.
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_400_Počítačové hry AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
NFS je série arkádových závodních her vydaných firmou Electonic Arts pro PC a mnoho typů konzolí. V které už vyšlo mnoho dílů a jedná se asi o nejslavnější.
VY_32_INOVACE_Dj.6.01-Pravěk-prezentace
NETOLISMUS V ČR se hovoří o 10% hráčů.
PYRAMIDA Opakování ČR 1. část.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Srovnávací a vědomostní test
= MMORPG (Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game) počítačová hra společnosti Blizzard Entertainment 1.
Guild Wars 2 MMORPG fantasy hra. CO JE TO GUILD WARS 2 ? Guild Wars 2 je graficky dech beroucí fantasy hra, která radikálně mění krajinu žánru MMO a kterou.
Science fiction & fantasy
Aion je MMORPG postavené na střetu tří říší a jejich obyvatel. V rámci celé řady nádherných i o odporně nádherných bojišť se budou utkávat démoni (zástupci.
Erich Kästner 115. výročí narození. * Drážďany † Mnichov Německý prozaik a básník Autor knih pro děti.
Vývoj člověka Ontogeneze.
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
Počítačová verze hry pro Windows
Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.
J.R.R. Tolkien Berenika Králíková. John Ronald Reuel Tolkien 1892 – 1973 narodil se v Africe, ale žil v Anglii studoval klasickou angličtinu a literaturu.
geografie/věková pyramida ČR
Vzhůru Jakub Dybowicz. -K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví.
South park: the stick of truth
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
Judo Judo je styl japonského bojového umění a velmi rozšířený úponový sport. Judo, celý název Kodokan Judo, vzniklo z několika škol džiu-džitsu které vyučovaly.
Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektu
Volba povolání.
- nejrozsáhlejší online hra na světě
1⇨ nominativ of singular Jeden tisíc (m.) Jeden milion (m.) Jedna miliarda (f.) 2, 3, 4 ⇨ nominativ of plural Dva, tři, čtyři tisíce Dva, tři, čtyři miliony.
Pokud člověk odejde z vlasti, jakými způsoby může i tak bojovat proti okupantům v jeho vlasti?
ABC, s.r.o. Na Okraji 6 Praha 10. Historie společnosti 1992 – založení společnosti 1992 – založení společnosti 1995 – sloučení se společností AB Real.
On-line Hry Hana Smolanová.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Nedbalová MartinaDubová KateřinaNedbalová MartinaDubová Kateřina.
Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,
Současná pravidla regulace hazardu na území obcí a připravované změny od roku 2016 Odbor 34 – Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Ostrava 9. 4.
 Počítačově simulované prostředí obývané jeho uživateli a uzpůsobené k jejich interakci prostřednictvím avatarů  Bezprostřednost a interaktivita  Výhody:
Evoluce počítačových her
Online hry MMORPG-(Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game), nebo pouze masová online hra na hrdiny. MMORTS.(Massively-Multiplayer Online Real-Time.
The Lord of The Rings.
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
MICHAIL ALEXANDROVIČ ŠOLOCHOV
Dagmar Weisbauerová Co je to MMORPG?  Massive(ly)-Multiplayer Online Role- Playing Game  Neboli :Hromadná Online hra na hrdiny  Po č íta č.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Martina Durinová A AP H R SRDCEEVROPY.
Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.
Na pivo s Karlem Velikým Netradiční dějepisná soutěž pro Prahu a Střední Čechy.
Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější.
Jaroslav Foglar * Český spisovatel literatury pro mládež
MÝTUS, BÁJE Literatura 6. roč..
Hry pro nevidomé.
Vývoj člověka Ontogeneze.
Lekce 6: Dítě v procesu socializace výchovy a vzdělávání
Informační a komunikační technologie
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Pracovní výchova - dívky 9.tř. Prezentace č.19
Computer games Authors: Jan Šprinc,Jan Schikora.
Lekce 6: Dítě v procesu socializace výchovy a vzdělávání
Transkript prezentace:

MMORPG

Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft. Jedná se o pokračování počítačové hry Lineage. Podle oznámení tvůrců z 27. dubna 2006 měla hra na celém světě více než 14 milionů hráčů.počítačováfantasyMMORPGkorejskouNCsoftLineage27. dubna2006

Základní charakteristika  Hráč si vytvoří vlastní postavu - charakter, s níž se pohybuje v prostředí virtuálního světa Aden a Elmore ve středověkém až fantasy stylu. Může si vybrat z šesti ras: člověk, elf, temný elf, ork, trpaslík a Kamael (kombinace lidí a andělů vybavená jedním křídlem). Postavě také vybere povolání v rozmezí od bojovníka po čaroděje. Výjimkou je trpaslík a Kamael, který můžu mít pouze povolání typu bojovníka. Avšak trpaslík má jiné výhody oproti ostatním (získávání - spoil věcí, a craft - jejich výroba). Hráč může se svým hrdinou prozkoumávat svět Aden, bojovat s různými monstry, dobývat pevnosti a plnit úkoly.středověkémfantasyelforktrpaslíkKamael

Rasy  Lineage II svět má navyběr z 6 ras, každá z nich má své plusy a své mínusy Když založíme učet a rasu máme navýběr muže i ženu, dále jestli chceme pokracovat v cestě kouzelníka nebo bojovníka.

Rasy  Dark Elf Dwarf

Rasy  Human Ork

Rasy  Kamael Elf

Vývoj hry  Tak jako každá hra i Lineage 2 prošel svým vývojem zde se vám pokusíme tento vývoj přiblížit a ukázat jednotlivé změny kterými hra prošla. NCsoft vydává přibližně každých 6 měsíců nové expanze, v kterých přidává nové questy, itemy, skilly i území a rasy.  Chaotic Throne 2 - Epilogue  Chaotic Throne 2 - Gracia Final Chaotic Throne 2 - Gracia Final  Chaotic Throne 2 - Gracia Part 2 Chaotic Throne 2 - Gracia Part 2  Chaotic Throne 2 - Gracia Part 1 Chaotic Throne 2 - Gracia Part 1  Chaotic Throne Hellbound Chaotic Throne Hellbound  Chaotic Throne 1 - Kamael Chaotic Throne 1 - Kamael  Interlude Interlude  Chronicle 5 - Oath of Blood Chronicle 5 - Oath of Blood  Chronicle 4 - Scions of Destiny Chronicle 4 - Scions of Destiny  Chronicle 3 - Rise of Darkness Chronicle 3 - Rise of Darkness  Chronicle 2 - Age of Splendor Chronicle 2 - Age of Splendor  Chronicle 1 - Harbingers of War Chronicle 1 - Harbingers of War  Prelude Prelude

Virtuální svět her.  Založ si svou postavu a staň se hrdinou…