SIMPLY CLEVER Projekt IQ auto www.iqauto.cz Innovation - Qualification of proffessional Preparation Vzdělávací centrum Škoda Auto Vzdělávání - ZCA Vážené.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Akce v Doosan Škoda Power
Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Projekt IQ auto = IQ Industry VIZE: DOSÁHNOUT SHODY MEZI POTŘEBAMI KVALIFIKOVANÉ PRACOVNÍ SÍLY ZE STRANY PRŮMYSLU A NABÍDKOU TRHU PRÁCE VYMEZENOU ODBORNÝMI.
CZ.1.07/2.2.00/ KA1 - Inovace laboratoří Geotechniky využívaných v rámci praktické výuky studentů Fakulty stavební a Hornicko-geologické fakulty.
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Projekt IQ AUTO VIZE: DOSÁHNOUT SHODY MEZI POTŘEBAMI KVALIFIKOVANÉ PRACOVNÍ SÍLY ZE STRANY PRŮMYSLU A NABÍDKOU TRHU PRÁCE VYMEZENÝM ODBORNÝMI ŠKOLAMI.
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
IV. CELOST Á TN Í KONFERENCE (aneb příklady dobré praxe) I. den.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Konference Sekce farmaceutických asistentů ČAS
SOCIÁLNÍ PARTNERSTVÍ k podpoře odborného školství a technických povolání Autor projektů IQ Auto a IQ Industry Ing. Jiří Herodes.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
WORKSHOP PRO ČLENY CBA a JSC CBA - BARMANY varianta „A“ – ŽATEC varianta „B“ – ŽATEC Téma pivo a pivní kultura Milé.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová
Jako příklad uznávání neformálního vzdělávání Ing. Petra Nakládalová, ČNA Mládež YOUTHPASS.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
TRAINEE-PROGRAM ŠkodaAuto
Název prezentace, oddělení, jméno, datum1 P O Z V Á N K A Vážené dámy, vážení pánové, Vzdělávací agentura Kroměříž, s.r.o. a ŠKODA AUTO, a.s., ve spolupráci.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Školní stravování (historie a současnost) MUDr. Petr Tláskal, CSc. Ing
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Plán činnosti prezidia pro rok 2009 Dana Jurásková Luhačovice.
Obnova vozového parku v České republice
Centrum primární prevence Semiramis o.s. Ptácká 162, Mladá Boleslav Náplň práce lektorů Programů DPP.
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Vypracoval: Rychtaříková Eva Materiál: VY_32_INOVACE_468
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Brno, 2. června Sdružení automobilového průmyslu Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Strategická.
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: , Fax: www. sosag.cz.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty Dialog a Perspektiva reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , Ludmila Muchová
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Centrum inovačního vzdělávání Liblice INOVACE 2006 Galerie inovací 7. prosince 2006 Mgr. Jaroslava Barbara Sporková.
Téma : Veřejná podpora Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Ostrava,
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Seminář se uskuteční ve dvou sekcích (1. stupeň ZŠ, 2. stupeň ZŠ) a bude zaměřen.
20. listopadu 2010 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2010.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Podpora technického vzdělávání Portál „Auta nás baví“ Portál „Auta nás baví“ (stručná informace)
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
Vítejte na setkání partnerů digitálních technických map krajů Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
VYHODNOCENÍ EXPOZIČNÍCH SCÉNÁŘŮ POUŽÍVANÝCH CHEMICKÝCH LÁTEK
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Stáže pedagogických pracovníků u zaměstnavatelů
MendelAgro-Fórum workshop – setkání s agronomy
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
KLUB VEŘEJNÉ SPRÁVY ČMA
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
29. Letní škola slovanských studií 2018 škola na zámku
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
Transkript prezentace:

SIMPLY CLEVER Projekt IQ auto Innovation - Qualification of proffessional Preparation Vzdělávací centrum Škoda Auto Vzdělávání - ZCA Vážené dámy, vážení pánové, Personální a vzdělávací agentura SILMA PASK a Škoda Auto, a.s. si Vás dovolují Vás pozvat na technickou vzdělávací konferenci v rámci celostátního projektu IQ Auto Inovace ve Škoda Auto která se koná v Mladé Boleslavi ve Škoda Auto muzeu 1/3 - P O Z V Á N K A - V rámci konference se uskuteční přednášky z oblastí vývoje, výroby vozů a personalistiky ve Škoda Auto a.s. Dále Vám nabízíme možnost prohlídky výrobních provozů a Škoda Auto muzea. Ing. Jiří Herodes SILMA PASK S pozdravem ZÁVAZNOU přihlášku naleznete v příloze

SIMPLY CLEVER Projekt IQ auto Innovation - Qualification of proffessional Preparation Vzdělávací centrum Škoda Auto Vzdělávání - ZCA 2/3 - P R O G R A M - 09:00 – 10:00 Prezence účastníků konference 09:00 – 10:00 Prezence účastníků konference 10:00 Dopolední přednáškový blok Zahájení konference, JUDr. Pavel Nováček + Ing. Jiří Herodes 10:00 Dopolední přednáškový blok Zahájení konference, JUDr. Pavel Nováček + Ing. Jiří Herodes Elektronika vozu, současnost a budoucí trendy, Ing. Libor Stránský Vývoj agregátů a podvozků Škoda Auto, Ing.RNDr. Martin Hrdlička, PhD Oběd 12:45 Odpolední přednáškový blok 12:45 Odpolední přednáškový blok Směry vývoje automobilu – jak dál?, Ing. Jaroslav Machan, CSc. Výrobní systém Škoda, Dr. Jozef Nanáši Boj o talenty, R Čupíková Coffee break 15: :00 Exkurze – Škoda Auto a. s. / Muzeum ŠA 15: :00 Exkurze – Škoda Auto a. s. / Muzeum ŠA

SIMPLY CLEVER Projekt IQ auto Innovation - Qualification of proffessional Preparation Vzdělávací centrum Škoda Auto Vzdělávání - ZCA 3/3 P Ř Í J E Z D O V Ý P L Á N E K Adresa: ŠKODA AUTO MUZEUM Václava Klementa Mladá Boleslav ! POZOR ! Přísný zákaz vstupu do provozů Škoda Auto a. s. se záznamovými zařízeními. Kontakt na organizátora v den konání akce: 

SIMPLY CLEVER Projekt IQ auto Innovation - Qualification of proffessional Preparation Vzdělávací centrum Škoda Auto Vzdělávání - ZCA ORGANIZAČNÍ POKYNY 1. Účastnický poplatek, vč. 19% DPH, ve výši 700 Kč, uhraďte na účet Personální a sociální agentury SILMA – PASK : /0100. IČO SILMA PASK: , DIČ:CZ Jako variabilní symbol uveďte IČO Vaší organizace. Potvrzení o úhradě účastnického poplatku obdržíte při prezenci! 2. V případě, že se rozhodnete uhradit tento poplatek při prezenci, uveďte tuto skutečnost na Přihlášce přeškrtnutím nesprávné odpovědi 3. Na Přihlášce uveďte, zda máte zájem o exkurzi! 4. Hostitelé ze společnosti Škoda Auto potřebují: - znát v termínu do 3. června předběžnou informaci o počtu účastníků konference a počtu zájemců o exkurzi. Limit počtu účast- níků stanovili hostitelé na 300 osob, počet účastníků exkurze max. do 150 osob. Vyplňte proto pečlivě Přihlášku!! - znát do 10. června přesné počty účastníků z důvodu zajištění společenského zázemí konference 5. Další informace naleznete na: nebo na tel/fax: , GSM: www.iqauto.cz 6. PROSÍME VÁS O DODRŽENÍ TERMÍNU UZÁVĚRKY 2. ČERVNA 2008, Přihlášku faxujte na , nebo ujte na resp. zašlete na: SILMA PASK, Riegrovo nám. 154, Vážení partneři projektu IQ Auto, využijte této poslední národní konference IQ Auto v tomto školním roce v max. počtech. Svou účastí projevíte poděkování, zejména vedení společnosti Škoda Auto, které pro nás tuto akci připravilo! Velmi vhodná se jeví účast aktivních partnerů projektu, tj. ředitelů škol a jejich učitelů technických a odborných předmětů a odborného výcviku, lektorů za- jišťujících odborné semináře ve firmách, personální ředitele firem, ředitele úřadů práce a jejich odborníků na kariérové poradenství. Účast na konferenci bude evidována v aktivitách partnerů projektu. Na konferenci budou pozváni zástupci sociálních partnerů z MPSV, MPO, MŠMT a Sdružení AP a samosprávných krajů.