JSME JEDINÁ ENERGETICKÁ FIRMA V ČESKÉ REPUBLICE, KTERÁ PROVOZUJE ZÁKAZNICKOU LINKU 24 HODIN DENNĚ, 7 DNÍ V TÝDNU průměrná čekací doba na přihlášení operátora.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 PaySec pro neziskové organizace. 2 Co je PaySec  Internetový platební systém  Založený na předplacené peněžence  Otevřený klientům všech bank.
Advertisements

Představení společnosti
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
1 ON-LINE PŘÍSTUP K FIREMNÍM DATŮM Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům Zřízením této služby získají přes internet zaměstnanci klienta.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Elektronické bankovnictví České spořitelny 2007
Prémiová automatická objednávka
Efektivní obchodní portál
Ekonomická gramotnost
GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
Bankovní poplatky Téma „Finanční trh“
Dejte sbohem papírovým fakturám ve veřejném sektoru ……
Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
Nabídka personálních služeb
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Informační systém hotelu
Změny v podnikové praxi vyplývající ze zákona o platebních službách Ondrej Simon.
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Ing. Jaroslav Holý Služba sledování změn.
Nové funkcionality systému Ing. Michal Pajr IZIP 2005.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Benefity efektivní investice do zaměstnanců aneb jak zvýšit jejich motivaci k pracovnímu výkonu © Siemens VDO Automotive AG 2007 | SV HR TRU.
PROJEKT EZK ROKY 2001 AŽ 2011 PILOTNÍ PROJEKTY
Současné trendy outsourcingu mezd
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Elektronické bankovnictví České spořitelny – rok 2006
Řešení elektronického docházkového systému Vema
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Billing z pohledu koncových zákazníků
Konference SI Praha Ladislav Přívozník is:energy czech a.s.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Ebilling očima billera Billing ve společnosti Pražská energetika, a. s. Budoucnost ebillingu v České republice.
Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_127 Jméno autora:Ing. Yvona Špílová Třída/ročník:2. ročník M/02 Obchodní akademie Datum vytvoření:11/2012.
Finance v IS MU Miroslav Křipač
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Aplikace DVB-T Český Telecom, a.s.. 2 Agenda DVB-T MHP Platforma ČTc DVB-T MHP Platforma ČTc – aplikace Shrnutí cílů společnsti Český Telecom, a.s.
Komerční využití systému ISDS
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Jan Majer UČO: Využití informačních technologií Vznik elektronického bankovnictví Vývoj elektronického bankovnictví Charakteristika elektronického.
2. téma, část C:. (Bez)hotovostní platební styk  Elektronické bankovnictví, přepážky bank  Poštovní poukázky-složenky (různé typy)  Příkaz k úhradě/svolení.
NEBOLI. Pojem elektronické bankovnictví Podstatou je elektronické jednání mezi klientem a finanční institucí. Podstatou je elektronické jednání mezi klientem.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
T-Mobile Moje Info Možnosti využití SMS v komunikaci s občany.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_62_INOVACE_73 8 _ Přímé bankovnictví II. AutorIng. Renata Wagnerová Průřezové téma Člověk a svět.
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0201 Název vzdělávacího materiálu: Bankovní účty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
FINANČNÍ GRAMOTNOST NAKLÁDÁNÍ S PROSTŘEDKY NA BĚŽNÉM ÚČTĚ 2 VÝBĚRY HOTOVOSTI A BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 4 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: březen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Průvodní list Šablona: VI/2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Vzdělávací materiál: Prezentace.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
EU_62_B_sada 1_03_M_Přímé bankovnictví_Poliačíková
ZPŮSOBY PLACENÍ – platební styk
Elektronické bankovnictví
TICKET RESTAURANT® CARD
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení 4.
Bankovnictví Mgr. Yvetta Kałužová
Vymoženosti z měst patří i do menších obcí
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Elektronické sjednání smlouvy
Transkript prezentace:

SLUŽBA E-FAKTURA PARTNERSTVÍ SKUPINY ČEZ A ČESKÉ SPOŘITELNY 24. 9. 2008 Praha, Hotel Palace

JSME JEDINÁ ENERGETICKÁ FIRMA V ČESKÉ REPUBLICE, KTERÁ PROVOZUJE ZÁKAZNICKOU LINKU 24 HODIN DENNĚ, 7 DNÍ V TÝDNU průměrná čekací doba na přihlášení operátora je 12 vteřin 83 % hovorů je odbaveno do 20 vteřin Spokojenost zákazníka se službami Zákaznické linky měřeno indexem TRI*M světový průměr TRI*M pro utility 63

PRG-ZPD008-20041008-11373P1C SLUŽBU VIRTUÁLNÍ OBCHODNÍ KANCELÁŘE VYUŽÍVÁ 100 000 ZÁKAZNÍKŮ SKUPINY ČEZ snadná registrace přehledný výpis faktur přehled o všech odběrných místech on-line řešení požadavků vysoká úroveň zabezpečení okamžitá změna zákaznických údajů elektronická fakturace perfektní přehled o řešení požadavků energetické poradenství

SKUPINA ČEZ BUDUJE PARTNERSTVÍ S JINÝMI SPOLEČNOSTMI, ABY JEŠTĚ VÍCE ZKVALITNILA SLUŽBY SVÝM ZÁKAZNÍKŮM měsíčně obsloužíme ve společných Zákaznických centrech více 40 000 zákazníků společná Zákaznická centra Skupiny ČEZ a RWE Karlovy Vary Liberec Hradec Králové Ostrava Olomouc Pardubice Plzeň záležitosti ohledně elektřiny a plynu vyřídíte pohodlně na jednom místě

PRG-ZPD008-20041008-11373P1C NABÍZÍME ZÁKAZNÍKŮM NOVÉ A INOVATIVNÍ SLUŽBY PLATBY PŘES TERMINÁLY SAZKY snadná dostupnost - 4400 terminálů sazky bez zbytečných poplatků za složenku – platba přes terminál Sazky je levnější nevyplňují se žádné složenky ani formuláře stačí mít platební doklad či fakturu označenou logem Sazky s čárovým kódem a předat obsluze terminálu hotovost k zaplacení čárový kód obsahuje veškeré údaje o platbě

NABÍZÍME ZÁKAZNÍKŮM NOVÉ A INOVATIVNÍ SLUŽBY ELEKTRONICKÁ FAKTURA V PDF úsporu času a prostoru dostupnost jednoduchost pohodlí a komfort interaktivnost bezpečnost aktuálnost informací

SKUPINY ČEZ JE PARTNEREM A PRVNÍM KLIENTEM SLUŽBY @FAKTURA 24 ČESKÉ SPOŘITELNY @FAKTURA 24 je navržena pro firemní zákazníky, kteří mají více odběrných míst a chtějí urychlit a zjednodušit proces fakturace a to v elektronické podobě přímým propojením ERP systémů 2007 – zahájení 2008 – Veolia Voda Česká republika – první klient služby @FAKTURA 24 výhody pro zákazníky zrychlení doručení vystavených faktur a jejich zpracování zjednodušení a zpřehlednění procesu zpracování faktur úspora času i nákladů spojených s fakturací snížení rizika vzniku chyb při zpracování faktur není potřeba ručně třídit faktury odpadá skenování faktur v papírové podobě snížení pracovního zatížení interních lidských zdrojů zvýšení kvality zpracování faktur možnost volby komunikačního kanálu "Zasílání faktur v elektronické podobě jsme si stanovili jako jednu z podmínek výběrového řízení, protože vnímáme jasnou výhodu tohoto způsobu komunikace. Když nám byla představena Českou spořitelnou a Skupinou ČEZ nová služba @FAKTURA 24, rozšířili se naše možnosti nejen pro přenos fakturačních, ale i technických dat, která dále automaticky zpracováváme v našich systémech. Právě to pro nás bylo jasným důvodem stát prvním uživatelem služby @FAKTURA 24." říká Ing. Jiří Koranda, energetik společnosti Severočeské vodovody a kanalizace, a.s., Teplice ze skupiny Veolia.

E-FAKTURA SLUŽBA PRO B2C ZÁKAZNÍKY Česká spořitelna 2 Kč Česká pošta 22 Kč Výhoda e-faktury pro zákazníka moderní služba nabízená Skupinou ČEZ a Českou spořitelnou nejpohodlnější řešení doručení a úhrady faktur za elektřinu e-fakturu obdržíte přímo do svého internetového bankovnictví SERVIS 24 a jedním kliknutím uhradíte snadná archivace, zabezpečení elektronickým podpisem obdobná služba je nejrozšířenější ve Skandinávii, Belgii a Švýcarsku, kde má velký růstový potenciál (cca 10-12% měsíčně*) * zdroj: Nordea a Swedbank

NEJPOHODLNĚJŠÍ ŘEŠENÍ DORUČENÍ A ÚHRADY FAKTUR e-faktura má všech pět P! Praktická e-faktura šetří čas a peníze aktivace i přijetí e-faktury je zdarma zbaví zákazníky nepohodlných šanonů s tištěnými fakturami Pohodlná e-faktur lze zaplatit jedním kliknutím v počítači příkaz k úhradě se vygeneruje automaticky, stačí ho jen autorizovat eliminuje chybovost při ručním zadávání údajů Přehledná e-faktura dorazí vždy přímo do internetového bankovnictví na došlou e-fakturu upozorní SMS nebo e-mailu e-faktury lze archivovat v počítači ve formátu PDF a je tak kdykoliv zpětně k dispozici Pokroková e-faktura je nejmodernější způsob placení účtů za elektřinu e-faktura v PDF je zabezpečena elektronickým podpisem e-fakturu lze využít i při úhradách inkasem nebo prostřednictvím SIPO Přívětivá k přírodě odesíláním a přijímáním e-faktur v elektronické podobě se šetří lesy není nutno dopravovat zásilky s fakturami, ušetří se pohonné hmoty a sníží exhalace

UKÁZKA INZERCE

E-faktury v SERVIS 24 Internetbanking PRG-ZPD008-20041008-11373P1C E-faktury v SERVIS 24 Internetbanking

Postavení ČS ČS pokrývá hlavní skupiny klientů ČS je největší bankou na trhu podle počtu klientů 5,3 milionu klientů celé finanční skupiny ČS ČS pokrývá hlavní skupiny klientů Fyzické osoby Malé a střední podniky Města a obce Velké podniky ČS má vedoucí pozicí na trhu v oblasti internetového bankovnictví Téměř 900 tisíc klientů internetového bankovnictví Proud to be Erste

Vývoj internetového bankovnictví Popularita internetového bankovnictví mezi klienty neustále roste. Proud to be Erste

Internetové bankovnictví ČS E-faktury mohou přijímat všichni klienti ČS, kteří: Uzavřeli smlouvu na službu Servis 24 Aktivovali si internetové bankovnictví 900.000 klientů Proud to be Erste

Nabídka ČS uživatelům Servis 24 ČS nabízí uživatelům internetového bankovnictví Servis 24: (domácnosti, drobní podnikatelé a malé firmy) Aktivovat e-faktury od různých výstavců faktur (první klient – ČEZ) Přijmout fakturu od daného výstavce v elektronické podobě zdarma Jednoduše zaplatit fakturu Uložit nebo tisknout grafický formát faktury Nastavit si oznámení o příchozí faktuře Proud to be Erste

Popis služby v Servis 24

Přehled výstavců e-faktur Klient si vybere výstavce, od kterého si přeje přijímat e-faktury. Proud to be Erste

Nastavení služby e-faktury Klient zadá zákaznické číslo, které má uvedeno na papírové faktuře. Proud to be Erste

Nastavení upozornění Na došlou fakturu je klient upozorněn e-mailem nebo sms Proud to be Erste

Přehled e-faktur Po kliknutí je zde klientovi k dispozici faktura nebo předpis splátky v grafické podobě Proud to be Erste

Zadání příkazu k úhradě e-faktur Na základě fakturačních dat zaslaných výstavcem je klientovi připraven platební příkaz Proud to be Erste

PRG-ZPD008-20041008-11373P1C Proud to be Erste