Výběrové řízení a přijímací pohovor – vybrané rady a tipy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení.
Advertisements

2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
ŽÁDOST O MÍSTO.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Olomouc, RCO, 16. června 2008 ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Projektové řízení na SPŠS Olomouc.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Snímek 1 Efekty podnikové informatiky J. Pour Katedra IT VŠE ČSSI, Praha, 15/12/2006.
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Pracovněprávní vztahy v organizaci
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Jak se uplatnit na trhu práce
Profil HR poradce a školitele
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
© HMP 2003 DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Trenér TRÉNINKOVÁ ČÁST „Řízení lidských zdrojů“ Trenér.
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Etapy práce na sociologickém výzkumu. 2 I. Formulace problému II. Rozhodnutí o populaci a vzorku III. Pilotní studie IV. Rozhodnutí o technice sběru dat.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Výběr pracovníků Úkolem výběru pracovníků je rozpoznat, který z uchazečů bude nejlépe vyhovovat požadavkům obsazovaného pracovního místa.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PERSONALISTIKA Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Občanská výchova a svět práce - 9. ročník Milan Šimek
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Pojetí lidského kapitálu a jeho formování
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
PhDr. Dana Bernardová, Ph.D.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_07.
1 Zkušenosti s výukou dovedností z předmětů ELCP a IBT Simona Trávníčková
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Tazatelská síť.
Jak na pracovní pohovor?
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_219.
Personální řízení Cvičení 1
ICV VUT v BRNĚ Synergie Modul „Informačně poradenské služby“ Životopis (CV) a Assessment centrum Magda Šustrová, Jiří Černý.
Personální procesy.
Pohled dodavatelů na výběrová řízení POHLED „z druhé strany“ Ing. Dušan Číčel ředitel FBE Praha a FBE Bratislava.
První zaměstnání Petr Machala.
Personální mamagement
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚR PRACOVNÍKŮ
Soňa Pelikánová UČO: DATUM:
Assessment centrum.
aneb Assessment Centre a Development Centre
Personální strategie mezinárodní firmy
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
Název:VY_32_INOVACE_VVP_9A_5F Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Helena Židová Ročník:9.r. Tematický okruh,
PERSONALISTIKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kumstát. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Tipy a triky AC Mgr. et Mgr. Veronika Víchová registrovanný klinický psycholog Praha 2016 Mgr. et Mgr. Veronika Víchová, registrovaný klinický psycholog.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Kariéra Předmět:Ekonomická praxe Ročník: 2. nástavbového studia - Podnikání Autor: Ing. Alexandra Herbriková Anotace: Materiál seznamuje žáky se základními.
Cacio Otázky z personalistiky pro IT Manažery: Jak vybrat vhodné pracovníky.
Psychologie práce a organizace Matěj Stříteský
Komunikace při přijímacím řízení a v pracovním týmu
Přijímání zaměstnanců
Praktické dovednosti absolventa
Assessment centrum.
Praktické dovednosti absolventa
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Assessment centrum.
zpracovaný v rámci projektu
Transkript prezentace:

Výběrové řízení a přijímací pohovor – vybrané rady a tipy Iva Guthová Renata Fialová

Agenda Průběh přijímacího procesu Životopis Přihláška Assessment Centre Pohovor

Průběh přijímacího procesu Životopis/přihláška Výběrové řízení – assessment center Přijímací pohovor v kanceláři (1. nebo 2. kolo) Nabídka zaměstnání

ŽIVOTOPIS

JAK NAPSAT SVŮJ ŽIVOTOPIS ?

Části životopisu Osobní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti (včetně stručného popisu práce) Jazykové znalosti Doplňující informace Reference

PŘIHLÁŠKA

ASSESSMENT CENTRUM

Co Assessment Centrum zahrnuje? Metody používané u Assessment Centrum: Telefonické interview Testy schopností Skupinové aktivity Prezentace Osobnostní dotazníky Případové studie

Numerický test

Belbinův test

Tipy personalistů Nemyslete na výsledek během AC Zeptejte se na možnost zpětné vazby v případě neúspěchu Účast na AC je výborná zkušenost – poučte se z ní

Assessment centrum v Ernst & Young V Ernst & Young AC zahrnuje: Testy numerických a verbálních dovedností Testy z anglického jazyka Týmovou hru Při AC sledujeme: Analytické myšlení Logiku Týmovou práci Komunikaci a motivaci

PŘIJÍMACÍ POHOVOR

NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ

Nabídka zaměstnání Přijmete-li nabídku, dejte vědět personalistovi

ODMÍTNUTÍ I dobří uchazeči bývají odmítnuti, proto neztrácejte hlavu

Vaše otázky ?