Prezentace společnosti Manažerské poradenství Pro všechny manažery (bez ohledu na postavení či věk) Odstraňuje provozní slepotu Přináší nový pohled na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace společnosti Edolo s.r.o.
Advertisements

 Role poradenských firem v oblasti čerpání SF EU 27. dubna 2006 Jiří Halouzka Ředitel v oddělení poradenských služeb
KONTROLA zpracovala: Ing. Jaroslava Teuberová Náchod, dne
Zvládání stresu ve společnosti KEK INA IDEC SA Piraeus, Řecko
Zvládání rizik vyplývajících z pracovního stresu ve společnosti EDUCACONSULT M&J Consulting Pardubice, Česká republika
Balance Score Card (BSC) v řízení dodavatelských systémů
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
Firma ABC– cesta k budoucnosti. Dlouhodobé cíle projektu: nastavit systém řízení cílů a následně implementovat ve firmě ABC připravit prostředí /SW MBE/
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Nabídka personálních služeb
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
11 Procesy a procesní řízení 22 Další charakteristiky procesu má svého vlastníka (osoba odpovídající za zlepšování procesu) má svého zákazníka (interního.
Hodnocení škol a školských zařízení
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
Facility management ČSN EN
Benchmarking Benchmarking je metoda řízení kvality, která zapojené
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Auditorské postupy Činnosti před uzavřením smlouvy
© LogicaCMG All rights reserved Procesní audit je efektivní nástroj k napřímení procesů, optimalizaci organizace a zlepšení využívání jejich zdrojů.
Průvodce odbornou praxí na VŠPJ Obor Finance a řízení Květen
Hodnocení, realizace a kontrolní etapa. Hodnotí se tři skupiny kriterií: A)Prospěšnost – žádoucnost 1. Jak navržená strategie pomáhá dosažení cílů? 2.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Ekonomika informačních systémů
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Naši klienti  V současnosti naše systémy užívá 45 zdravotnických zařízení  Naši klienti jsou  rozmístěni v rámci celé ČR (všechny regiony)  tvoří cca.
Marie Borecká, Kristina Ficencová 6. kruh, 1. ročník VSRR
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
PROINCOR – Inovační audit Liberec – PROINCOR - Inovační audit 2 INOVACE Změna je jedinou jistotou dnešního světa Předpoklad udržení zákazníka.
PQS - P Ing. Petr Mašek ICZ a.s.. PQS –P (Performance, Quality, Strategy ) Nástupce systému PMS2000 Systém pro měření efektivity poskytované zdravotní.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Název organizace Podnikatelský plán (bližší specifikace aktivity) Vaše logo.
Obchodování s emisemi skleníkových plynů jako nástroj redukce emisí Samostatné oddělení změny klimatu Tomáš Chmelík Samostatné oddělení změny klimatu Ministerstvo.
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
Copyright © 2003, SAS Institute Inc. All rights reserved. Město Vídeň: Moderní přístup k řízení města Petr Zavoral ředitel SAS Institute ČR, s.r.o.
VIII. Jarní konference energetických manažerů Poděbrady, 10. Března 2004 Trendy v energetickém managementu v ČR a EU Ing. Vladimír Dobeš, M.Sc. ředitel.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Proces řízení kvality projektu Jaromír Štůsek
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
ZÁKLADY PODNIKÁNÍ Ing. Gabriela Dlasková
Manažerské implikace modelu Balanced Scorecard Managerial implications of the Balanced Scorecard Model Josef F. Palán.
Balanced Scorecard (vyvážený soubor měřítek)
BSC - Metoda Balanced Scorecard
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Ztráty v podnicích Ztráty mohou dosáhnout objemu % z celkových tržeb Ztráty jsou příčinou, proč firma neobstojí v konkurenci Ztráty vyplývající.
Systém řízení moderního podniku Management system of modern company
1. Zkvalitnění služeb státních organizací pomocí strukturálních fondů příklad Technologické agentury ČR Marie Stehlíková vedoucí Projektové kanceláře.
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Struktura podnikatelského plánu
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Úvodní schůzka k projektu „Optimalizace procesů a nastavení způsobu komunikace“ Fulnek
Autorita Schopnost získat si respekt podřízených. Rozlišujeme formální, neformální a odbornou autoritu Autoritativní styl řízení Styl řízení založený.
Komunikační chyby řídících pracovníků v Českém statistickém úřadu
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Rozkrývání vlastnických struktur a skutečných majitelů
Nenaplněné cíle a vize majitelů
účetnictví, daně a controlling
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Výbor pro audit ing. Bohuslav Poduška, CIA, CRMA
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Presentation Title 1st September 2002
Prezentace obchodního plánu
AUTOEVALUACE CESTA KE KVALITĚ
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

Prezentace společnosti

Manažerské poradenství Pro všechny manažery (bez ohledu na postavení či věk) Odstraňuje provozní slepotu Přináší nový pohled na problém

Kdo jsme … Edolo Consult s.r.o. vznikla za účelem podpory a pomoci podnikatelské sféry České Republiky v oblasti řízení vnitropodnikových procesů, kontroly a zvyšování výkonnosti specialisté na controlling a jeho zavádění tým pracovníků s bohatými zkušenostmi s investičními projekty

Odlišnost od konkurence Hodnota, kterou od nás zákazník získá: - nekupujete službu, ale službu + provozní a organizační know-how - individuální přístup z naší strany formou mnoha druhů nastavení spolupráce

Odlišnost od konkurence Náklady pro zákazníka: - náklady, které zákazník hradí jsou vypočítávány na základě úspěšnosti našeho poradenství a úspěšnosti opatření, které se ve spolupráci se zákazníkem zavedou v jeho společnosti

Pohodlí: - zákazník si může nastavit spolupráci podle svých potřeb - odborníci společnosti Edolo Consult s.r.o. pracují podle potřeb zákazníka a zvyšují tak komfort zákazníka při poskytování služeb Odlišnost od konkurence

Komunikace: - s naším zákazníkem komunikujeme pravidelně a dotazy vyřizujeme bez prodlení - preferujeme kombinaci ústní a písemné komunikace před pouze písemnou a to z důvodu odstranění šumů, které by mohli vzniknout v průběhu písemné komunikace. Odlišnost od konkurence

Nabídka společnosti Kontrolní mechanismus - SOX Balanced Scorecard - BSC Optimalizace nákladů Organizační poradenství Podnikové směrnice Ekonomické poradenství Dotace

Sarbanes-Oxley Act of 2002, zkráceně „SOX“ je kontrolní mechanismus firemních vnitropodnikových procesů. Jeho výstupy slouží jako podklady vlastníkům společností, k manažerským rozhodnutím a dále jako podklady k auditům. 1.Sarbanes-Oxley Act of 2002 Co to je …?

i když se jedná primárně o americkou legislativu, její působnost přesahuje hranice a ovlivňuje i neamerické společnosti z evropských firem je zákon implementován například v Air France, Siemens a Allianz, z českých například Komerční banka, Česká spořitelna a Siemens ČR mechanismus SOX je harmonizovaný SMĚRNICÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY 2006/43/ES o povinném auditu ročních a konsolidovaných účetních závěrek 1.Sarbanes-Oxley Act of 2002 Působnost v ČR

1.Sarbanes-Oxley Act of 2002 Co SOX a efektivita interních procesů stěžejní motto legislativy SOX je testování interních kontrol, což nutí mnoho firem k analýzám interních procesů a aktivit, výsledkem toho je klíčové omezení neefektivních činností nároky kladené SOX nutí mnoho firem přemýšlet o tom, co dělají a jak to dělají

1.Sarbanes-Oxley Act of 2002 Výstupy SOX zobrazí krizová místa podniku zprůhlední a zásadním způsobem zatraktivní společnost pro investory sníží jednotkové náklady na interní procesy specifikují osobní zodpovědnosti vedoucích pracovníků a manažerů přispějí k úspěšnému auditu společnosti napomohou bankám k zjištění možnosti kredibility podniku

soulad se závaznými předpisy a požadavky zlepšení kontrolního prostředí optimalizace nákladů a mapování procesů dotčených identifikovanými riziky snížení rizika korupčních skandálů a podvodů další výhody související s potřebami podílníků včetně vedení společností zvýšení důvěryhodnosti podniku u bankovních institucí 1.Sarbanes-Oxley Act of 2002 Přínosy

manažerům mohou být v případě porušení pravidel SOX zpětně odebrány bonusy a jiné finanční výhody zpřísněn postih konfliktu zájmů a obchodování na základě neveřejných informací zásadním způsobem zvýšeny sankce postihující ekonomickou kriminalitu 1.Sarbanes-Oxley Act of 2002 Přínosy

2.Balanced Scorecard Mají-li se manažeři správně rozhodovat, musejí umět vyhodnocovat výkonnost podniku. K tomuto vyhodnocování potřebují určitý soubor nástrojů, aby mohli posuzovat různé aspekty vyplývající z činnosti podniku a jeho ekonomického prostředí a sledovat, jak podnik postupuje při dosahování stanovených cílů.

2.Balanced Scorecard „systém vyvážených ukazatelů výkonnosti podniku“ převádí vizi a strategii podniku do uceleného a srozumitelného souboru měřítek finanční i nefinanční výkonnosti poskytují rámec pro posuzování jeho strategie a systému řízení

2.Balanced Scorecard měří výkonnost podniku pomocí čtyř vyvážených perspektiv: - finanční - zákaznické - interních podnikových procesů - učení se a růstu

2.Balanced Scorecard není jen operačním systémem měřítek nástroj upřesnění, podpory a zhodnocení realizace strategie inovativní podniky ho používají jako strategického manažerského systému

2.Balanced Scorecard k vyjasnění a převedení vize a strategie do konkrétních cílů ke komunikaci a propojení strategických plánů a měřítek k plánování a stanovení cílů a sladění strategických iniciativ ke zdokonalení strategické zpětné vazby a procesů učení se

náklady jsou nedílnou položkou v hospodaření každého podniku patnáct procent nákladů může firma ušetřit bezbolestně každé úsporné řešení nese skryté náklady a rizika pro jejich minimalizaci je výhodné využívat konzultace s externími poradci 3.Optimalizace nákladů

4.Organizační poradenství experti Edolo Consult s.r.o. Vám budou plně nápomocni při vytváření organizačních struktur a reorganizaci společnosti. tento krok musí být svědomitě a důmyslně naplánován a projednán, aby při změně nebo zavádění organizačních struktur nedocházelo k nečekaným nebo nežádoucím jevům.

5.Podnikové směrnice Společnost s korektními a profesionálně zpracovanými směrnicemi má nespornou výhodu před konkurencí, jelikož její zaměstnanci rychle a bez větších problémů pochopí a dodržují procesy popsané v podnikových směrnicích.

6.Ekonomické poradenství Finanční analýza analyzování minulosti Ekonomické poradenství řešení současnosti Investiční poradenství výhled do budoucnosti

7.Dotace v ČR pro naše klienty zajistíme možnost financování z dotačních titulů Evropské unie na podporu a rozvoj podnikání forma příspěvku – nevratná dotace

Proč využít služeb Edolo Consult s.r.o. jsme první volbou pro majitele a podílníky jsme pravá ruka ředitele společnosti jsme jistota pro management

Reference BETONOVÉ STAVBY – GROUP, s.r.o., Česká republika KABELOVNA KABEX a.s., Česká republika TOMSTEEL s.r.o., Česká Republika FLAEM NUOVA SpA., Itálie TIRKOM s.r.o., Česká republika BOIR, spol. s r.o., Slovenská republika KONINGSTAV, s.r.o., Slovenská republika TRAMONT a.s., Slovenská republika INGEKON Ltd., Ruská federace OAO KAVAG, Ruská federace OOO Jevroinženýring, Ruská federace OOO Strojmontáž, Ruská federace …. a mnoho dalších

Kontakt Edolo Consult s.r.o. Sídlo Nám. 14. Října 1307/ Praha web: GPS: Loc: 49°24´14.01´´N, 13°16´35.69´´E Edolo Consult s.r.o. Kancelář Dr. Sedláka Klatovy Tel.: GPS: Loc: 50°4´22.74´´N, 14°24´27.40´´E