PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Advertisements

ZÁVĚREČNÁ KONFERENCE K PROJEKTU SPOLEČNĚ DOSÁHNEME CÍLE Č. CZ.1.07/1.2.05/ Celkové způsobilé výdaje Kč Spolufinancováno ze státního rozpočtu.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Seminář TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
Institut pro integraci České republiky do Evropské unie Jak na projekt spolufinancovaný ze SF EU Mgr. Marek Havrda, MA.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví Veřejné zdraví - Lidská práva a péče o duševní zdraví v České republice Vzdělávání odborníků,státní správy a samosprávy.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Příprava na kohezní politiku EU nadnárodní, národní a krajská úroveň Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje, , Přerov.
Zhodnocení průběhu projektu. Název projektu Systémové vzdělávání zaměstnanců Magistrátu Statutárního města Chomutova v souladu se zákonem č. 312/2002.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Evropský sociální fond v kontextu politiky soudržnosti Ing. Světlana Navarová, vedoucí oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
IS na podporu Projektu vzdělávání zdravotníků - prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí Ing. Michal Opat.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
ROZPOČET PROJEKTU Kvalitní a efektivní výuka zdravotně postiženého žáka -základní krok do života Registrační číslo:CZ.1.07/1.2.33/
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
ADAPTA Vzděláváním k vyšší adaptabilitě zaměstnanců ohrožených restrukturalizací v Libereckém kraji CZ.1.04/1.2.05/ MUSÍTE DÁT VÝPOVĚĎ – POMŮŽEME.
OP LZZ Název prioritní osy: Sociální integrace a rovné příležitosti Název oblasti podpory: Podpora sociální integrace a sociálních služeb Výzva pro předkládání.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Cesta k modernímu vzdělávání
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Stav realizace 2011 Ondřej Rut Rada ředitelů AutoSAP
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2011 setkání RRLZ,
Nová závěrečná zkouška 2 Individuální projekt národní.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
„Zavedení systematické podpory procesu plánování sociálních služeb a péče sociálně potřebným na Středním Vsetínsku, Velkokarlovicku a Hornolidečsku“ Operační.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
PROJEKTOVÉ ZÁMĚRY LIBERECKÉHO KRAJE Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Výzva k předkládání žádostí
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Ing. Stanislava Správková
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE

Název projektu Systémové vzdělávání zaměstnanců Magistrátu Statutárního města Chomutova v souladu se zákonem č. 312/2002

Realizátor projektu STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Zkrácený název projektu Nový e-learning v Chomutově Registrační číslo projektu CZ.1.04/4.1.01/

Zahájení realizace projektu Ukončení realizace projektu Počet podpořených osob Doba trvání projektu měsíců

Financování projektu Vzdělávací aktivity projektu jsou financovány z prostředků Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost, oblast podpory 4.4a.1 a spolufinancovány ze státního rozpočtu ČR, Evropského sociálního fondu a také z rozpočtu Statutárního města Chomutova. Celkové náklady projektu: ,- Kč

Specifické cíle Proškolení zaměstnanců v oblasti měkkých dovedností Prohloubení právního povědomí ve specifických oblastech Proškolení zaměstnanců v oblasti genderové politiky Vytvoření e-learningového výukového prostředí

Klíčové aktivity Právo a legislativa – Environmentální minimum – e-learning Komunikační a měkké dovednosti – Komunikační dovednosti úředníků – prezenční studium Řízení a rozvoj lidských zdrojů – Rovné příležitosti žen a mužů v ČR a EU – e-learning Právo a legislativa – Ochrana osobních údajů – e-learning Právo a legislativa – Obec a zákon – e-learning Komunikační a měkké dovednosti – Jednání v krizových situacích – e-learning

Závazný výukový plán Environmentální minimum (eLearning) 12/2011 a 1 – 3/2012 Komunikační dovednosti úředníků (prezenční vzdělávání) 10 – 12/2012 a 2 – 5/2013 Rovné příležitosti žen a mužů v ČR a EU (eLearning) 1 – 6/2012 Ochrana osobních údajů (eLearning) 9 – 12/2013 a 1 – 3 /2014 Obec a zákon (eLearning) 9 – 12/2013 a 1 – 3 /2014 Jednání v krizových situacích (eLearning) 1 – 5 /2013

Evaluační nástroje První úroveň evaluace - monitorování výsledků vzdělávání účastníků (statistika úspěšnosti v závěrečných testech) Druhá úroveň evaluace - hodnocení proběhlé vzdělávací akce (kurzu) účastníky formou elektronické ankety po ukončení kurzu Třetí úroveň evaluace - hodnocení průběhu projektu a dosahování jeho cílů obecnou elektronickou anketou po ukončení jednotlivých etap projektu

Internetový vzdělávací portál

Hodnotící anketa návštěvy kurzu