Nastup na Stredni Skolu. 2009. Jak si zaregistrovat vasi dite  Registrace je povinna, aby deti delali 2009 Kent zkousky.  Pro deti ktere se narodili.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Základní informace o přijímacím řízení ke vzdělávání na SŠ
Uspech v podnikani Jak uplest z hovna bic
PŘIHLÁŠKA NA STŘEDNÍ ŠKOLU
Přijímací řízení.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
Internet – E. bankovnictví
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
Po spuštění programu se Vám objeví následující okno Dbejte, aby bylo zaškrtnuté pouze okénko Student. Nevyplňujte uživatelské jméno ani heslo.
Vizuální Systém Fotbal
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
ZŠ a MŠ Pastviny 70, Brno RNDr. Renata Závodná.  ustanovení § 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) v platném znění  vyhláška č. 671/2004.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
Přijímací řízení Přihlášky v 1. kole přijímacího řízení lze podat 2 přihlášky v 2. kole přijímacího řízení lze podat neomezený počet přihlášek.
Diskrétní matematika Opakování - příklady.
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
Elektrický obvod a jeho části
1 Extreme programming v praxi Martin Junek, product manager
Krása matematiky propojené s abecedou.
Dělení se zbytkem 2 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Maturita září Legislativa Zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání.
Odborná přednáška Dělení technických materiálů I,
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Lineární rovnice Běloun 91/1 a
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Constructions with by Rewrite the following sentences using by constructions. Do not change the aspect. Vzor: Chci hrát tenis. Chtěl/Chtěla bych hrát tenis.
Konverzace Máte psa nebo k očku?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
SmartPhone start - Apple iPhone
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST I
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Konverzace: Který měsíc se vám líbí a proč?. Kolja 3 Otázky a film.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
JARNÍ TERMÍN MATURITNÍ ZKOUŠKY 2012 Signální souhrnné výsledky (tisková konference ) CERMAT
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
k přijímacímu řízení pro školní rok
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK248.
Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen.
PŘIHLÁŠKA NA STŘEDNÍ ŠKOLU
...přijď království Tvé... Ef : Odložte dřívější způsob života, staré lidství, které hyne klamnými vášněmi, obnovte se duchovním smýšlením, oblecte.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Příklady (část 1.) Kolik budu mít v bance po 4 letech, jestliže dnes vložím 500 tis. Kč při roční úrokové míře 5 %? Kolik budu mít v bance jestliže bude.
Přijímací řízení ke vzdělávání na středních školách pro školní rok 2015/2016 (9. ročník)
Informace výchovné poradkyně Mgr. Kilianové. * Maximálně 2 přihlášky originál a kopie * Zrušení výstupního hodnocení * Pozvánka na přijímací zkoušku 14.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Přijímací řízení v roce Kontakty na výchovného poradce tel
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Přijímací řízení 2014 Gymnázium Ostrov
Přijímací řízení 2013 Gymnázium Ostrov
PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY 2015/2016. UŽITEČNÉ ODKAZY umenty/VZOR_Prihlaska_SS_prijimaci- rizeni_2015.pdf
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ pro šk. rok 2017 – 2018
Informace k přijímacímu řízení na střední školy
Jak zažádat o poradenskou službu
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Přijímací řízení
AUKRO.cz Ladislav Majdič Dobrý den,
VAŠE VOLBA MŮŽE ZACHRÁNIT ŽIVOT
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
Schůzka pro rodiče vycházejících žáků
Transkript prezentace:

Nastup na Stredni Skolu. 2009

Jak si zaregistrovat vasi dite  Registrace je povinna, aby deti delali 2009 Kent zkousky.  Pro deti ktere se narodili mezi a  11.7 – Posledni moznost registrace.  Rodice si budou muset pozadat o vstup do gymnasia, pro formular.

Vybiraci Zkousky  Zkusebni testy – budou 16. a  NV a NVR zkousky –  Matematika a Psani  Rozhodnuti ze zkousek posilaji LEA , tak by meli prijit  Test ze psani bude pouzit jako rozhodujici test.  Zadost o zkousky se musi podat do 11.7.

Jak vyplnit SCAF  Se vyplnuje po zkouskach.  Aby dostalo dite misto na Gymnasiu, musi byt dite zaregistrovane, otestovane s vysledkem ‘selective’, a rodice si musi nahlasit jmeno gymnasia na SCAF  Muzou vyplnit SCAF online.  MUSI se vratit do zakladni skoly do 7.11

Verici Skoly  Pokud chcete zazadat o St George nebo Ursuline Convent budete muset vyplnit Supplementary Form.  To si muzete vyzvednout ze skoly, a musi se vratit do skoly.

Online formular   Zatim neni k dosazeni  Aby jste ziskali heslo, musite se zaregistrovat  Formular muzete zmenit kdykoliv do uzaviraci doby:  Podivejte se na vas formular kdykoliv;  Podivejte se na vas pozadavek 3.3 pred tim nez vas dopis prijde. Neposilejte papir CAF

Porada – na 2009??  Poradi o skolach a vysvetli jak vyplnit formulare a jaky vliv ma na vas system dopravy  Pomuze vam vyplnit CAF Hilary Foulds

Rozdavani volnych mist  Misto ve skole dosanete  Zkousky na gymnasiu vam nezaruci misto ve skole.

Odvolani po  Muzete se odvolat na jakokoliv skolu, ktere neda vasemu diteti misto.  Rozhoujici odvolani je samostatne.  Pokud je vase odvolani uspesne, musite rict origninalni skole, ze to misto nechcete.

Nevyzkousene deti  Pokud napisete na SCAF jmeno gymnasiu ktere chcete a vase dite neudela zkousky  Nenabidnou vam tam misto.  Vase dite muze byt vyzkousene po rozdani vsech mist.

Deti nevyzkousene na gymnasiu  Pokud si vybirate Gymnasiu na SCAF a vase dite neudelalo zkousky, nenabidnou vam tam misto.  Mate pravo se odvolat po rozdavani vsech mist.

Doprava  Pokud bydlite vice jak 3. mile od nejblissi skoly, muzete pozadat o dopravu;  Dalka od skoly je merena nejkratsi cestou pesky;  Vacant Seat Payment Scheme (o kolo £150 za pololeti)

Zaci ktere maji statementy (od doktora)  Nevyplnujte SCAF;  Maji jiny zpusoby na postup na stredni skolu.  Pokud nejste spokujeni se skolou kterou mate mit, muzete se odvolat.

Konec Pokud mate dalsi otazky zavolejte na