Malá prezentace o hip hopu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vlivy na spotřebitele.
Advertisements

ČTYŘI SVÍČKY.
1. Požehnání s vámi zůstává. Požehnání s vámi zůstává
 Učitel neboli pedagog je jeden ze základních činitelů výchovně-vzdělávacího procesu. Učitelem označujeme osobu, která napomáhá procesu vzdělávání. Kvalitní.
Rozmístění obyvatelstva na Zemi
Problematika tělesné výchovy na vysokých školách materiál pro 12. zasedání předsednictva Rady VŠ dne 17. června 2010 komise pro přípravu učitelů V iléma.
SOS !!! Pomozte, vyvražďují nás... Norsko zavádí novou podobu turismu, při kterém jsou k smrti ubíjena mláďata tuleňů. CANADA nás zabíjí taky...
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
ČTYŘI SVÍČKY Víra Láska Naděje Mír.
Proč je důležité studovat Principy
Obsah  Co to vlastně je ? Co to vlastně je ?  Vznik Vznik  Dělení hudby Dělení hudby  Žánry Žánry  Hudební nástroje Hudební nástroje  Nejprodávanější.
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
 Pro hodnocení není žádný jednoznačný předpis či návod, žádná kuchařka.  Existují principy, metody, formy a prostředky a také specifické podmínky školy.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
Proč někteří lidé museli v historii nosit nějaké zvláštní označení na oděvu? Co může dělat člověk odlišného od jiných lidí?
1. Tam nad hvězdami v nebi Otce mám, | na jehož věčnou lásku spoléhám: | On zve mne z této ciziny | do zaslíbené otčiny. | Jsem hotov, hotov odtud jít,
Pavel Beneš M ů j oblíbený samuraj. Osensei Morihei Ueshiba Morihei Ueshiba – zakladatel aikido – se narodil v přímořském městě Tanabe v dnešní prefektuře.
Víc lásky, víc moci, víc Tě znát srdcem svým.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Street Dance.
Středověk Úvod.
Vzdělávání pedagogů v oblasti prevence úrazů dětí
na psí život si většinou stěžují jen Ti ,
Místní Agenda 21 Hodnocení místní udržitelnosti v ČR Ing. arch. Marie Petrová Hradec Králové, 18. února 2014.
Úvod do učiva občanské výchovy
AUTOMAT.PŘETÁČENÍ Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
EFEKTIVITA VEŘ. PROSTŘ. SPOKOJENOST OBYVATEL SYSTÉM VZÁJEMNĚ PROPOJENÝCH INFORMACÍ SUR ČR, strategie minist. KVALITA VEŘ.SPRÁVY Regiony KVALITA ŽIVOTA.
1. Slyš, jaká překrásná píseň | rozléhá se po nebi! | Andělů to svaté sbory | Pána Boha velebí. | Je to píseň o radosti | dané všemu stvoření: | Sláva.
…obrazy se budou měnit automaticky…
MÍSTA, KTERÁ BYCH CHTĚLA NAVŠTÍVIT
1 Cvičení č. 3 1.Uplatnění „zdravého rozumu“ v OM.
Sčítání a odčítání výrazů Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana.
E RICH F ROMM KOŘENY ZLA V ČLOVĚKU. E RICH F ROMM * 23. března 1900 (Frankfurt nad Mohanem) † 18. března 1980 psycholog, filosof, vysokoškolský pedagog,
Pilotní tréninky hotel Zlatý Orel K1- K14 Výsledky hodnocení tréninku kompetencí: Bilanční workshop hotel Troyer
6. Taoismus PhDr. Irena Martínková, Ph.D. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního.
N ÁZEV ŠKOLY : Z ÁKLADNÍ ŠKOLA N ETVOŘICE A UTOR : M GR. L UDMILA V ODEHNALOVÁ N ÁZEV : VY_32_INOVACE_13_ Č. PROJEKTU : OP VK 1.4 T ÉMA : 90. LÉTA V ČESKÉ.
Pedagogické zásady. 1. Zásada cílevědomosti Znamená: - jasně stanovit cíle - cíle zdůvodnit a motivovat - přiměřeně cíle objasnit - důležitá je i aktivní.
Klíčová aktivita 3 Profesní portfolio Ing. Aleš Jurečka Praha,
Adopce na dálku. Mnozí z nás často mívají pocit, že pomoc jednoho nic nezmůže. Není tomu tak. Pomoc každého jednotlivce je důležitá.
Systemický přístup Mgr. Věra Pucová. Základní charakteristika přístup orientovaný na změnu opak diagnostického přístupu typický přístup pro sociální práci.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
Nobelovy ceny. Nobelova cena Každoročně udělované ocenění za významný vědecký výzkum, technický objev nebo za přínos lidské společnosti Uděluje se v oblasti:
Novoroční modlitba 2016 Upravil - Dick Sand.
Rozmístění obyvatelstva na Zemi
Fyzici a fyzikální jevy Autor: Mgr. M. Vejražková
PYTHAGORAS Šimon Úradník.
Máš dost síly plavat proti proudu?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Halže,
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Projev a image prezentujícího
KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_15_HIP_HOP_RAP Dějiny hudby
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Autor: Andrea Kolářová
ČTYŘI SVÍČKY.
JAN ÁMOS KOMENSKÝ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Buhismus David Lučný :D (budha).
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
ČTYŘI SVÍČKY.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Urbanizace Zdroj obrázku: 5
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
Transkript prezentace:

Malá prezentace o hip hopu ☺ Klikej ☺

Co je to hip hop?proč by měly učitelé pochopit hip hop? HIPHOP není pouze zvuk nebo trend oděvu; je to kultura, která se vynořila ze srdcí a myslí mladých lidí žijících ve městě New Yorku v pozdních šedesátých letech a brzkých 70.letech. HIPHOP se narodil v mládí, které bylo odsunuté od programů vlády, a označené bezvýznamné od mediálních konglomerátů.Bylo to v prostředí souženém s drogami, násilí a smrti a naděje,která se tam náhle objevila.Tato naděje osvětlila New Yorku a aktivovat místní mládí,pochopit hnutí, reprezentovat principy míru, lásky, jednoty a pozitivní výraz. Pedagogové by měli pochopit Hiphop, protože to je jazyk a kultura mladých.Dá jim to možnost vyjadřovat jejich rozdíly a oslavovat jejich podoby. Přes fakt tahle média získají více kontroly nad životy těchto mladých lidí než my bychom rádi mysleli, může nahradit sílu opravdových vztahů, ve sčítání, lidech, kteří znají historii této kultury, opravdové filozofii a znalosti vědět, že Hiphop může být používán pro víc než prostě pro pobavení. Elementy jsou průkopníci v Hiphopu jako pedagogický nástroj k dosáhnutí akademických úrovní a dosahování konkrétních výsledků v uvolněném mládí.Jaký by to bylo mít tento nástroj ve vaší škole???

Obrázky☺