Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Přijímací řízení na střední školy
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Den otevřených dveří 15.ledna 2009
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
Obory a jejich charakteristika
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 14. leden 2012 SPŠ Perspektivní studijní obory: denní čtyřleté maturitní obory pro absolventy ZŠ, určené pro dívky i pro chlapce.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Přírodovědecká fakulta UJEP
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Obchodní akademie, Česká Lípa, náměstí Osvobození 422, příspěvková organizace
FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT v Brně. Škola bývalý klášter Kartuziánského řádu, založen kolem roku 1375.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Prezentace školy.
Den otevřených dveří 14.ledna 2010
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
PŘEDSTAVUJEME VÁM.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
střední odborná škola služeb
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
 Rybá ř  U č itelka  Policista  Zedník  Bankovní ú ř edník  ICT technik  Uklíze č ka  …
Gymnázium, České Budějovice, Česká 64
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Čtyřleté studium.
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Osmileté studium.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
EU peníze školám Zasíťování školy Rekonstrukce podlahy v tělocvičně Arboretum – Přírodní učebna Odborná pracovna humanitních předmětů Dokončení výměny.
Vzdělávací portál eKabinet.cz a digitální obsah pro střední školy Ing. Richard Valenta
 Třídní učitelka, výchovná poradkyně  ÚP-poradenské středisko pro volbu povolání Dny otevřených dveří  Náš projektový.
ICT ve výuce přírodopisu a biologie.  Školení proběhne v termínu od do pokud se přihlásí alespoň 10 zájemců.  Školení bude probíhat.
Průmyslová střední škola Letohrad Od došlo ke spojení SOU Letohrad a SPŠ Letohrad V roce 2011 jsme oslavili 60. výročí školy.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Název: ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA Vypracovala: Olga Merendová - VB 304
Přírodovědecká fakulta UJEP
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh, 700 30 www.stav-ova.cz www.stav-ova.cz

Škola v číslech 62 let 18 tříd 42 učitelů, 15 mužů 480 žáků ředitel Ing. N. Hanzlík

Co naši studenti umí Vytvořit prováděcí projekt rodinného domu

Co naši studenti umí Vyprojektovat kavárnu, obchodní centrum či školu

Co naši studenti umí Vytvořit fotografie či animace návrhu interiéru

Co naši studenti umí Zhotovit model objektu či existující stavby Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáru nad Sázavou

Co naši studenti umí Nakreslit tužkou detail postavy, bysty či volnou kresbu

Co naši studenti umí Vyměřit pozemek, zpracovat data, vytvořit mapu

Studijní obory Stavebnictví Technické lyceum Geodézie www.stav-ova.cz

Stavebnictví naučíte se vyprojektovat dům či jiný stavební objekt od základů až po střechu poznáte stavební materiály, konstrukce a postupy používané při výstavbě v praxi se naučíte základní stavební práce také se dozvíte, jak rozpočtovat ve stavebnictví většinu prací budete provádět na počítači www.stav-ova.cz

Technické lyceum pro studenty se zájmem o techniku, matematiku a přírodní vědy předpokládá se pokračování ve studiu na vysoké škole zajišťuje nadstandardní přípravu pro další studium architektury vytvoříte studii rodinného domu, zařídíte interiér a zhotovíte animace průletu domem naučíte se kreslit studie tužkou či pastelem www.stav-ova.cz

Geodézie naučíte se zaměřit stávající objekt a zakreslit ho do mapy dozvíte se také, jak zpracovávat a tvořit mapy naučíte se pracovat s katastrem nemovitostí, územním plánováním www.stav-ova.cz

Vybavení školy 5 PC učeben + PC koutek na chodbě 1 speciální jazyková laboratoř (sluchátka, počítače, video atd.) + 4 jazykové učebny 4 multimediální učebny (interaktivní tabule) všechny kmenové třídy s „dataprojektorem“ tělocvična, posilovna, místnost pro aerobic, venkovní hřiště, stolní tenis, stolní fotbal odborné učebny (praxe, stavební laboratoře) www.stav-ova.cz

Rýsovna

Počítačová učebna

Počítačová učebna

Multimediální učebna s interaktivní tabulí

Dílna odborné praxe

Laboratoře

Tělocvična

Posilovna

Školní hřiště www.stav-ova.cz

Virtuální prohlídka školy www.stav-ova.cz Virtuální prohlídka školy www.stav-ova.cz

Co můžete ještě získat certifikát projektování v programu ArchiCAD certifikát pro práci v geodetickém systému KOKEŠ příprava na jazykové zkoušky Cambridge Certificate PET/FCE Zertifikat Deutsch roční stipendium 5 000 Kč pro 10 nejlepších studentů www.stav-ova.cz

Škola je i zábava zájezdy do anglicky mluvících zemí zájezdy do německy mluvících zemí výměnné pobyty – Holandsko, Itálie, Polsko exkurze do Prahy, školní výlety lyžařský kurz (1. ročník) sportovní kurz (2. ročník) sportovní kroužky, sportovní den školní ples, taneční kurzy www.stav-ova.cz

Počty přijímaných žáků Stavebnictví 90 uchazečů Technické lyceum 30 uchazečů Geodézie 30 uchazečů www.stav-ova.cz

Přijímací zkoušky první kolo další kola přijímací zkoušky z matematiky a jazyka českého formou didaktických testů termín konání přijímací zkoušky 22. 4. nebo 23. 4. 2014 další kola bez přijímací zkoušky www.stav-ova.cz

Podmínky přijetí podle výsledku bodového ohodnocení 50 b. matematika 25 b. jazyk český 25 b. průměrný prospěch (pololetí a konec 8. třídy, pololetí 9. třídy) 3 nebo 5 bodů za olympiádu z MAT, FYZ v dalších kolech podle prospěchu nesmí mít v 8. třídě a v pololetí 9. třídy známku 4 z předmětů MAT, FYZ, ČJ, CJ www.stav-ova.cz

Dny otevřených dveří 23. listopad 2013 9–13 hodin 10. prosinec 2013 9–11; 13–17 hodin 16. leden 2014 13–17 hodin www.stav-ova.cz

Na shledanou u nás… Těší se na vás vtipní, spravedliví a chápající učitelé, kteří vás budou celé čtyři roky „otravovat“ svými „hloupými“ dotazy a neustále „prudit“… …to ale oceníte až za mnoho let. www.stav-ova.cz