Nová tiskárna štítků PT-H105 Snadné a rychlé značení Produkt Tiskárna štítků PT-H105 V dodávce se zařízením TZe-231, 4 m startovací pásky Klíčové vlastnosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stavba moderní pneumatiky pro osobní automobily
Advertisements

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start) CZ.1.07/1.4.00/
Zkoušení asfaltových směsí
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
Page 1 © 3M All rights reserved. TS/Speedglas SL Představení produktu 3M ™ Speedglas ™ SL.
Programová rozhraní pro grafické adaptéry
Nástroj pro prezentace
Vzhled prezentace - šablony
Regulační diagram je to základní grafický nástroj statistické regulace procesu, který umožňuje posoudit statistickou zvládnutost procesu statisticky zvládnutý.
PT-D200 PRODUKTOVÁ PREZENTACE. PT-D200: úvod Produkt Tiskárna štítků PT-D200 Uvedení do prodeje Červenec 2012 Součástí dodávky TZe-231: 4 m startovací.
TISKÁRNY.
TISKÁRNY VÝSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ PC.
Copyright © 2011, atlantis FZ-A1. Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany.
Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Rychlý přehled nejběžnějších typů tiskáren.  8, 9 nebo 24 jehliček  Jehličky skrz barvící pásku protlačují jednotlivé body, čímž vzniká na papíře obraz.
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
3MA381 PowerPoint - seznámení
Prezentační manažer Kapitola 11.0 (Tisk)
Tiskárny.
Opáčko Jak funguje CD-ROM, jak čte data?
Počítačová grafika.
KASKÁDOVÉ STYLY 4.
PERIFERNÍ ZAŘÍZENÍ Inkoustové tiskárny
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
Dielektrická elektrotepelná zařízení
POS novinky…. Agenda – POS Grafické stoly Mobilní rozšíření POS PDAORDERMAN Pravidla, … Vzorová řešení.
ZÁKLADNÍ DESKA MOTHERBOARD
Copyright © 2011, atlantis CF-19. Copyright © 2011, atlantis Nejprodávanější konvertibilní notebook s otáčivým displejem, který se stal měřítkem odolnosti.
Tiskárny 1. část Výstupní zařízení.
Vsetín – město bez bariér
Nový trend ve slunolamech Radek Pelz, ALARIS Czech Republic s.r.o.
Paměťová média.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
TISK. TEPELNÉ TISKÁRNY Tiskárny malých rozměrů PROVOZ TISKÁREN n probíhá pomocí zahřátých miniaturních odporových tělísek, které se dotknout tepelně.
Ovládací panely Hardware a zvuk.
Copyright © 2011, atlantis CF-AX2. Copyright © 2011, atlantis V režimu notebooku je zařízení určeno řídicím pracovníkům v terénu, kteří potřebují psát.
Téma: Vektorizace obrázků -10. díl
Vy_32_INOVACE_ZB04_1864TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám Číslo projektuCZ.1.07/ / Číslo projektu:Rozvoj.
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Úprava textu - řádkování a odrážky.
Power Point– popis prostředí
Podle principu tisku se dělí na:
Pavel Dvořák Gymnázium Velké Meziříčí Počítačová sestava – tiskárny, 2. část Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Jazyk: čeština Datum vytvoření:21.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Databáze velké množství dat pevně dané struktury
Pákové svěrky GH Objednací číslo Rozpětí mm Vyložení mm Průřez vodící tyče mm GH ,5x8,5 GH ,5x9,5 GH x11 GH x11 GH x11.
Úprava dílců fóliemi Používají se nejčastěji fólie PVC, řidčeji polyesterové (PE) a další. PVC fólie se vyrábějí v různých stupních tvrdostí a tloušťkách.
Pomůcky pro zrakově postižené
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Laserová tiskárna Číslo DUM: III/2/VT/2/1/14 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Využití sestavy Zobrazení a typy Části sestavy Vytvoření sestavy Ovládací prvky.
 Společnost EuroJaP Slovakia s.r.o. je exkluzivním partnerem belgické výrobní společnosti BOPLAN bvba pro prodej, instalace, návrhy řešení a komplexní.
Tisky parametry tisku tisk z modelu tisk z rozvržení.
Doc. RNDr. František Koliba, CSc. Katedry Informatiky a matematiky OPF SU Budova A Informatika pro ekonomy II INM / BPNIE Přednáška.
Corel DRAW Úloha 3 Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
PT – P750W Základní specifikace:
konfigurace tisku účetní pásky
Mul-T-Lock® 7x7 Vložka se 7 stavítky
Nástroj pro prezentace
Záznamová media Vaníčková Zdeňka 1.L.
NETBOOK. NETBOOK NETBOOK Označuje počítač menší než notebook, který se zaměřuje na mobilitu, upřednostňuje nízkou spotřebu, cenu i váhu, a orientuje.
PT – E550WVP Základní specifikace:
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Datasheeet: PT-D210VP Specifikace: Advanced Specification Sheet
Využití asistivních technologií v procesu vzdělávání
Transkript prezentace:

Nová tiskárna štítků PT-H105 Snadné a rychlé značení Produkt Tiskárna štítků PT-H105 V dodávce se zařízením TZe-231, 4 m startovací pásky Klíčové vlastnosti Rychlý tisk až 20 mm/s. Ergonomický tvar – sedne do ruky Nová funkce “Auto Designs” Snadný přístup k funkcím

PT-H105  Produkt –PT-H105 nahrazuje PT-1090 ~ kancelářský model  V dodávce ze zařízením –1 kus TZe pásky šířky 12 mm a délky 4 m –Příručka uživatele *Adaptér AD-24ES (volitelný) nebo baterie  Klíčové vlastnosti –Tisk na TZe pásky šířky 3,5/ 6/ 9/ 12 mm –Rychlost tisku 20 mm/s. –Režim Deco Mode –Ergonomický design Kancelářský model

Vlastnosti Ergonomický tvar Nezávislá funkční tlačítka PT-H105 je navržena tak, aby pohodlně padla do jedné ruky a bylo možné upravovat štítky jen jednou rukou. Snadný přístup k oblíbeným funkcím, jako je nastavení velikosti písma, stylu, rámečku a dalších parametrů. Příjemný barevný design Příjemný design a rozvržení ovládacích tlačítek i pro začátečníky či příležitostné uživatele. velikost styl rámečky Auto Designs Běžné dobíjecí baterie Ekologické TZe modely jsou napájeny dobíjecími (duracell, energizer, eneloop) nebo alkalickými bateriemi. Nová funkce “Auto Designs” Tato funkce nabízí předdefinované návrhy štítků s rámečky a symboly. Snadné a rychlé značení NOVINKA

Vlastnosti NOVÁ PT-H105 tiskne štítky až dvojnásobnou rychlostí než její předchůdce, a s rychlostí tisku až 20 mm/s. předčí konkurenční produkty ve své kategorii. EPSON LW-300 Brother PT-1290 DYMO LM160 Brother PT-H105 6 mm/s. 10 mm/s. 12 mm/s. 20 mm/s. Rychlý tisk štítků

Vlastnosti Ergonomický tvar Tiskárna štítků PT-H105 je navržená tak, aby pohodlně padla do ruky a dala se ovládat pouze jednoručně. Tak mohou zákazníci pracovat v terénu a PT-H105 si brát kdekoliv s sebou.

Vlastnosti Nová funkce Auto Designs nabízí předdefinované návrhy štítků s rámečky a symboly. Ušetřete čas… díky předdefinovaným návrhům štítků! Pro vytvoření stylových štítků stačí, aby si uživatel vybral z 50 návrhů včetně rámečků a symbolů. Nyní si mohou i začátečníci vybrat z bohaté nabídky návrhů a s minimálním úsilím zpracovat štítky. Auto Designs NOVINKA

TZe pásky P9 Test vůči působení vody a chemikálií Test vůči otěru Tiskárny štítků P-touch využívají technologii tepelného přenosu a jsou kompatibilní s TZe páskami. Brother patentovaná technologie laminovaných pásek je dostatečně odolná vůči teplotním vlivům a proti poškrábání, a díky průhlednému plastu je zaručena ochrana vytištěného textu. TZe pásky jsou vyrobeny ze 6 vrstev materiálu, znaky jsou tvořeny tepelným přenosem barvonosné pásky a fixované dvěma ochrannými vrstvami polyesterové (PET) fólie. Výsledkem je mimořádně pevný štítek, který drží velmi dobře přilepený, a text zůstává ostrý a čitelný. Test pásek vůči otěru a působení chemikálií Test: na chemické a fyzické opotřebení pásek Chemikálie: aceton Brother P-touch laminované pásky Nelaminované konkurenční pásky ochranná vrstva (PET) 38μm akrylátové lepidlo barevná podkladová fólie (PET) akrylátové lepidlo tisková vrstva spodní papírová vrstva Odolnost

TZe pásky Zažehlovací pásky - na oblečení Matné průhledné pásky – nelesknou se Extrémně adhezivní pásky - na nerovné povrchy 3,5 mm široké pásky na popisky hřbetů CD/DVD Široký sortiment pásek

Srovnání produktu s předchůdcem Model SRP (bez DPH)€29 Tiskové rozlišení180 dpi Max. výška tisku9 mm Rychlost tisku10 mm/s.20 mm/s. Odstřihruční Displejtextový displej (12 znaků x 1 řádek) Velikost displeje68 mm x 37 mm58 mm x 22 mm Náhledpouze text Funkční tlačítkaDeco Modevelikost, styl, rámečky, Auto Designs Reálná délka štítku-ano Symboly178 Rámečky77 Režim Deco Mode12 designů Auto Designs-9 designů Baterie AAA alkalické × 6 adaptér AAA alkalické / Ni-MH x 6 AC adaptér PT-1090PT-H105 PT-H105 x PT-1090

Srovnání produktu s konkurencí Model SRP (bez DPH)€ 29€ 30€ 42 Tiskové rozlišení180 dpi Max. výška tisku9 mm8 mm9 mm Rychlost tisku20 mm/s.12 mm/s.6 mm/s. Odstřihruční Displej textový displej (12 znaků x 1 řádek) grafický displej (9 znaků x 1 řádek) grafický displej (15 znaků x 1 řádek) Velikost displeje58 mm x 22 mm50 mm x 25 mm48 mm x 13 mm Náhledpouze textreálný náhledpouze text Funkční tlačítka velikost, styl, rámečky, Auto Designs velikost, funkční tlačítka (1 volba)ne Náhled délky štítkuanoneano Reálný náhled štítkuano1 font16 fontů Symboly Rámečky7587 Režim Deco Mode12 designů-- Auto Designs9 designů-- Baterie AAA alkalické/ Ni-MH x 6 adaptér AA alkalické ×6 adaptér AAA alkalické ×6 adaptér Adaptér v dodávcene ano PT-H105 LM160LW-300 PT-H105 x LM160 x LW-300