PES PŘÍTEL ČLOVĚKA…….A ČLOVĚK PŘÍTEL PSA LEDEN 2012 – KVĚTEN 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“
Advertisements

Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Fórum Zdravého města Prachatice 16.února Komunitní plán zdraví a kvality života Prachatice ( ) 1. Životní prostředí 1.1 Problém psů, nepořádek,
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Finanční nástroje pro podporu stanic Lenka Tomášková AOPK ČR, Sekce ochrany přírody a krajiny, odbor zvláštní ochrany přírody Praha,
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
36. Během cesty pouští zakusili Izraelité, že se o ně Hospodin stará
Komunikace s veřejností Presentace Města Hlučína pro workshop na téma zapojování veřejnosti Praha Americké centrum 24.ledna 2012.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
NAŠIM NEJMENŠÍM. Partnerský projekt 3 sousedních MAS MAS Sdružení pro rozvoj Poličska o.s. MAS Boskovicko PLUS, o.s. MAS Partnerství venkova.
Dobrovolnická činnost v Domově Sue Ryder Příklad dobré praxe
Projekt EU Dotace Informační systém sloužící k čerpání dotací ze struktur Evropské unie. FIMU PV104.
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Psí útulek Vítejte ve světě psů.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
200 LET LOUIS BRAILLE SONS BLANSKO DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 12.LEDNA 2009.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Zavedení systému opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání na Magistrátu města Brna 9. Národní konference kvality ve veřejné správě
Setkání v rámci projektu Grundtvig, založena v roce 2000, je nestátní neziskovou organizací -patří pod Diecézní charitu Litoměřice, je členem.
ROZPOČET PROJEKTU Kvalitní a efektivní výuka zdravotně postiženého žáka -základní krok do života Registrační číslo:CZ.1.07/1.2.33/
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
DOG HOUSE Hotel pro psy. Vymezení potenciálu absolventa ÚČETNICTVÍ EKONOMICKÉ A MARKETINGOVÉ ODDĚLENÍ PŘEKLADATELSTVÍ PROGRAMOVÁNÍ PEČOVATELSTVÍ.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Irena Opršalová Projektová manažerka.  Základní info o Sluňákovu  Zkušenosti s Národními programy SFŽP  Proč je pro neziskové organizace našeho typu.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Výsledky výzkumu mezi obyvateli MČ Praha 2 a návštěvníky Riegrových sadů „Soužití pejskařů a nepejskařů v parcích na území Prahy 2“ 28. června 2011 / Prezentace.
Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015.
Projekt Hradec Králové. Co bych vám chtěl říct? Pár slov o škole Proč jsme se rozhodli projekt realizovat Jak jsme projekt realizovali Kolik.
Jak vybudovat úspěšnou zahraniční spolupráci II. Motto: Na ´družbu´ si již nehrajeme … Workshop IV.
Lyžařský výcvikový kurz Velké Karlovice 12. – 16 ledna 2015 Lyžařský výcvikový kurz proběhl tradičně ve Velkých Karlovicích. V letošním roce převažovali.
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
Ekologicko – charitativní projekt Haima První akce proběhla na podzim 2000 Probíhá dvakrát do roka na podzim a na jaře. Studenti sbírají.
Lukáš Man FF UP / psychologie ETL
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
Klíčení Rosteme s dětmi Pionýrský program neformálního vzdělávání se zaměřením na děti se specifickými vzdělávacími potřebami.
Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta v Pardubickém kraji v roce 2010.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
1 Modernizace veřejné správy (Praha ) Zkušenosti se zaváděním modelu CAF z pohledu regionálního manažera kvality Osnova prezentace:
Handicapovaní lidé na trhu práce Michal Pavel, švec Zpracoval Lukáš Duben.
Snadný návrat z mateřské do zaměstnání nezaměstnaných žen pečujících o dítě do 15 let v Libereckém kraji 390 nezaměstnaných žen pečujících o.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Savci-pes Nela chrástková 5.A 2011/2012.
domácí psi využívají lidi jako nástroje.
KREATIVNÍ DEMOKRATICKÁ ŠKOLA. KDO JSME? M Y JSME VIII. A.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
FINANČNÍ ZAJIŠTĚNÍ PROJEKTU DM TO JESENÍKY II
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
Regionální operační program Moravskoslezsko Datum: Místo: Prezentuje: Brno Kateřina Plachá.
Město Valašské Meziříčí Spolupráce se zahraničím.
Prezentace na konference k projektu „Inovace ŠVP“ - leden 2010 Ing. Radoslav Kučera, OA Pelhřimov.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Veselí nad Moravou Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Řešení „psí“ problematiky v Českých Budějovicích CpKP jižní Čechy
Pes domácí Prezentace o psech.
Desatero problémů – „10P“
Prezentace Jánošová Lea
Prezentace Jánošová Lea
CITOV.
V neděli 6. ledna vás v obci navštíví koledníci tříkrálové sbírky
Práce se selhávajícím žákem
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
I. Setkání se starosty obcí
Třinecká obchodní akademie
Transkript prezentace:

PES PŘÍTEL ČLOVĚKA…….A ČLOVĚK PŘÍTEL PSA LEDEN 2012 – KVĚTEN 2012

PROČ PSI A ČLOVĚK A ÚTULEK? ➲ Majitel psa je ochoten nemalých obětí ➲ Je schopen pomoci psům, kteří majitele nemají? Upozornit na nepříznivou situaci psího útulku v Turnově

ZÁMĚR PROJEKTU ➲ Dvě části: ➲ Charitativní den pomoci ➲ Úklidový den v útulku

CHARITATIVNÍ DEN – CÍLE A VÝSLEDKY ➲ Cíle:- získání krmiva,pamlsky - hračky pro psy - vodítka, misky, deky - finanční prostředky Výsledky: - finanční obnos – Kč - 4 krabice darů

KDO SE ZAPOJIL? Veřejnost- senioři, matky s dětmi, handicapovaní občané Škola- žáci 1. až 3. ročníku Myšlenka vzešla od děvčat třídy 3. B a hybnou pákou realizačního týmu byla K.Opravilová a P. Sobotová

ÚKLIDOVÝ DEN CÍLE A VÝSLEDKY CÍLE: - vyčištění kotců - úklid okolí - vyprání dek, umytí misek - průřez stromů a křoví - úklid odpadků Výsledky: vše se podařilo s pomocí 15 spolužáků

PODÍL ŽÁKŮ ➲ Organizační skupina projektu – 3.B. Nikola, Klára, Petra, Andrea, Pavla Odborný poradce – Mgr.Renata Šubertová Patnáct žáků z 1. – 3. ročníku

JAK PŘÍŠTĚ? Postupovali bychom podobně. Úkol do bu- doucna – udržovat kontakt se správcem útulku a průběžné upozorňování veřejnos- ti na situaci v psím útulku. Udržovat nabídku zatoulaných a ztracených psů. - Během projektu byli osvojeni 2 psi. -

CO JSME SE NAUČILI? Úspěšná realizace celého projektu nám poskytla užitečnou zkušenost do života. Přestože je projekt u konce, situace v psinci už nám nebude lhostejná a v případě potře- by budeme připraveni znovu přiložit ruku k dílu. Ověřili jsme si také práci v týmu a ko- munikaci s úřady a veřejností.

ZÁVĚR – SPOKOJENÝ PES DĚKUJI ZA POZORNOST.