DIDGERIDOO V JESKYNI 2012 2. ročník benefičního hudebního festivalu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
MENTAL POWER PRAGUE FILM FESTIVAL je mezinárodní filmový festival (ne)herců s mentálním a kombinovaným postižením, jehož pořadatelem a organizátorem.
Rekapitulace projektu „DIDGERIDOO V JESKYNI 2011“ 1. ročník benefiční koncertní poutě SPRÁVA JESKYNÍ ČR Zdeněk Vilímek a organizační tým Lidotep duben.
Datum konání sobota 30. a neděle 31.ledna 2010 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro.
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Festival VOX je křesťanský hudební festival, ekumenická benefiční jednodenní akce pro věřící a nevěřící.
Podpora inovací v Olomouckém kraji. Ekonomická situace kraje  Průměrná mzda : Kč (1.-2. čtvrtletí 2012)  Míra registrované nezaměstnanosti: 10,38.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Finanční možností svépomocných skupin
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
Informace o přípravě IPRÚ Liberec - Jablonec nad Nisou I NTEGROVANÝ P LÁN R OZVOJE Ú ZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU INFORMACE O PŘÍPRAVĚ.
PROJEKT: Co nám přinesl tento projekt? 1) Exkurze a)do firem - interaktivní přenos informací do výuky (ZKL Hanušovice, a.s.; Ondřejovická strojírna,
Fondy EHP 2004 – 2009 (2011) Finanční mechanismy (FM) 1 a Fondy EHP 2009 – 2014 (2016) Finanční mechanismy (FM) 2 Školení pro hodnotitele 30/7/2014 Odbor.
Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras.
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY z pohledu ČŠI "Cesta ke kvalitě"
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Doprovodné programy I. běh ŠMP – Muzejní výstavnictví Mgr. Dagmar Fialová.
Česká rozvojová agentura Michal Pastvinský ředitel Aktivity ČRA ve vztahu Rio úmluvám Seminář Naplňování mnohostranných environmentálních smluv z Ria v.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Sdružení Podané ruce, o.s.
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Podpora přípravy projektů NNO pro příští programovací období 2007 – 13 Chceme zpracovat takové projekty NNO, jejichž cíle jsou společné více organizacím.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
RVP ZV příloha Vzdělávací oblast Umění a kultura
Centrum pro prezentaci kulturního dědictví Národní muzeum Informační portál eMuzeum.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
Projekt: Po stopách lovců mamutů PŘEDBĚŽNÝ CÍL Kognitivní: hravou formou seznámit žáky s historickým obdobím pravěku na našem území Afektivní: Emocionální: vlastním prožitkem a osobní
Přírodní krása Rakouska...
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Marketingové aktivity sdružení České dědictví UNESCO.
FOKUS Vysočina v průběhu 20 let. FOKUS začal poskytovat služby na Vysočině již začátkem devadesátých let jako součást celostátní organizace Fokus – Sdružení.
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Lotos Brno Psychosociální rehabilitace a podpora zaměstnanosti osob závislých na alkoholu.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Koncepce účinnější podpory umění Ministerstvo kultury 4. dubna 2007 Marta Smolíková.
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
změna programu a času vyhrazena
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
VY_32_INOVACE_43_Ochrana přírodního bohatství
STARŠÍ DOBA KAMENNÁ (PRAVĚK).
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
TŘETÍ FESTIVAL Setkání aktivních seniorů
Prioritní osa 4 Spolupráce institucí a komunit
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Centrum sociální rehabilitace Terénní tým - Sokolov - Cheb
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Zapojení JMK do kampaně „Dost bylo plastu“
SDRUŽENÍ NERATOV,o.s.
Mezinárodní projekt ARTISTIC
Transkript prezentace:

DIDGERIDOO V JESKYNI ročník benefičního hudebního festivalu

DIDGERIDOO V JESKYNI 2012 Vize: Koncepčně navázat na předchozí ročník a ve spolupráci se Správou jeskyní ČR vytvořit tradiční jednodenní festival věnovaný nejstaršímu hudebnímu nástroji na světě – didgeridoo, v pravěkém prostředí jeskyní. Cíl: Prostřednictvím hudebních vystoupení tuzemských i zahraničních hráčů podpořit osvětu přírodního a kulturního dědictví a organizace poskytující asistenční a terapeutické služby lidem s vývojovým postižením v prostředí kojeneckých ústavů.

DIDGERIDOO V JESKYNI 2012 datum: 15. září 2012 místo: Jeskyně Výpustek (Moravský Kras) info:

DIDGERIDOO V JESKYNI 2012 Program festivalu: Akustické vystoupení tuzemských a zahraničních hráčů na didgeridoo (včetně dalších hudebních nástrojů a zpěvu). 2 hlavní pódia – v jeskyni a před jeskyní. Během dne workshopy hry na didgeridoo pro veřejnost a doprovodné umělecké programy. Před jeskyní stánky chráněných dílem a sociálních firem se zaměřením na umělecko-řemeslné práce. Klasické i netradiční občerstvení pro návštěvníky.

Pořadatelé SPRÁVA JESKYNÍ ČR, Průhonice Příspěvková organizace JESKYNNÍ TEP o.s., Olomouc Občanské sdružení Kontaktní osoba Mgr. Zdeněk Vilímek vedoucí organizačního týmu mobil: