■Jediný český mezidenominační měsíčník ■Přibližně 7000 čtenářů ze všech u nás působících církví.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Advertisements

Týden modliteb za duchovní povolání, od 8.do 15.května 2011, ukončen 48. světovým dnem modliteb za povolání o 4. neděli velikonoční – neděli Dobrého pastýře.
Požehnání skrze autority Židům 13:17 Poslouchejte ty, kteří vás vedou, a podřizujte se jim, protože oni bdí nad vámi a budou se za vás zodpovídat. Kéž.
Vysoká škola zdravotnická, o.p.s. možnost vystavení mezinárodní studentské karty ISIC přímo ve škole!
Věrnostní program.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
FLL je největší robotická soutěž na světě, které se zúčastňují statisíce dětí po celém světě. Nejlepší týmy postupují do regionálních kol a potom do mezinárodního.
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
OBLAST PUBLIKAČNÍ TVORBY Slezská církev evangelická a.v. SCEAV vydává v měsíčních intervalech časopis Přítel a ročenku Evangelický kalendář.
Konto BARIÉRY -nejstarší a největší kontinuální veřejná sbírka v ČR -nejrozsáhlejší projekt Nadace Charty let rozděluje peníze na vozíky, sluchadla,
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
Čím se trápí staršovstva Ostrava Otázky 1. Jaké jsou Vaše jednání staršovstva. Prozraďte něco, jak to vypadá u Vás! - Dlouhé jednání, správce.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
Teologický rozměr majetkového vyrovnání. Co je církev Existuje mnoho pohledů na církev.  Instituce s hierarchickými i demokratickými prvky  Kristovo.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ. Internetové zpravodajství – např Úkol : prohlédněte.
■Jediný český mezidenominační měsíčník ■Přibližně 7000 čtenářů ze všech u nás působících církví.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
Bc. Martin Dostal. Co to je sémantické vyhledávání? Vyhledávání s využitím "umělé inteligence" Vyhledávání v množině dat na stejné téma katastrofy sport.
Malá křesťanská společenství PĚT ETAP RŮSTU CÍRKVE.
Propagace ve firmách Zlínského kraje
PRAŽSKÁ NĚMECKÁ LITERATURA
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Michael.
PUBLICISTIKA Mgr. Michal Oblouk
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina, slovo: Marek.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Maturity, které otřásly Českem Pružná komunikace časopisu Bridge a CZVV je základem spolupráce v oblasti nových maturit.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Nicole.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
Viktor Baláž Existuje křesťanský superman? Žil král David vítězný život? Žil apoštol Pavel vítězný život? Žil Pán Ježíš vítězný život? Rozdílnost.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
Proč být členem profesní tlumočnické organizace?
vyjadřují skryté dění při liturgii. Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Projekt SOŠ a SOU Trhové Sviny
Duchovní je obecné označení osoby, která je prostředníkem mezi věřícími a Bohem (což ovšem neznamená, že kontakt s Bohem nemohou věřící navázat přímo,
DOTYK 2006 – 20XX …DOTKNI SE NEBE, DOTKNI SE SEBE…
Interiéry knihoven a jejich vliv na psychiku čtenáře Jitka Dofková.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
Změny v tarifu Změny v tarifu od platné pro tarifní zónu 001 Plzeň v rámci IDP 1. Nákup zlevněného předplatného pro děti ve věku.
Křesťanství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Wrubelová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Křesťanství Adámková. Co křesťanská víra není? Velmi často se setkávám s představou, že křesťanská víra znamená dělat určité věci za účelem naklonění.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
1.
1.
Počet účastníků ZD České Budějovice Praha Ostrava
Máš dost síly plavat proti proudu?
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Tři zaručené způsoby, jak ve sboru vybrat více peněz a nabít si nos
Sociologie - projekt 2. C.
Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Kolín V., Mnichovická 62
REFORMANDA 2030: Strategický plán Českobratrské církve evangelické
TÉMA: Církev mluví srozumitelně a je misijně otevřená
REFORMANDA 2030: Strategický plán Českobratrské církve evangelické
Transkript prezentace:

■Jediný český mezidenominační měsíčník ■Přibližně 7000 čtenářů ze všech u nás působících církví

Život s Bohem z každé stránky

Co v Životě víry najdete? ■povzbuzení ve víře ■zpravodajství o dění v církvích ■evangelikální pohled na společenské dění ■informace o chystaných akcích

„Život víry se snaží najít odpovědi na otázky, co znamená věřit a zároveň se nezpronevěřit ve vírech neklidné doby.“ David Novák, kazatel, člen Rady CB

„Na Životě víry si cením, že tam autoři mají odvahu hovořit o problémech křesťanské víry v rodině.“ Jaro Křivohlavý, psycholog, ČCE Praha-Braník

„Život víry je nejlepší křesťanský časopis, který znám. Dokáže věci pojmenovat neotřele, nebojí se kontroverzních témat a mapuje, co se v české církvi děje.“ David Floryk, KS Ostrava

■sleva při hromadném předplatném ■možnost distribuce na bohoslužbách ■předplatné jako dárek ■elektronické předplatné

Roční předplatné: 1 ks Kč 2–9 ks Kč/ks 10–24 ks Kč/ks Předplatné lze zahájit kterýmkoli číslem.

Proměna společnosti evangeliem Jak jej můžete objednat? ■ ■připravený formulář