Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/134229.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Odborná praxe v Belgii v rámci programu Leonardo da Vinci Mobility
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Projekt |Leonardo da Vinci č
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
ECVET v Programu celoživotního učení
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
MgA. Dalimil Vrtal, zástupce ředitelky
Roman Šustek. Masérské, rekondiční a regenerační služby Nabízím: MMasáže klasické, sportovní, relaxační AAromaterapie MMasáž horkými lávovými kameny.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
STÁŽ VE MĚSTĚ VIECHTACH – KAMILA KORIMOVÁ PROJEKT LEONARDO DA VINCI.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Certifikace služeb cestovního ruchu Minikonference cestovního ruchu Chrudimska 20. dubna 2010.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Bavorsko.
Comenius - Individuální mobilita žáků Slovensko český tematický monitoring Bratislava, 10. a
Nové zkušenosti ve světovém hotelnictví a gastronomii
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Prodej a marketing chorvatských rezidenčních/rekreačních projektů 23. listopadu 2006.
EVROPSKá UNIE.
Vážení přítomní. ve dnech až
Česká republika: bezpečná a cenově stále příznivá.
Kongresová a incentivní turistika, Leisure, volnočasové aktivity
Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 1 Zahraniční stáže pravidelné 8-týdenní odborné stáže v *****hotelu Maximilian v bavorském Bad Griesbach.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Aneta Kafková, Marie Strašíková
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
VY_32_INOVACE_TMM22960BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Hydrologické poměry - podzemní vody
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Město Brno.
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
VY_32_INOVACE_CER_10 Ročník:3.,4. Vzdělávací obor:65-42-M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Průvodcovství Téma:Lázeňské služby - řešení Jméno autora:Mgr.
Pronájem kanceláře v budově sauny Sauna ve sportovním areálu Kouty, Valašské Meziříčí Kancelář v 1. Patře Parkování Atraktivní lokalita.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona : III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_13.
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě Aktualizace studie proveditelnosti
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/ Praha 10 - Vršovice tel.: fax: 267.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Poznejte regiony České republiky Středočeský kraj.. přirozené centrum České republiky Střední Čechy jsou místem, kam se dá přijet na návštěvu,
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Základní škola Záhumení Rožnov pod Radhoštěm
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Erasmus Slovensko - Nitra.
Název školy. Plavská škola Autor. Mgr. Marcela Hádková Název
Autor: Mgr. Kuchtová Květoslava
Kremnica.
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Historie lázeňství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Praha Doporučujeme Středočeský kraj Ostatní
Městské slatinné lázně Třeboň
ve „Vodním ráji“ v Jihlavě
Volný čas u lidí v pobytových sociálních službách
Český dům Moskva Jiří Podhola.
Transkript prezentace:

Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/134229

Stáže studijního oboru Masér rekondiční a sportovní se uskutečnily ve třech partnerských zařízeních: Hotel Petry ve Viandenu v Lucembursku Hotel Sommer ve Füssenu v Německu Hotel Ruchti´s ve Füssenu v Německu. Stáží se zúčastnilo 8 žáků tohoto maturitního oboru.

Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/ Všechna partnerská zařízení jsou hotely, které poskytují služby - ubytovací -stravovací -a navíc nabízejí klientům i služby wellnes centra, fitness centra, masáže, apod.

Vianden – Lucembursko Malé město na severovýchodě země na hranici s Německem. Historické město turisticky navštěvované díky hradu z 13. století. Oficiální jazyk v Lucembursku je francouzština, všichni obyvatelé však ovládají také lucemburštinu a němčinu. Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/134229

Vianden – Hotel Petry / Bellevue Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/ Hotel se nachází v historickém centru města a přijímá mezinárodní klientelu. Od roku 2010 je v hotelu otevřeno nové wellnes centrum zahrnující v sobě krytý bazén, finskou saunu, relaxační místnost, masáže a fitness centrum.

Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/ HOTELOVÝ BAZÉN V NOCI … A VE DNE

Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/ Klienti se při vstupu do wellnes centra ohlásí na recepci, kde je jim přidělena osuška a prostěradlo.

Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/ Klienti si mohou vybrat jednu z mnoha nabízených aktivit - masáže - vířivou koupel - saunu - a posléze odpočinek ve relaxační místnosti

Füssen – Německo Historické a lázeňské město v Bavorsku. V jeho okolí se nachází romantické zámky, z nichž nejznámější je zámek Neuschwanstein. Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/134229

Füssen – Hotel Sommer Čtyřhvězdičkový hotel patří rodině Sommer. Nabízí kvalitní služby ubytovací, gastronomické i relaxační. Rozsáhlé wellnes centrum má velký vnitřní i venkovní bazén s výhledem na Alpy… Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/134229

Finská sauna Relax Kosmetika a pedikúra Vířivá koupel Vnitřní bazén

Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/ Masáž hlavy Lávové kameny Klasická masáž Exotické a aromatické masáže Různé druhy masáží

Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/ Wellnes centrum hotelu Sommer je opravdu rozsáhlé

Fussen – Hotel Ruchti´s Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/ Rodinný hotel se skvělou kuchyní a welness aktivitami funguje již od roku 1930.

Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/ Masérna hotelu Ruchti nabízí klasické masáže celého těla nebo částečné, exotické, léčebné i relaxační Hotelová posilovna Hotelová sauna

Druhy masáží: Švédská masáž Reflexní masáž Aroma masáž Lymfatická masáž Medová masáž Vodní masáž Masáž horkými kameny Sázení baněk Akupresura Sportovní a regenerační masáž Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/134229

Exotické masáže: Thajská masáž Japonská masáž shiatsu Jávská masáž Ajurvédská masáž Lomi lomi – havajská masáž Ovocné masáže Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/134229