GOLFOVÝ TURNAJ - DUBAJ 2014. Dubaj, SAE ZÁKLADNÍ INFORMACE Dubaj nadchne milovníky luxusu, fantastických staveb, prosluněných pláží, horka, teplého moře.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Týdenní dovolená v hotelu Emirates Palace v Abú Zabí stojí více, než vydělá průměrný Čech za celý život. I tak jistě stojí za to nahlédnout, za co je.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
…..přijďte si s námi zahrát
před tím velkým šílenstvím…
Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s
Hotel Garni - Současná finanční situace v hotelnictví očima managementu“
Výukově poznávací zájezd do Španělska
EVA srdečně zve na jógu do Chorvatska
Golf & Country Club Piešťany
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
Služby letecké dopravy
Hotel Saloon.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
Vyhledávání dopravního spojení na internetu
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Kongres Sdružení praktických lékařů ČR 2005
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
MONITORING A ŘÍZENÍ STAVU A POHYBU PRŮMYSLOVÝCH ZAŘÍZENÍ PREZENTACE ECALL 112 MSV 2013,
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
ŘÍM věčné město Náš poznávací výlet do Říma ÷ /18.
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
GUINNESSOVA KNIHA SVĚTOVÝCH REKORDŮ V INŽENÝRSTVÍ
Cestovní kancelář SUPER-IN
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Reklamní kampaň pro ……… Nejlepší taneční songy od světových DJ´s Zdroj: Dance Radio, Play.cz, v tis. Internetová poslechovost na FM v Praze.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Vítáme Vás. Náš team: Monika Loužecká Martin Švec Radim Soukup Ivana Vejlupková.
S námi si konečně odpočinete…
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
Stavba podle projektu firmy Atkins Middle East začala v roce Stavba podle projektu firmy Atkins Middle East začala v roce Základy budovy.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Penzion u máchova Jezera
Úvod Proč studovat informatiku?
DUBAJ.
Vážení přítomní. ve dnech až
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Spojené Arabské Perla luxusu, skvelých pláží, teplého more a arabského sveta. Emirát y.
Lyžařské středisko HINTERTUX
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/ Praha 10 - Vršovice tel.: fax: 267.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
ERASMUS CHANIA. KONTAKT FB: FB: Jana Husníková mail : mail skype : skype : Jana Husníková (Slaný) ICQ : ICQ :
Toto je hlavní ulice v Dubai, v roce 1990, která se od té doby trochu změnila.
DUBAJ SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Letní víkend s Michalem Šubrem
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
Transkript prezentace:

GOLFOVÝ TURNAJ - DUBAJ 2014

Dubaj, SAE ZÁKLADNÍ INFORMACE Dubaj nadchne milovníky luxusu, fantastických staveb, prosluněných pláží, horka, teplého moře a obdivovatele podmořského světa. Je tam nejvyšší mrakodrap světa - a další fantastické projekty. Destinace: Dubaj, SAE Doprava: Přímý let Praha/Vídeň - Dubaj Termín: – Ubytování: MEDIA ROTANA HOTEL ***** Letecká společnost: EMIRATES DOPRAVA NEDĚLE :50 odlet z Prahy 0:55 přílet do Dubaje ČTVRTEK :55 odlet z Dubaje 12:35 přílet do Prahy Pozn.: všechny uvedené časy jsou místní.

UBYTOVÁNÍ MEDIA ROTANA ***** Moderní architektura a design hotelu nabízí to nejlepší ze všeho – stylové restaurace, moderní pokoje a přátelské služby. POKOJE Vysokorychlostní bezdrátové připojení na internet ve všech pokojích, čaj a kávovar, plně zásobený mini bar, satelitní televize, IP telefon, osobní sejf na pokoji, praní a chemické čištění prádla, denní úklid, župany a vysoušeč vlasů. Elektronický monitorovací systém k posílení všech úrovní komfortu, včetně teploty a nejmodernější bezpečnostní systém. VYBAVENÍ Restaurace, bar, kavárna, fitness centrum s plně vybavenou tělocvičnu, kardiovaskulární a silový trénink, kurzy Fitness, pára, sauna, masáže, jacuzzi, venkovní bazén

HŘIŠTĚ 1 MONTGOMERIE GOLF CLUB Hřiště bylo designováno významným architektem Desmondem Muirheadem a Colinem Montgomeriem. Vzhledem ke kvalitě je hřiště považováno za klenot arabských hřišť. Hráči zde naleznou dostatečně široké fairwaye, které jsou dobře přehledné a rozpoznatelné ze všech odpališť a také velké greeny, které jsou mnohdy dosti členité a záludné. Dokonalost hřiště doplňuje 14 uměle vytvořených jezírek a kaskády, které jsou velmi citlivě zasazeny do jednotlivých jamek. Za zmínku stojí ostrovní jamka č. 13, která má green velký 950 m2. HŘIŠTĚ 2 THE ELS GOLF CLUB Golfové hřiště je dlouhé 6890 metrů a díky čtyřem sadám teeček hráčům umožňuje vybrat délku hřiště, jakou chtějí hrát. Hřiště je výzvou pro nejlepší světové golfisty, ale zároveň si ho mohou užít hráči všech výkonností. Také zde trénují významní světoví golfisti jako Rory McIlroy, Lee Westwood a Ernie Els. Hřiště je umístěno na zvlněných svazích s pouštní vegetací a je kombinací tradičního stylu a linksového typu hřiště. Doglegy, propadlé bunkry a nakloněné greeny donutí hráče neustále přemýšlet několik ran dopředu.

PROGRAM NEDĚLE :50 Odlet z Prahy 0:55 Přílet do Dubaje Transfer z letiště do hotelu Check-in v hotelu a ubytování PONDĚLÍ Od 7:00 Snídaně Tréninková kola na hřišti Montgomerie a The Els Club – není v ceně Individuální volno – možnost přikoupit fee i na jiných hřištích či zajistit jakýkoli negolfový program 20:00 Welcome drink Večeře – individuální – není v ceně ÚTERÝ Od 6:30 Snídaně 8:00 1. kolo turnaje na Montgomerie – canon start Individuální volno Večeře - individuální – není v ceně STŘEDA Od 7:00 Snídaně 8:30 2. kolo turnaje na The Els Club – postupný start 20:00 Galavečeře s vyhlášením výsledků – v ceně ČTVRTEK Od 5:15 Snídaně 6:00 Check-out z hotelu 6:30 Transfer na letiště v Dubaji 8:55 Odlet z Dubaje do Prahy 12:35 Přílet do Prahy

SLUŽBY ZAHRNUTÉ V CENĚ ZÁJEZDU A)CESTOVNÍ SERVIS Zpáteční letenka v ekonomické třídě s leteckou společností Emirates Airlines z Prahy/Vídně do Dubaje Letištní taxy a poplatky, palivový příplatek Transfer klimatizovaným autobusem z letiště v Dubaji do hotelu a zpět Ubytování ve dvoulůžkových pokojích na 4 noci 1 x Gala večeře 4 x snídaně formou švédských stolů B) GOLFOVÝ SERVIS Transfery na golfová hřiště Montgomerie a The Els Club 2 x green fee ( 11. a ) C) HŘIŠTĚ Montgomerie Golf Course, turnajové kolo The Els Golf Club, turnajové kolo Občerstvení na golfových hřištích Drivingové míčky

MOŽNÉ AKTIVITY PRO NEHRÁČE FERRARI WORLD – ABU DHABI SHOPPING – MALL OF EMIRATES (bezplatná doprava) BURJ KHALIFA - mrakodrap PLÁŽE AKVÁRIUM – největší akvárium svého druhu na světě LYŽAŘSKÉ STŘEDISKO – v Mall of the Emirates V HOTELU BEZPLATNÉ 24HODINOVÉ FITNESS CENTRUM VENKOVNÍ BAZÉN

CENA ZÁJEZDU Celková cena bude zaslána dle individuální poptávky

Connea Slovakia, s.r.o. Galvaniho 7/D, Bratislava tel: Connea Travel, s.r.o. U krčské vodárny 1a, Praha 4 tel: