ABSOLVENTSKÝ RECITÁL VE ČTYŘRUČNÍ HŘE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní umělecká škola V. Petrželky, Edisonova 90, Ostrava – Hrabůvka
Advertisements

Velvyslanectví České republiky v Kodani srdečně zve na SVATOVÁCLAVSKÉ SETKÁNÍ v pondělí 27. září 2010 v 18 hod. k připomenutí svátku sv. Václava – Dne.
Poznáte hudební velikány ? - 1.díl Prověřte si své hudební znalosti vážné hudby ! Sestavil – 4/2012 – Ztišit ! Nejprve klepněte na očíslovaný.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA.
Ludwig van beethoven –
Ludwig van Beethowen Petra Molnárová.
Víkendový klavírní seminář VII.
Víkendový klavírní seminář VIII.
Hudební vzdělávání dětí v programu symfonického orchestru
HV-1 Hudební výchova DUM č. 11 Prima – kvarta osmiletého studia
POZNÁVEJ HUDEBNÍ SKLADATELE
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
1.r.2.r.3.r.4.r.5.r.6.r.7.r. Hra na klavír Hudební nauka Skupinová interpretace 1111 Učební plán hry na klavír hudebního oboru ZUŠ.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA.
Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
René Descartes: "Myslím, tedy jsem."
NEJVÝZNAMNĚJŠÍ PŘEDSTAVITELÉ HUDEBNÍHO KLASICISMU
Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Bohuslav Martinů
Školní vzdělávací program, Hra na klavír
Beethoven by Andy Ludwig van
Matěj Műller Přednáška: „Hudba ve školách“.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Autor: Mgr. Helena Kremsová, ZŠ Masarykova, Ostrov
 Složité hudební dílo  Skladba pro symfonický orchestr  Rozvoj od klasicismu.
Wolfgang Amadeus Mozart Jeho doba - 18.století. Politika  klasicismus (2. polovina 17. stol. a 18. stol.)  umění klasicismu ovlivňovala politická a.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Místo konání: Pedagogická fakulta, Poříčí 7, Brno  Datum konání: 9. prosince 2010 Přehled.
Hudební výchova Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/ Autor: Mgr. Michal Mynář.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Gymnázium Židlochovice Hudební výchova sekunda
W. A. MOZART geniální hudební skladatel
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Lenka Šilhánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_66_MOZART TEMA: HUDEBNÍ VÝCHOVA.
Antonín Dvořák Světově uznávaný český hudební skladatel 19.století ROMANTIZMUS.
Gymnázium Židlochovice kvinta. německý hudební skladatel virtuóz hry na klávesové nástroje považovaný za jednoho z největších hudebních géniů všech.
Wolfgang Amadeus Mozart Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Komunikace hudebního umění se znakovými systémy.
WOLFGANG AMADEUS MOZART. Wolfgang Amadeus Mozart (1756–1791) Název školy: Základní škola Francova Lhota Autor: Mgr. Lada Martinková Název: VY_32_INOVACE_11_Wolfgang.
Oddělení klasické hudby Lidové konzervatoře Adventní koncert Účinkují: Helena Ptáčníková, Kateřina Firleyová, Jiří Černoch posluchači pěvecké třídy Josefa.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Vývoj artificiální hudby 8. ročník Název materiálu VY_32_INOVACE_13_Hudba v období klasicismu.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_01 Autor: Mgr. Eva Damborská Anotace: Učební text pro ZŠ – Klasicismus v evropské hudbě -žáci se naučí charakteristické rysy evropského.
Ruští hudební skladatelé Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Renáta Jehličková Název: VY_32_INOVACE_09_C_03_RUŠTÍ HUDEBNÍ SKLADATELÉ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Název školy ZŠ a ZUŠ J. E. Purkyně Libochovice Autor Bc. Jiří Grüner
Ludwig van Beethoven Anotace Prezentace seznámí žáky s hudbou Ludwiga van Beethovena. Seznamuje žáky s jeho životem a dílem. Ukazuje, že melodie Ódy na.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor:
Test k ověření znalostí z HV
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Další hudební formy Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
Narozen v Bonnu Zemřel ve Vídni
Dějiny evropské hudby KLASICISMUS
TÉMA: tempo ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Eliška Smýkalova VĚK: 10 Škola: 3 ZŠ, Šumperk.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Uherský Ostroh
Světoví hudební skladatelé
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
HUDEBNÍ VÝCHOVA – 7. ROČNÍK
Hudba Test Poslech POJMY
AUTOR: Mgr. Bedřiška Koželuhová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6B_06
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 11/15 
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE  11/20
Klasicismus
ROMANTISMUS poslech Felix Mendelssohn Bartholdy Fryderyk Chopin
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Osnova ke studiu pro studenty středních pedagogických škol
Můj koníček Hra na klávesy.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
Transkript prezentace:

ABSOLVENTSKÝ RECITÁL VE ČTYŘRUČNÍ HŘE Nora a Zora Novotné ze třídy pí.uč. Fatimy Alekbarové Vás srdečně zvou na ABSOLVENTSKÝ RECITÁL VE ČTYŘRUČNÍ HŘE v pondělí 15.10.2012 v 18 hodin v Hudebním sále ZUŠ Lounských S O R E L L I N E A D I I C M U S V programu zaznějí skladby L.van Beethovena, W.A.Mozarta, F.Liszta, N.Rubinsteina, I.Stravinského a A.Chačaturjana

ABSOLVENTSKÝ RECITÁL VE ČTYŘRUČNÍ HŘE Nora a Zora Novotné ze třídy pí.uč. Fatimy Alekbarové Vás srdečně zvou na ABSOLVENTSKÝ RECITÁL VE ČTYŘRUČNÍ HŘE v pondělí 15.10.2012 v 18 hodin v Hudebním sále ZUŠ Lounských S O R E L L I N E A D I I C M U S V programu zaznějí skladby L.van Beethovena, W.A.Mozarta, F.Liszta, N.Rubinsteina, I.Stravinského a A.Chačaturjana

Program koncertu   L.van Beethoven : Rondo ze sonáty D-Dur W.A.Mozart : Sonáta D-Dur (Allegro, Andante, Allegro molto) F.Liszt: Uherská rapsodie č.2 N.Rubinstein: Tarantella I.Stravinsky : Ruský tanec z baletu Petruška A.Chačaturjan : Romance pro dva klavíry Zora Novotná 4./II roč. Nora Novotná 3./II roč.