Tak tuhle chorobu znám ! Nedávno mi byla diagnostikována následující choroba: VPDSP - Věkem Podmíněný Deficit Soustředění Pozornosti. Jak se projevuje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
No......tak to teda byla noc !!!. Moji kamarádi i já jsme se výborně bavili….
Advertisements

Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Naučil jsem se....
Rozhovor s Bohem.
M O D L I T B A M U Ž E PANE BOŽE. Chodím každý den do práce a dřu 8 hodin, zatím, co má žena si pěkně sedí doma. Chci, aby věděla, co musím vydržet.
.... budeme mít rodinku můžete se podívat....
Věta s podmětem, bez podmětu, větný ekvivalent Autor:
Zabezpečení domu v naší nepřítomnosti
Kup si psa !!!. Jestli chceš někoho, kdo ti přinese noviny bez toho, aby předtím ukradl sportovní přílohu...
Zájmena on, ona, oni Fill in the blanks with the appropriate forms of on, ona, or oni. Vzor: Já ___ znám jen od vidění. Já ho znám jen od vidění. *Taken.
Černý humor.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
KOMUNIKACE BEZ HRANIC!! Vítejte v éře a …rrring a.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
Budí mě ten nový mobil od Vodafonu za 1Kč. Je to tedy v mých rukou, jestli vstanu nebo ne.
Budí mě ten nový mobil od Vodafonu za 1Kč. Je to tedy v mých rukou, jestli vstanu nebo ne.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
VY_32_INOVACE_06 - Popis místnosti
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
 Nachází se na okraji Strakonic  Bydlím v něm já a můj vysněný pes  V garáži mi stojí vysněné auto.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
Mám dost 3.tisíciletí, protože: 1 ) Ptám se svých kolegů vedle u stolu em, zda mají chuť jít na pivo a oni odpoví em‚ O.K. Dej mi ještě.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Už mám dost třetího tisíciletí Protože……... 1) se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnnou troubu.
Mám dost 3.tisíciletí, protože:. 1) Se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnou troubu…
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Když maminka jednoho dne večer chystala večeři,
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
VODA JAKO SYMBOL.
Za malou chvíli vkročíte do záhadného světa.... Za malou chvíli...
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU Moudrost přichází s věkem Někdy však věk přijde sám 
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Vtipy.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
MUŽSKÝ MANIFEST (JEDNOU PRO VŽDY).
Proč miluji důchod.
… aneb život podle reklamy. Zapni si zvuk !!!
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Z.V.V.S (Proklikávejte klidně dle vlastního tempa.
INTERNET Pro 5. ročník.
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Ústav vs. Komunitní služba
Aneb skromnost nadevše:-)
VY_22_ INOVACE_33_ ANGLICKÝ JAZYK 5
Rozhovor s NÍM.
Naučil jsem se....
Rozhovor s Bohem.
Když já se ráno probudím, tak jsem skoro k ničemu
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Rozhovor s NÍM.
Popis místnosti.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU.
3.TISÍCILETÍ.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Trochu legrace neuškodí :-)
Ústav vs. Komunitní služba
ATMO MUSIC- VLNY skupina: Kryštof Peuker a Ondřej Turták Singl Andělé byla 2 nejhrávanější v ČR alba: Anděle X Démoni, Sen.
No tak to teda byla noc !!!.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Za malou chvíli vkročíte do záhadného světa ...
Za malou chvíli vkročíte do záhadného světa ...
Transkript prezentace:

Tak tuhle chorobu znám ! Nedávno mi byla diagnostikována následující choroba: VPDSP - Věkem Podmíněný Deficit Soustředění Pozornosti. Jak se projevuje ?...

Rozhodnu se zalít zahradu Rozhodnu se zalít zahradu. Když jdu k hadici na zdi garáže, všimnu si, že i auto potřebuje opláchnout. Jdu si pro klíč od auta, abych ho vyvezla na prostor před garáží. Ovšem přitom uvidím na stolku v předsíni neotevřenou poštu. Asi bude rozumné se podívat, jestli tam nejsou nějaké složenky k zaplacení. Položím klíče od auta na stolek a začnu probírat poštu. Přitom vidím řadu reklamních letáků a jdu je hodit do odpadkového koše v kuchyni. Vidím, že je plný, takže letáky položím na kredenc a jdu vyhodit odpadky z koše do kontejneru na ulici. Přitom si uvědomím, že vedle kontejnerů je schránka na dopisy, takže by bylo dobré hned dát do schránky i ten dopis, co jsem večer psala. Jdu si tedy pro něj do pokoje.

Na stole u dopisu leží hrnek s kávou, kterou jsem před chvílí pila Na stole u dopisu leží hrnek s kávou, kterou jsem před chvílí pila. Vezmu ho do ruky a cítím, že káva už vychladla. Nevadí, uvařím si nový hrnek kávy. Vezmu hrnek a jdu do kuchyně. Cestou vidím, že kytka ve váze začíná uvadat. Tak položím hrnek na parapet a chci vzít vázu a napustit do ní čerstvou vodu. Přitom uvidím na parapetu své brýle , které jsem hledala ráno. Musím si je dát na svůj pracovní stůl, abych o nich věděla. Ale nejdříve přece jen doleju vodu do vázy.

Položím brýle, vezmu vázu do ruky a vidím, že za vázou leží dálkové ovládání od televize. Proboha, zase ho budeme večer hledat. Musím ovladač položit k televizi v obýváku. No, ale to počká, napřed je přece nutno dolít vodu do vázy. Jdu do kuchyně a napouštím vodu. Přitom mi vyšplouchne na kuchyňskou linku. A trochu i na podlahu. Jdu do koupelny pro hadr, abych to utřela. Pak se vracím do předsíně a přemítám, co jsem chtěla udělat.

K večeru: zahrada není zalitá, auto není umyté (a nemůžu k němu najít klíče) na okně je hrnek se studenou kávou, kytky ve váze jsou už úplně zvadlé, dopis není vhozený do schránky (a taky ho nemůžu najít), ztratily se mi brýle a televizi musíme ovládat ručně, ovladač je bůhví kde. Divím se, že nic není hotovo, když jsem se celý den nezastavila a jsem docela utahaná. No nic, jdu zkontrolovat došlé maily. Udělejte mi laskavost. Přepošlete to všem známým, protože si nemohu vzpomenout, komu jsem to napsala a komu ne. Jo, a nesmějte se, jestli tyhle stavy neznáte! Váš den se blíží!!