MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, 602 00 www.fyla.cz Mobil: 603 434 250 Úklidové práce: 606 024 644 Služby.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dobrovolnické centrum při Diecézní charitě ČB
Advertisements

Alternativní formy péče o děti
Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.
Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sociální služby SOZ.
Terénní a ambulantní Pečovatelská služba
Beckiland Firemní párty.
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Azylové domy v Rakousku • 30 azylů pro ženy, které se staly obětí násilí a jejich děti • První azyl z roku 1978 ve Vídni • Nezávislé NGOs (neziskové organizace)
Najdete nás také na facebook.com/teticky
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
DENNÍ STACIONÁŘ OLGA.
PEČOVATELSKÁ SLUŽBA POMÁHÁ Zmáhají Vás již některé činnosti v domácnosti či v péči o vlastní osobu? Omezují Vás zdravotní problémy v těchto běžných činnostech?
2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha
specialista na firemní květinový servis
Průběh týmové porady Uvítání Informace o změnách (AWT Petr Sahula)‏ Online poradny na internetu (WT David Kříž + SV Jana Havlová)‏ Stránka
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Farní charita Prachatice
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha K OMORA S OCIÁLNÍCH P ODNIKŮ Kulatý stůlBrno
Jak v přírodě rozbřesk, dny a noci plynou – tak i v životě člověka po narození pokračuje dětství, mládí, dospělost a stáří. Připrav se na to!
TÍSŇOVÁ PÉČE A JEJÍ VYUŽITÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Agentura domácí péče LADARA, o.p.s.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 18. července 2012 Název: VY_62_INOVACE_1.2.1.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Městská knihovna Louny Dagmar Bahnerová Dobrovolnictví.
UKLIĎME ČESKO Letošní úklid se uskuteční 18. dubna Obecní úklid 17.dubna 2015.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Prvouka 3.ročník ZŠ „DOMOV-RODINA-TRADICE -VÁNOCE“
Pastorace rodiny, dětí a mládeže
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Výchova ke zdraví, sexuální výchova Lekce 5,6
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
Domovy se zvláštním režimem. poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu:  chronického duševního onemocnění  závislosti.
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
Leoš Heger Konference „Zdraví seniorů“ , PSP ČR Praha programové body TOP 09 zdravotnictví x senioři.
Domovy pro seniory. se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou.
Lotos Brno Psychosociální rehabilitace a podpora zaměstnanosti osob závislých na alkoholu.
Odlehčovací služby. terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění.
Sociální podnikání a jeho potřeby v ČR
Pečovatelská služba.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Centrum služeb a podpory Zlín o.p.s. HORIZONT ZLÍN
Regionální seminář „sociální podnikání“ v Opavě
Ústav vs. Komunitní služba
Společensky odpovědného podnikání
M_ANIMA radí – Sama sobě vedoucí
Týdenní stacionáře.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991
Domov sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni Oblastní Charita Brno.
WELLNESS POBYTY LÁZEŇSKÉ POBYTY. WELLNESS POBYT  Vhodný jako dárek pro: rodiče milence partnery manžele novomanžele důchodce a další kdo potřebuje trochu.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Volný čas u lidí v pobytových sociálních službách
Sociální práce s rodinou 6
Terénní a ambulantní Pečovatelská služba
metodik služeb Podpory bydlení
Ústav vs. Komunitní služba
Klientský pracovník Proč si vybrat právě nás?
Dobrovolnické programy
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce: Služby pro rodinu a domácnost v BRNĚ a blízkém okolí

Společnost FYLA je tu pro VÁS a pro VAŠI RODINU. MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce:

CO FYLA UMÍ A CO ZAJISTÍ?  úklidové služby – úklid běžný i hloubkový, pravidelný i příležitostný, mytí oken  praní prádla, sušení, žehlení a drobné opravy  pomoc s domácími mazlíčky (venčení a další činnosti)  hlídání dětí, rozvíjení jejich schopností a dovedností, příprava na vyučování, doučování, doprovod do kroužků,  výpomoc při rodinných i dětských oslavách  nákupy  péče o pokojové květiny  výpomoc při údržbě zahrady, sekání trávníků, rytí  zametání sněhu  čištění koberců a čalouněného nábytku  „hodinový manžel“ – pomocné práce v domě a na zahradě a další práce  mediační služby, pomáhání seniorům a  dobrovolnické aktivity MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce: Naše služby můžete využít i v době vaší dovolené, nemoci či dlouhodobé nepřítomnosti

Proč využít FYLA služby? ochota a vstřícnost spolehlivost diskrétnost pečlivost až preciznost dobrý prověřený a zaškolený tým dobré ceny - bez příplatků za svátky a víkendy možnost i jen drobné výpomoci (od 0,5 hod. práce) PŘÍRODA A KLIENTOVO ZDRAVÍ NÁM NEJSOU LHOSTEJNÉ – možnost ekologického úklidu MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce:

Společnost FYLA je tu nejen pro vaši domácnost, ale PRO KAŽDÉHO. Může pomoci i vašim blízkým, dobrým sousedům, známým. Můžete nás VYZKOUŠET, DOPORUČIT, můžete nás DAROVAT… MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce:

DÁRKOVÝ POUKAZ Hledáte vhodný DÁREK pro babičku, sousedku, kamarádku ať už k narozeninám, svátku, k Vánocům nebo jen tak? Můžete využít „DÁRKOVÝ POUKAZ FYLA“, Výhoda: široké využití FYLA nabízí pestrou nabídku služeb, kde si vybere každý to, co jemu udělá radost, přinese užitek. Kamarádku jistě potěší, že místo mytí oken se může věnovat svým dětem nebo možná si pořádně zaplavat nebo se podělit o zážitky s kamarádkou v kavárně. Nemocné sousedce udělá radost, že se nemusí starat o předvánoční úklid, protože ho udělá šikovná pracovnice FYLA. Teta bude možná ráda, když jí FYLA poryje zahradu. Děda si s klidem může luštit své oblíbené křížovky, zatímco my z FYLA uklidíme jeho domácnost a vyžehlíme. MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce:

DÁRKOVÝ POUKAZ Dárek v podobě poukázky přinese pomoc, o kterou by si obdarovávaný možná nenašel odvahu říci nebo by si ji třeba nechtěl sám dopřát z finančních důvodů. Takovým dárkem říkáte: záleží mi na tobě, rád bych ti pomohl, ty a tvůj život mi není lhostejný... Hodnotu poukázky si můžete sami stanovit, běžně jsou to 300,- nebo 500,- a nebo 1000,- Kč, ale může to být jinak Další informace naleznete na: MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce:

DÁRKOVÝ CERTIFIKÁT neboli darovací listina přináší DLOUHODOBÉ SLUŽBY společnosti FYLA. Nejčastěji se provádí týdenní úklid, žehlení, hlídání dětí. Nejkratší doporučované období je 6 úklidů – tedy 1 až 3 měsíce podle frekvence služeb (např. 2x týdně, 1x týdně, 1x za 14 dní) Podoba certifikátu – darovací listiny: Můžeme vytvořit certifikát s vámi dodaným textem nebo můžete využit naši službu „CERTIFIKÁT NA MÍRU“ Ceny certifikátů se odvíjejí od aktuálních slevových sezonních akcí a od četnosti a délky úklidů apod. služeb Může to být např Kč za měsíční péči o domácnost. Inspirativní texty certifikátů: MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce:

Pokud jsme vás zaujali a přáli byste si využít naše FYLA služby, neváhejte nám napsat na nebo volejte MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce: