Lázeňská léčebná rehabilitace pacientů s roztroušenou sklerózou

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální konference cestovního ruchu
Advertisements

SLUNÍČKO Domov pro seniory.
Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích.
OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PACIENTŮ S. IDIOPATICKÝMISTŘEVNÍMI
Zákon č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování (zákon o zdravotních službách) účinnost od Bc. Malgorzata Bolvariová.
„Malá novela“ zákona č. 96/2004 Sb
Vyškovský cerebrovaskulární den Stávající stav budovy neurologického oddělení I a II p.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Bc. Andrea Havlíková Název materiálu: Reflexní masáže – zásady a provedení.
Léčebné lázeňství v evropském kontextu
Následná a akutní rehabilitace po CMP
Je obezita pokládána za nemoc?
Organizace psychiatrické péče o děti a dorost
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ Metodika kurzů snižování nadváhy adolescenty
Souvislá praxe Hana Mecová.
ROLE SOCIÁLNÍHO PRACOVNÍKA V NEUROREHABILITAČNÍM TÝMU
Psychiatrická klinika VFN
Zákon č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování (zákon o zdravotních službách) účinnost od Bc. Malgorzata Bolvariová.
Likvidace českého lázeňství pokračuje. Příčiny likvidace Indikační seznam Omezení opakování lázeňské péče Nástup lázeňské péče do 3 měsíců Jednotná délka.
Reforma zdravotnictví ČSSD Zdravotnický systém potřebuje postupné úpravy a změny, tedy evoluční způsob reformy. Pravicové strany se v posledních letech.
DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.
Organizace lázeňské léčby
Léčebna dlouhodobě nemocných v Ostravě - Radvanicích
ZVU VÁS DO TEPLIC informace výletyzajímavostiubytovánízávěr.
Rehabilitační ošetřování Úvod, historie rehabilitace
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2014 Rehabilitačním ústavem.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
Fakultní nemocnice Ostrava
WELLNESS. Wellness je…. = CENTRUM ROZŠÍŘENÉ O MOŽNOST PSYCHICKÉ RELAXACE A REGENERACE.
Aneta Kafková, Marie Strašíková
Konference se zaměřením na náhradu funkce ledvin a péči o dialyzovaného pacienta Jihlava
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
VY_32_INOVACE_CER_10 Ročník:3.,4. Vzdělávací obor:65-42-M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Průvodcovství Téma:Lázeňské služby - řešení Jméno autora:Mgr.
Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Personální vyhláška Mgr. Lubomír Francl Místopředseda OSZSP ČR.
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
1 26. září 2016 Svaz léčebných lázní ČR Specifika lázeňské léčby dětí a dorostu prim. MUDr. Jana Rydlová, Vedoucí lékařka dětských léčeben, Lázně Luhačovice,
Lázeňská péče v ČR  Lázeňské péče se v České republice rozděluje na dvě (tři) základní skupiny, a to na  komplexní lázeňskou péči  příspěvkovou lázeňskou.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona : III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_13.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Jan Vacek. Program cerebrovaskulárních center  Věstník MZ …………………………………………………………… …………………………………………………………… …………………………………………………………… ……………………………………………………………
České lázně na prahu změn MUDr. Eduard Bláha, prezident SLL ČR 26. listopadu, 2012.
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
KOORDINOVANÁ REHABILITACE Z POHLEDU ERGOTERAPIE Mgr. Kateřina Svěcená Ergoterapeut Klinika rehabilitačního lékařství 1. LF UK a VFN v Praze.
Ošetřovatelská péče v pobytových zařízeních sociálních služeb MUDr. Tom Philipp, Ph.D., MBA náměstek pro zdravotní pojištění.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
Financování hospicové péče. Seznam zdravotních výkonů a úhradová vyhláška Pro zdravotnická zařízení typu hospic je určen ošetřovací den č a jeho.
JANSKÉ LÁZNĚ 2017.
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Malé občerstvění zajištěno. Vstupné dobrovolné.
Spolupráce zdravotníků a sociálních pracovníků; možnosti následné péče
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Onkologie v ČR v roce 2017 a dále?
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
Domov se zvláštním režimem
Formy lázeňských pobytů a lázeňské péče
Ondřej Niedoba, Danuta Endrychová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: rehabilitační a fyzikální medicíny (FBLR) 2007–2016 NZIS REPORT č. K/22 (08/2017)
Domov se zvláštním režimem
Městské slatinné lázně Třeboň
Studijní obor Fyzioterapie
XII. janskolázeňské symposium
Domov se zvláštním režimem
Srdečně Vás zveme na prezetnaci výsledků studií hodnotících vliv fyzioterapie u roztroušené sklerózy mozkomíšní od 16:00 Klinika rehabilitačního.
CENTRALIZACE ÚSTAVNÍ LÉKÁRNY V PODMÍNKÁCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB
KA 4: Ambulance s rozšířenou péčí
Lázeňská léčebně rehabilitační péče péče v dětských ozdravovnách Dohodovací řízení pro rok Společný návrh ZP.
Transkript prezentace:

Lázeňská léčebná rehabilitace pacientů s roztroušenou sklerózou SLL JANSKÉ LÁZNĚ Lázeňská léčebná rehabilitace pacientů s roztroušenou sklerózou

Nový indikační seznam Nový IS platný od 1.10. 2012 VI/7 – roztroušená skleróza Rozšíření na 14 lázeňských míst Změna kontraindikací u indikační skupiny VI Komplexní léčba 21 dní Příspěvková 14 nebo 21 dní Opakovaný pobyt 1x za 2 roky Možnost prodloužení – schválení revizním lékařem ZP

Léčebná rehabilitace Vybavení rehabilitace a rehabilitační metody Elektroterapie /magnetoterapie, laser, lymfoven atd./ Individuální fyzioterapie Motomedy, motodlahy Balneoprovoz 3 rehabilitační bazény(27oC – 35oC) Subaqualní masáže Uhličité koupele Masáže

Léčebná rehabilitace Personální obsazení lékaři s atestací FBLR, NEURO, INTERNA Fyzioterapeuti, maséři sesterský směnný provoz ergoterapeuti nutriční terapeutky sanitáři

Ubytování Lázeňský dům, Janský dvůr, Terra Dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením Bezbariérové rešení Kapacita léčebny dospělých: 438 lůžek Dvě lůžková oddělení pro imobilní pacienty

…děkuji za pozornost a těším se na setkání v Janských Lázních www.janskelazne.com