PEČOVATELSKÁ SLUŽBA POMÁHÁ Zmáhají Vás již některé činnosti v domácnosti či v péči o vlastní osobu? Omezují Vás zdravotní problémy v těchto běžných činnostech?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Chráněné bydlení, osobní asistence Lucie Valouchová, FN Plzeň Podzimní setkání, EPI-RODINA Praha, Hotel Globus,
Advertisements

Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sociální služby SOZ.
Terénní a ambulantní Pečovatelská služba
Společnost pro mukopolysacharidosu
75 – 41 – m/01 Sociální činnost.
Poslání Intervenčního centra
Zákon o sociálních službách
DENNÍ STACIONÁŘ OLGA.
2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování.
MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce: Služby.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
DOMOV PRO SENIORY Reynkova 3643, Havlíčkův Brod
Sociální služba – domov pro seniory
Péče o seniory, nemocné a umírající v domácím prostředí
Sociální služby města Velké Meziříčí
DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.
Seniorské bydlení. Seniorské bydlení v ČR Dostatečná kapacita Neefektivní rozmístění Pořadník: 15 % využitelnost Mezinárodní smlouva s Německem.
TÍSŇOVÁ PÉČE A JEJÍ VYUŽITÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Agentura domácí péče LADARA, o.p.s.
Prezentace pečovatelské služby
Léčebna dlouhodobě nemocných v Ostravě - Radvanicích
Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, komunikace
Prosinec 2007 MUDr. Jana Valjentová a kolektiv Cesty domů
CHARITA OSTRAVA CHOS a Mobilní hospicová jednotka
Cesta k udržení mobility a soběstačnosti seniorů
Poskytujeme kvalitní péči klientům s demencí v souladu s doporučeními České alzheimerovské společnosti Šetření spokojenosti rodinných příslušníků klientů.
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Příspěvek na péči z pohledu praktických lékařů. MUDr
Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Sociální péče o seniory v brněnské diecézi CČSH Ing. Jitka Bednářová ředitelka Betanie – křesťanská pomoc, o. s.
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
Domácí ošetřovatelská péče. Domácí ošetřovatelskou péčí je zdravotní péče poskytovaná pacientům v jejich sociálním prostředí. Na základě doporučení: 
ZDRAVOTNĚ SOCIÁLNÍ SLUŽBY V TERÉNNÍ PÉČI Mgr. Lucie Brožková.
Sociální péče o OZP. Krom již zmíněné sociálně právní ochrany OZP spočívá hlavně v poskytnutí: A) sociálních služeb B) Sociálních dávek C) Kompenzačních.
Sociální služby města HB – Domov pro seniory Bc. Milan Žák, DiS. Sociální pracovník organizace.
Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné.
Domovy se zvláštním režimem. poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu:  chronického duševního onemocnění  závislosti.
DOP-HC s.r.o. Dům ošetřovatelské péče – Home Care Dolní Rychnov Prezentuje: MSc. Magdaléna Radošová Scholzová, MBA
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Ošetřovatelská péče v pobytových zařízeních sociálních služeb MUDr. Tom Philipp, Ph.D., MBA náměstek pro zdravotní pojištění.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast Vzdělávání pro zdrav í PředmětZdravověda Tematický.
Vývojově a aplikačně orientovaná společnost se specializací na oblast snímacích a dohledových systémů pro zpracování a přenos medicínských dat CleverTech.
Domovy pro seniory. se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou.
Sociální služby poskytované obcemi aktuální problémy Ing. Daniela Lusková.
Odlehčovací služby. terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění.
Pracoviště ošetřovatelské péče s.r.o. Hana Pekárková Pracoviště pečovatelské péče, o.p.s. Andrea Turková Komparace domácí zdravotní péče a pečovatelské.
Pečovatelská služba.
Centrum služeb a podpory Zlín o.p.s. HORIZONT ZLÍN
Ústav vs. Komunitní služba
Spolupráce zdravotníků a sociálních pracovníků; možnosti následné péče
Týdenní stacionáře.
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991
My na zázraky nevěříme, my na ně spoléháme!
SmoČR a senioři v obcích
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Volný čas u lidí v pobytových sociálních službách
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Terénní a ambulantní Pečovatelská služba
Ústav vs. Komunitní služba
§ 49 Domovy pro seniory. V domovech pro seniory se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž.
OD KATALOGU K MAPĚ PODPORY
Dobrovolnické programy
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
MOBILNÍ HOSPIC SV. KRYŠTOFA
Dlouhodobá péče Věcný záměr zákona upravujícího řešení zdravotně sociální péče Společný projekt Ministerstva zdravotnictví a Ministerstva práce a sociálních.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

PEČOVATELSKÁ SLUŽBA POMÁHÁ Zmáhají Vás již některé činnosti v domácnosti či v péči o vlastní osobu? Omezují Vás zdravotní problémy v těchto běžných činnostech? Chcete zůstat ve své domácnosti, nechcete však zatěžovat rodinu? Uvítali byste pomoc? Zmáhají Vás již některé činnosti v domácnosti či v péči o vlastní osobu? Omezují Vás zdravotní problémy v těchto běžných činnostech? Chcete zůstat ve své domácnosti, nechcete však zatěžovat rodinu? Uvítali byste pomoc? Naše organizace Vám ráda zajistí tyto služby: bezpečnost při koupání, nákupy, úklid domácnosti, praní prádla apod., dovážku obědů poskytujeme po celý týden. Naše organizace Vám ráda zajistí tyto služby: bezpečnost při koupání, nákupy, úklid domácnosti, praní prádla apod., dovážku obědů poskytujeme po celý týden. Nemějte obavu požádat o pomoc Kontaktujte nás v době 7: :30 hod. na tel.: , Více informací naleznete také na webových stránkách Nemějte obavu požádat o pomoc Kontaktujte nás v době 7: :30 hod. na tel.: , Více informací naleznete také na webových stránkách

ODLEHČOVACÍ SLUŽBY ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

POTŘEBUJETE ODPOČINEK, NEVÍTE SI RADY? POTŘEBUJETE ODPOČINEK, NEVÍTE SI RADY? Staráte se doma o seniora a potřebujete si odpočinout? Potřebujete zařídit osobní záležitosti? Nemůžete nechat Vašeho blízkého doma samotného? Čekáte na volné místo v domově pro seniory? Očekáváte propuštění z nemocnice či LDN a netušíte, jak budete péči doma zvládat? Staráte se doma o seniora a potřebujete si odpočinout? Potřebujete zařídit osobní záležitosti? Nemůžete nechat Vašeho blízkého doma samotného? Čekáte na volné místo v domově pro seniory? Očekáváte propuštění z nemocnice či LDN a netušíte, jak budete péči doma zvládat? Kontaktujte nás v době 7: :30 hod. na tel.: , Více informací naleznete také na webových stránkách Kontaktujte nás v době 7: :30 hod. na tel.: , Více informací naleznete také na webových stránkách MÁME PRO VÁS ŘEŠENÍ: POBYTOVÉ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY MÁME PRO VÁS ŘEŠENÍ: POBYTOVÉ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

ZDRAVOTNÍ DOMÁCÍ PÉČE A FYZIOTERAPIE ZDRAVOTNÍ DOMÁCÍ PÉČE A FYZIOTERAPIE

Naše zdravotní sestry a fyzioterapeutka Vám mohou poskytnout na základě doporučení ošetřujícího lékaře: Kontaktujte nás v době 7: :30 hod. na tel.: , Více informací naleznete také na webových stránkách Kontaktujte nás v době 7: :30 hod. na tel.: , Více informací naleznete také na webových stránkách Lokální ošetření, převazy, Odběr biologického materiálu, Měření glykémie, Rehabilitaci, Elektroléčbu, Mobilizaci, LTV, vertikalizaci, Techniky měkkých tkání, Lymfodrenáže, apod. Lokální ošetření, převazy, Odběr biologického materiálu, Měření glykémie, Rehabilitaci, Elektroléčbu, Mobilizaci, LTV, vertikalizaci, Techniky měkkých tkání, Lymfodrenáže, apod.

Kontaktujte nás v době 7: :30 hod. na tel.: , Více informací naleznete také na webových stránkách Kontaktujte nás v době 7: :30 hod. na tel.: , Více informací naleznete také na webových stránkách