ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Mgr. David Mánek Josefův Důl
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT ORIENTACE V ČASE Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
TŘÍDNÍ SCHŮZE Pohled zpět • 1. MÍSTO V CELOŠKOLNÍ SOUTĚŽI Kč • Matematika – Klokan, Pythagoriáda • Angličtina – The Harry Potter’s Day.
ZŠ a MŠ Blížejov KRONIKA-SPORT v Blížejově
Vítáme Vás na zápisu do prvních tříd. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Anotace: Tvoříme pozvánky Autor: Mgr. Michaela Vacková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Očekávaný výstup: žák píše správně.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede.
Vítáme vás na Vánočním koncertě s jarmarkem Žádáme všechny příchozí, aby dbali své vlastní bezpečnosti!
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Základní škola a Mateřská škola Janovice Školu navštěvuje 196 žáků v deseti třídách Učí na ní šestnáct učitelů I.a II.stupně Dále pak dvě vychovatelky.
MěVG Klobouky u Brna.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Anotace: Anotace: Výukový materiál představuje téma oznámení jako jednoho z druhů informačních útvarů. Seznámí žáky se soukromými, ale i veřejnými oznámeními,
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Vesnice Strupčice.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
Části roku Mgr. Lenka Stará
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Žákovský parlament – I. stupeň
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Třídní schůzky T4
Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Třídní schůzka 3.A
ZŠ Staré Město.
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
Učíme se jinak.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Školní parlament ZŠ Písnická
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Vítejte milí žáci/studenti!
Třídní schůzky
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA

VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním učitelem každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním učitelem celkem 14 členů celkem 14 členů

VÍKENDOVÝ POBYT NA ZAČÁTKU ŠK.ROKU seznamujeme se seznamujeme se plánujeme učíme se spolupráci bavíme se

SCHŮZKY scházíme se jednou za čtrnáct dní, (někdy i častěji) o velké přestávce (někdy i před vyučováním) scházíme se jednou za čtrnáct dní, (někdy i častěji) o velké přestávce (někdy i před vyučováním)

ADOPCE Priyanku si vybraly samy děti už před 5 lety Priyanku si vybraly samy děti už před 5 lety od té doby celoročně probíhají sbírky peněz v jednotlivých třídách prostřednictvím zástupců ŽR od té doby celoročně probíhají sbírky peněz v jednotlivých třídách prostřednictvím zástupců ŽR děti píší Priyance dopisy, vymýšlejí, jak získat penízky… děti píší Priyance dopisy, vymýšlejí, jak získat penízky…

VÁNOČNÍ JARMARK JEDEN ZE ZPŮSOBŮ, JAK ZÍSKAT PENÍZKY NA KONTO ADOPCE - NA VÁNOČNÍM JARMARKU JEDEN ZE ZPŮSOBŮ, JAK ZÍSKAT PENÍZKY NA KONTO ADOPCE - NA VÁNOČNÍM JARMARKU

OSLAVA NAROZENIN PRIYANKY DĚTI SI PŘIPRAVILY PLAKÁTY DĚTI SI PŘIPRAVILY PLAKÁTY SLAVILI JSME DORTEM, NAPSALI PRIYANCE DOPIS... SLAVILI JSME DORTEM, NAPSALI PRIYANCE DOPIS...

SBĚRY 2x ročně pořádáme sběrový týden – ráno před vyučováním dva členové vybírají papír od žáků i občanů obce 2x ročně pořádáme sběrový týden – ráno před vyučováním dva členové vybírají papír od žáků i občanů obce Žáci si připravují plakáty, hlášení do rozhlasu školního i obecního Žáci si připravují plakáty, hlášení do rozhlasu školního i obecního

DOZOR NA SVAČINKÁCH místo učitelů dělají dozory děti místo učitelů dělají dozory děti děti z II.stupně děti z II.stupně

ANKETY, DEN S…, SOUTĚŽE, LUŠTÍME SUDOKU… SOUTĚŽE SOUTĚŽE V KRESLENÍ DEN S… DEN S…

TURNAJE Ve fotbale Ve florbaluv přehazované ve volejbale

BAREVNÉ DNY, DEN PLYŠÁKOVÝ Proběhl den červený, bílý, černý, zelený, a to i v mateřské škole Proběhl den červený, bílý, černý, zelený, a to i v mateřské škole

„ŠKOLNÍ NOFINY“ PŘÍŠTÍ TÝDEN BY MĚL ZAČÍT VYCHÁZET MĚSÍČNÍK ŽR, VE KTERÉM BUDOU ŽÁCI ŠKOLY INFORMOVÁNI VŽDY DOPŘEDU O PLÁNOVANÝCH AKCÍCH… budou tam anketky, kvízy, hádanky, sedmáci připravují anglické křížovky… PŘÍŠTÍ TÝDEN BY MĚL ZAČÍT VYCHÁZET MĚSÍČNÍK ŽR, VE KTERÉM BUDOU ŽÁCI ŠKOLY INFORMOVÁNI VŽDY DOPŘEDU O PLÁNOVANÝCH AKCÍCH… budou tam anketky, kvízy, hádanky, sedmáci připravují anglické křížovky… VŠE PREZENTUJEME NA NAŠEM ŠKOLNÍM WEBU VŠE PREZENTUJEME NA NAŠEM ŠKOLNÍM WEBU

„nárazové akce“ - PARAPLE Během jednoho školního dne se mezi žáky a učiteli vybralo na konto Paraple 1700,-

HALLOWEEN PARTY ŽÁCI PŘIPRAVUJÍ PLAKÁTY, HLÁŠENÍ V ROZHLASE, PROGRAM, POUŠTĚJÍ HUDBU, PROVÁZEJÍ CELÝM ODPOLEDNEM ŽÁCI PŘIPRAVUJÍ PLAKÁTY, HLÁŠENÍ V ROZHLASE, PROGRAM, POUŠTĚJÍ HUDBU, PROVÁZEJÍ CELÝM ODPOLEDNEM

DISKOTÉKY DISKOTÉKY Baví se malí i velcí…

„DEVÍTKA PROTI ZBYTKU ŠKOLY“ Tradicí se stal i tento turnaj – letos se bude konat již čtvrtý ročník Tradicí se stal i tento turnaj – letos se bude konat již čtvrtý ročník družstvo devítky hraje fotbalový zápas s mužstvem celé školy družstvo devítky hraje fotbalový zápas s mužstvem celé školy je to událost pro celou školu – nejen hráče, ale i diváky je to událost pro celou školu – nejen hráče, ale i diváky

SUPERSTAR ŽÁKOVSKÁ RADA UDĚLUJE V PĚVECKÉ SOUTĚŽI „JANOVICE HLEDAJÍ SUPERSTAR IV.“ V Janovicích 18.června 2008

ZÁVĚREČNÁ SLAVNOST TADY PRÁCE ŽÁKOVSKÉ RADY KONČÍ TADY PRÁCE ŽÁKOVSKÉ RADY KONČÍ

DĚKUJEME ZA POZORNOST DĚKUJEME ZA POZORNOST KONTAKT NA MĚ: