Olomouc, RCO, 16. června 2008 ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Projektové řízení na SPŠS Olomouc.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

Projekt EU – OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Vzdělávací technologie kurzu podnikatelství pro techniky
Volitelné předměty pro 3. ročník 2012/13. Každý student současného 2. ročníku obchodní akademie si zvolí pro druhou polovinu svého studia volitelný blok.
KONCEPCE NÁSTAVBOVÉHO STUDIA porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 17. prosince 2008.
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 14. leden 2012 SPŠ Perspektivní studijní obory: denní čtyřleté maturitní obory pro absolventy ZŠ, určené pro dívky i pro chlapce.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Střední průmyslová škola, Karviná
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Představení doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Výběrové řízení a přijímací pohovor – vybrané rady a tipy
Prezentace právních klinik STREET LAW – PRÁVO PRO KAŽDÝ DEN
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
Název: Access – formulář v návrhovém zobrazení Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie.
Prezentace školy.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Střední škola informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno – P8
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kralupy nad Vltavou.
Nabídka studijních a učebních oborů Školní rok 2012/2013.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Akademický rok 2011/12 1. ročník – LS 1. cvičení
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK248.
1 Zkušenosti s výukou dovedností z předmětů ELCP a IBT Simona Trávníčková
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Pardubice 15. a 16. listopadu 2012 Ing. Petr PETŘÍK
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Úřad práce ve Frýdku-Místku Semináře o možnostech dalšího vzdělávání pro dospělé občany Ing. Renáta Tylečková Úřad práce ve Frýdku-Místku Praha
SOŠ a SOU Kladno nám. Edvarda Beneše Kladno Telefon: 312 278 041
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Využití počítače ve výuce zeměpisu Školení SIPVZ – úroveň S Školitel: Antonín Jalovec.
Škola je držitelem certifikátu kvality řízení ISO 9001:2000.
CZ.1.07/1.1.04/ „Digitální projektování ve strojírenství“ Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc „Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
VZDĚLÁVÁNÍ PO SPLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Mgr. Blanka Vohníková.
Účetní systémy na PC (MPF_USPC) 1. TÝDEN (25. – )
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Příprava na vyučovací hodinu a její vyhodnocení
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Spolupráce s rodiči a absolventy při tvorbě ŠVP RNDr. Jiří Herman, Ph.D. Gymnázium, Brno třída Kapitána Jaroše 14.
Evropské jazykové gymnázium s.r.o.
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
10. ZÁVĚREČNÉ KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ
vložení – obrázek – (vyhledat logo) – vložit
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Při technické univerzitě v Liberci
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Olomouc, RCO, 16. června 2008 ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Projektové řízení na SPŠS Olomouc Mgr. Renáta Havelková, Mgr. Jiří Nevima, Ph.D. Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc, tř. 17. listopadu 49

LOGO ŠKOLY Mgr. Renáta Havelková Mgr. Jiří Nevíma, Ph.D. PŘEDSTAVENÍ ŠKOLY oStudijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením: počítačová podpora konstruování podnikání v EU řízení jakosti  L/506 Provozní technika oForma studia  denní pro absolventy 9. tříd ZŠ pro uchazeče s maturitní zkouškou v jiném oboru vzdělávání  dálková pro uchazeče s výučním listem oStatistické údaje  Počet tříd – 13  Počet studentů ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH

LOGO ŠKOLY VÝUKA NEPOVINNÉHO PŘEDMĚTU ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Mgr. Renáta Havelková Mgr. Jiří Nevíma, Ph.D oProjektové řízení – nepovinný předmět  Třída 3.A – zaměření podnikání v EU  Počet studentů – 13  Časová dotace – 1 hodina týdně  Doba výuky – 14:15 – 15:00  Místo výuky Počítačová učebna Prezentační učebna s interaktivní tabulí  Vyučující: Mgr. Renáta Havelková

LOGO ŠKOLY VÝUKA NEPOVINNÉHO PŘEDMĚTU ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Mgr. Renáta Havelková Mgr. Jiří Nevíma, Ph.D

LOGO ŠKOLY VÝSTUPY A ZKUŠENOSTI ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Mgr. Renáta Havelková Mgr. Jiří Nevíma, Ph.D ? EU

LOGO ŠKOLY VÝSTUPY A ZKUŠENOSTI ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Mgr. Renáta Havelková Mgr. Jiří Nevíma, Ph.D Pozitiva týmová práce projektové myšlení spojení teorie a praxe prostor pro polemiku kritické hodnocení rozvoj komunikačních dovedností prezentace výstupů Negativa nevhodné časové zařazení náročnost na přípravu nebezpečí členění studentů v týmu na „chovné“ a „tažné“ text učebnice neodpovídá věkové skupině středoškoláků

LOGO ŠKOLY VÝSTUPY A ZKUŠENOSTI ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Mgr. Renáta Havelková Mgr. Jiří Nevíma, Ph.D

DĚKUJI ZA POZORNOST Mgr. Renáta Havelková Mgr. Jiří Nevima, Ph.D. TELEFON: