Doufám, že tě to uchvátí právě tak, jako to uchvátilo mne! Aktuální čas: 23:06 hod.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Proč Bůh dopouští zlo? hladomor přírodní katastrofy války umírání nevinných dětí.
Označeno za nejlepší roku Jestli si myslíš, že snad nejsi šťastný, podívej se na ně...
Rozhovor s Bohem.
Doufám, že vás realita neuchvátí právě tak, jako neuchvátila mne! Dnes je pondělí, 30. června 2014pondělí, 30. června 2014pondělí, 30. června 2014pondělí,
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Také nacházíte ve své ové schránce množství textových a obrazových prezentací? Nabízíme Vám jednu (redakčně upravenou), která stojí za povšimnutí.
S E T B A Oproti mnoha vtipům a výstřednostem, které se houfně rozesílají, Oproti mnoha vtipům a výstřednostem, které se houfně rozesílají, je toto poselství.
Věnujete pár minut na přemýšlení o tom, o čem nepřemýšlíte v běžném každodenním koloběhu? Aktuální čas: 23:07 hod. Místo vzniku USA – ale pro nás to neplatí???
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Slova Květiny.
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
DESATERO DO ŽIVOTA.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Čtěte pomalu a tiše!  .
Ve společenství s Matkou Boží
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
1. přikázání Táta daroval synovi vše, syn si přestal všímat otce.
… je mnoho zatraceně dobrých důvodů sdílet život raději s číčou než s chlapem... VYMĚŇTE CHLAPA ZA KOČKU! Funny-Powerpoints.de.
Dialog o podstatě matematiky Kristýna Pítrová, 2.B
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
V životě lidí mohou nastat neočekávané situace
na psí život si většinou stěžují jen Ti ,
 © Centrum pro katechezi Olomouc.  Modlitba je setkání s Bohem.  Modlitba je rozhovor.  Modlitba je základní kámen naší víry. Vyrobilo Centrum pro.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Autor: Adam Škoda Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Ahoj! …nedělaly mu problémy.
Má být mobil vlevo nebo vpravo od talíře?.
Popis Předmět: Informatika Ročník: 4. ZŠ praktické
Jak na bezpečný internet?
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Jak na bezpečný internet?
Příběh pro všechny tvrdě pracující
DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, SPASENÍ SKRZE SKUTKY??? DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, NEJEN VÍRA, ALE I SKUTEK…
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
JAK SI UŽÍVAT? Jak žít, ať z toho něco mám? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? 7x VÍC.
Na psí život si většinou stěžují jen Ti, kteří psa nikdy neměli …
Slova Květiny.
S E T B A Aktuální čas: 06:06 hod..
Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Doufám, že tě to uchvátí právě tak, jako to uchvátilo mne!
S E T B A Aktuální čas: 21:00 hod..
VÍTAJÍ VÁS VESMÍRNÍ LIDÉ
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Rozhovor s Bohem.
Otázky pro průběžnou práci
ANOTACE Objasnit žákům co je šikana,
S E T B A Aktuální čas: 15:06 hod..
Dúfam, že ťa to uchváti práve tak, ako to uchvátilo mňa!
Dúfam, že ťa toto zaujme práve tak, ako to zaujalo mňa!
Tak tohle je ta „moderní doba“ (v kresleném humoru)
Dúfam, že ťa to uchváti práve tak, ako to uchvátilo mňa!
S E T B A Aktuální čas: 21:18 hod..
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Zdálo se mi, že jsem měl rozhovor s Bohem ...
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Doufám, že tě to uchvátí právě tak, jako to uchvátilo mne!
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Doufám, že tě to uchvátí právě tak, jako to uchvátilo mne! Aktuální čas: 23:06 hod.

Oproti mnoha vtipům a výstřednostem, které se houfně rozesílají, Oproti mnoha vtipům a výstřednostem, které se houfně rozesílají, je tento mail trošku jiný: Má tě donutit k přemýšlení.

Dcera jednoho prominentního Američana byla interwievována v pořadu “Early Show” a moderátorka se jí zeptala: “Jak mohl Bůh něco takového dopustit?” (vztaženo na útoky z 11. září)

Anna Grahamová dala na výsost hlubokou a rozvážnou odpověď. Řekla:

„Věřím,že Bůh je z toho co nejhlouběji smutný, právě tak, jako my; ale již mnoho let říkáme Bohu, že má zmizet z našich škol, z naší vlády a z našeho života.

A protože je džentlmenem, domnívám se, že se tiše stáhl. Jak můžeme od Boha očekávat, že nám dá své požehnání a poskytne svou ochranu, když po něm žádáme, aby nás nechal samostatné?“

Ve světle nejnovějších událostí – útoků, střelby ve školách atd. – se domnívám, že to začalo, když Madeleine Murray O’Hare (byla zavražděna, nalezli ji nedávno) podala žalobu u soudu, protože nechtěla, aby se v našich školách modlilo... … A my jsme řekli ANO.

Potom někdo jiný řekl, že by se ve školách raději neměla číst Bible. (Bible říká: nezabiješ, nepokradeš, miluj svého bližního, jako sama sebe …) … A my jsme řekli ANO.

Pak řekl Dr. Benjamin Spock, že bychom našim dětem neměli naplácat, když se chovají špatně, protože by se jejich malé osobnosti deformovaly a mohli bychom uškodit jejich sebeúctě (syn Dr. Spocka spáchal sebevraždu). Řekli jsme, že expert přece musí vědět, o čem mluví. A řekli jsme ANO.

Potom mínil někdo jiný, že učitelé a ředitelé nemají naše děti raději ukázňovat, když se chovají špatně. Školní administrátoři řekli, že se učitelský sbor nesmí dotýkat žáků, když se špatně chovají, Neboť nechceme žádnou špatnou reklamu, a nechceme také být obžalováni! (Je obrovský rozdíl mezi ukázňováním, dotýkáním se, bitím, plácnutím, snižováním, kopancem atd. !) A my jsme řekli ANO.

Pak někdo řekl: Povolme našim dcerám potraty, když je chtějí, a nemusí to ani říkat svým rodičům. A my jsme řekli ANO.

Pak řekl jeden moudrý člen školního direktoria: Protože hoši jsou hoši a budou to dělat stejně, dejme našim synkům tolik kondomů, kolik chtějí, aby mohli mít tolik potěšení, kolik chtějí, a rodičům není nutné říkat, že je dostali ve škole. A my jsme řekli ANO.

Potom řekl jeden z našich nejvyšších volitelných orgánů, že přece není důležité, co děláme v soukromí, pokud vykonáváme řádně své zaměstnání. Potom řekl jeden z našich nejvyšších volitelných orgánů, že přece není důležité, co děláme v soukromí, pokud vykonáváme řádně své zaměstnání. A s tím srozuměni jsme řekli, že je nám přece jedno, co kdokoli, prezidenta nevyjímaje, v soukromí dělá, pokud mám zaměstnání a hospodářství dobře funguje. A my jsme řekli ANO.

Potom někdo řekl: Vytiskněme časopisy s fotografiemi nahých žen a nazvěme to zdravým realistickým uznáním krásy ženského těla. A my jsme řekli ANO.

a pak někdo toto uznání posunul o další krok a zveřejnil fotografie nahých dětí, a pak je dal na internet. A my jsme řekli ANO, Přece mají právo na svobodné mínění.

Potom přišel zábavní průmysl a řekl: udělejme TV show a filmy, které zobrazují vulgárnosti, násilí a nepovolený sex; vulgárnosti, násilí a nepovolený sex; Složme hudbu, která osměluje k násilí, k drogám, vraždám a sebevraždám a ďábelským věcem. A my jsme řekli, že je to přece jen zábava, nemá to žádné škodlivé následky, mimoto to nikdo tak jako tak nebere vážně, takže klidně pokračujme. A my jsme řekli ANO.

A nyní se ptáme, proč naše děti nemají žádné svědomí, proč nedokážou rozlišovat mezi tím, co je správné a špatné, a proč je jim jedno, když zabíjejí cizince, své kamarády i sebe.

Snad na to přijdeme, když o tom budeme dlouho a intenzivně přemýšlet!

Myslím, že to je následek toho, že „SKLÍZÍME, CO JSME ZASELI.“

Zvláštní, jak jednoduše vyřadili lidé Boha ze svého života a potom se diví, proč se svět řítí do pekel. Zvláštní, jak naivně věříme tomu, Zvláštní, jak naivně věříme tomu, co se píše v novinách, ale pochybujeme, co nám říká Bible.

Zvláštní, jak lehce posíláme „vtipy“ mailem a ty se pak šíří jako požár; ale pokud se někdo odhodlá zprostředkovat poselství týkající se Boha, pak si většina lidí dvakrát rozmyslí, jestli je mají předat dál. Zvláštní, jak se všude volně probírají drsné, vulgární, bezduché a obscénní články, ale potlačuje se veřejná diskuze o Bohu na školách a pracovištích.

Zvláštní, že pokud předáš dále toto poselství,nepošleš je na mnoho adres ve svém adresáři, protože si nejsi jistý, co by si o tobě mohli myslet právě proto, že takovéto zprávy rozesíláš. Zvláštní, že si děláme více starostí, co si o nás myslí lidé, než o to, co si o nás myslí Bůh. Zvláštní, že si děláme více starostí, co si o nás myslí lidé, než o to, co si o nás myslí Bůh.

Pošli tento mail dál, pokud se domníváš, že to bude něco platné. Pokud ne, zkrátka jej vymaž … nikdo se to nedozví. Ale ostatním tím bereš šanci, aby otevřeli své myšlení tímto směrem … … a pak se nediv a obviň i sebe z toho, v jakém špatném stavu se náš svět nachází!