PROGRAM  Jóga - 5.4. - ODPADÁ!!!!!  Naši oslavenci  Velikonoční bohoslužby  Velikonoční turnaj – stolní tenis  Klub seniorů - pozvánka zájezd  Humanitární.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
Advertisements

KTV Pržno Květen 2014.
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
Duben Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Prosinec 2010 KTV Pržno.
Kabelová televize PRŽNO ÚNOR Únoroví jubilanti Informace FÚ Frýdlant n/O Co najdete na úřední desce Výsledky Tříkrálové sbírky Oznámení SmVaK Oprava.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Začátek letního času. Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v březnu Informační SMS systém Zápis do MŠ Pržno.
BŘEZEN 2007 KTV PRŽNO Březen – za kamna vlezem, duben – ještě tam budem, máj – vyženem kozy v háj.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
Vítejte u kabelové TV Pržno v novém roce
Listopad 2009 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Pržno Říjnoví oslavenci Říjnoví oslavenci Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!! Pozor !!!! nyní Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!!
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Kabelová televize Pržno LISTOPAD Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Začátek letního času. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce MC Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Klub seniorů - pozvánky Výzva.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Leden 2008 KTV Pržno Pohodový rok 2008 přejí všem občanům zaměstnanci OÚ, starosta Petr Blokša a místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová.
Kabelová televize Pržno Únor Program KTV Pržno Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Pozvánka - Hasičský ples Valná hromada SK Pržno - pozvánka.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Listopad Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
INFOkanál Pržno PROSINEC 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
KTV PRŽNO Leden 2018.
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Prosinec 2018 KTV Pržno.
Infokanál Obce Březnice
Transkript prezentace:

PROGRAM  Jóga ODPADÁ!!!!!  Naši oslavenci  Velikonoční bohoslužby  Velikonoční turnaj – stolní tenis  Klub seniorů - pozvánka zájezd  Humanitární sbírka - připravujeme  Prodej kuřic  Zájezd - zahrady Polsko  Pozvánka na fotbal

Vážení spoluobčané, přejeme Vám příjemné prožití svátků jara, ženám přejeme dlouhou řadu ohleduplných šmigrustníků a mužům bezpečný návrat. OÚ Pržno

Velikonoční bohoslužby  v kostele na Pržně: neděle Slavnost ZMRTVÝCHVSTÁNÍ PÁNĚ hod.  v kostele ve Frýdlantě n. Ostravicí: Zelený čtvrtek hod Velký pátek hod Velikonoční vigílie hod Slavnost Zmrtvýchvstání Páně 7.00 hod hod.  Podrobnější informace se nachází ve vývěsní skříňce před kostelem

DUBEN Naši oslavenci paní Libuše Klegová 82 let paní Jiřina Pitříková 81 let pan Rostislav Potyš pan Leopold Šebesta 50 let Přejeme Vám hodně zdraví, štěstí a do dalších let mnoho elánu. OÚ Pržno Věk oslavenců je zveřejňován s jejich souhlasem.

Velikonoční turnaj V neděli 8. dubna se koná v hostinci „U Adamců“ turnaj ve stolním tenise. Turnaj je určen pro obyvatele Pržna a pro členy SK Pržno. Zájemci se mohou přihlásit u p. Pavla Kludky, nebo na tel. č.:

JÓGA – INFO!!!! Tento čtvrtek, 5. dubna 2007 kurz jógy ODPADÁ!!!!! Další cvičení bude probíhat příští čtvrtek, 12.dubna 2007.

Prodej kuřic Ve středu 4. dubna 2007 proběhne u pošty od do hodin prodej kuřic. Kuřice různého stáří, ceny ,- Kč/ks Chovní kohouti za 100,- Kč Prodej směsí a vitamínů pro drůbež firma MONIKA

SEPTIKY Také majitelé septiků jsou povinni zažádat o povolení k nakládání s odpadními vodami. Povinnost mít povolení k vypouštění odpadních vod do vod povrchových nebo podzemních není nová.Tuto povinnost ukládal již zákon o vodním hospodářství č. 11/1955 Sb.(§ 8 odst. 1 písm. b) i vodní zákon č. 138/1973 Sb. ( § 8 odst.1 písm c). V současné době ji ukládá zákon č. 254/2001 Sb. (§ 8 odst. 1. písm. c). Jde tedy o povinnost, která trvá už více než 50 let. Je možné dle zákona udělit výjimečné povolení k vypouštění odpad. vod z jednotlivých RD (§ 38 odst. 4, zák. 254/2001 Sb.) OÚ bude nadále získávat informace z příslušných vodoprávních úřadů, aby jste byli co možná nejlépe a včas informováni. OÚ Pržno

Septiky Dle nových informací je možno říci, že nejjednodušším řešením pro majitele septiků je upravit septiky na žumpy. Nemusíte tak hloubat nad složitým budováním doplňkových zemních filtrů či budováním čistíren odpadních vod. Nemusíte žádat žádná povolení, jen je třeba mít na paměti, že žumpa je nádrž na vyvážení a je třeba zajistit si likvidaci odpadních vod firmou, která má příslušná povolení. Jsem připraven Vám poradit případně odpovědět na Vaše dotazy. oú, Petr Blokša - starosta

NAKLÁDÁNÍ S VODAMI - STUDNY, ČOV Každý, kdo odebírá podzemní či povrchovou vodu, nebo vypouští odpadní vody musí mít pro takovou činnost povolení příslušného správního orgánu, tzv. vodoprávního úřadu, vydané podle vodního zákona nebo podle předchozích právních předpisů. Více informací získáte na OÚ, kde jsou pro Vás připraveny letáky s nejčastějšími otázkami a odpověďmi a také na a

Klub seniorů - pozvánka Klub seniorů při Kulturní a sportovní komisi OÚ Pržno, zve své členy i vážené spoluobčany, na besedu s prženským rodákem, básníkem, panem Pavlem Grygou. Konat se bude v pondělí 2. dubna 2007 od hodin v budově bývalé MŠ. Výbor Klubu seniorů

HUMANITÁRNÍ SBÍRKA Občanské sdružení Diakonie Broumov ve spolupráci s Obecním úřadem Pržno PŘIRAVUJE HUMANITÁRNÍ SBÍRKU Letního a zimního oblečení /dámské, pánské, dětské/ Lůžkovin, prostěradel, ručníků, utěrek, záclon, látek Domácí potřeby-nádobí bílé i černé, skleničky vše jen funkční Peří,péřových a vatovaných přikrývek, polštářů a dek VĚCI, které z ekologických důvodů VZÍT NEMŮŽEME: ledničky, televize, nábytek, počítače a dětské kočárky. Sbírka bude probíhat v první polovině měsíce května. O přesném termínu Vás budeme včas informovat. OÚ

Klub seniorů - pozvánka na zájezd Klub seniorů pořádá celodenní zájezd do Prostějova spojený s prohlídkou zámku Plumlov. Konat se bude ve čtvrtek 17.května ODJEZD: v 7.00 hodin z parkoviště u kostela, další zastávka u nádraží a u kravína CENA ZÁJEZDU: 120,- Kč členové klubu, 220,- Kč ostatní V ceně zájezdu je zahrnuto vstupné, oběd a doprava. Přihlášky přijímá p. Ludmila Kaňáková, tel. č.:

ZÁJEZD DO ŠLECHTITELSKÝCH STANIC Dne 12. května 2007 se koná zájezd do tří šlechtitelských stanic okrasných dřevin a květinové burzy v Polsku. Odjezd: v 5.15 hodin postupně ze zastávek Mateřská škola, hostinec „U Adamců“ a od kravína. Zájemci se mohou přihlásit u p. Marie Golové tel.č.: do 25.dubna Cena zájezdu 200,- Kč/os. Nákup sortimentu je možný i za CZK

Pozvánka na fotbal 9.00 hod. Pržno - Metylovice /žáci/ hod. Pržno - Kozlovice B /muži/