Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prosinec 2018 KTV Pržno.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prosinec 2018 KTV Pržno."— Transkript prezentace:

1 Prosinec 2018 KTV Pržno

2 Kabelová televize Pržno
Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Blokšu. Provozovatelem televizního programu INFOkanál Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

3 vánočních svátků a v roce příštím mnoho
Vážení spoluobčané, přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a v roce příštím mnoho zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů. 2018 Zaměstnanci obce, obecního úřadu, místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová a starosta Petr Blokša.

4 Program KTV SENIOR POINT Program zodpovědného nakládání s odpady
Naši jubilanti - prosinec Provoz OU Pržno o svátcích Vánoční bohoslužby Vánoční koncert – pozvánka Klub seniorů přeje spoluobčanům Senior TAXI od ledna 2019 SENIOR POINT Program zodpovědného nakládání s odpady Zasedání ZO Pržno Pozvánka do divadla Svoz odpadů v prosinci – Nově zavádíme sběr potravinářských olejů a tuků Štěpánský turnaj – stolní tenis Pržno kráčí na Lysou

5 Prosincoví oslavenci V závěru roku oslaví svá výročí tito naši spoluobčané: paní Miroslava Smýkalová 89 let pan Peter Polák 70 let pan Jan Staník 65 let paní Taťána Šigutová 55 let Vážení oslavenci, přejeme vám spoustu dalších krásných let plných štěstí, zdraví a samozřejmě i životní pohody a elánu Zvláštní gratulace náleží nejstarší občance naší obce paní Marii Kučerové, která v závěru roku oslaví úctyhodných 101 let. Jménem obce i spoluobčanů přejeme oslavenkyni zdravíčko a mnoho radostí v kruhu rodinném OÚ Pržno

6 Provoz OU Pržno o svátcích
Posledním pracovním dnem Obecního úřadu Pržno v tomto roce bude čtvrtek 20. prosince, kdy bude běžná provozní doba do hodin. Od do bude úřad zcela uzavřen. Běžný provoz pak bude opětovně zahájen ve středu 2. ledna 2019.

7 Vánoční bohoslužby pondělí 24. 12. 2018 Štědrý den –
„dětská vánoční půlnoční mše“ hod. úterý Boží hod vánoční hod. středa svátek sv. Štěpána hod. neděle svátek sv. Rodiny hod. úterý Nový rok hod.

8 SENIOR POINT Frýdlant nad Ostravicí
Co u nás najdete: ● Vyškolenou obsluhu, která Vám pomůže najít potřebné informace, např. o místních seniorských sdružení a spolcích ● Informace z oblasti bezpečnosti, prevence např. formou přednášek či besed ● Klidné a přátelské prostředí a prostor k popovídání si ● Možnost REGISTRACE DO SLEVOVÉ SÍTĚ SENIOR PAS ● Posezení s drobným občerstvením ● Přístup k počítači s internetem ● Nabídku volnočasových aktivit ● Bezplatné specifické konzultace – např. v oblasti práv Kde nás najdete: Padlých hrdinů 312 Frýdlant nad Ostravicí Telefon:

9 Senior TAXI startuje od ledna 2019
Zájemci z řad seniorů a službu SENIOR TAXI se mohou zaregistrovat na OU Pržno. Služba je určena občanům seniorům k návštěvě lékařů, zdravotnických zařízení ve F.n.O., FM, OV, Třinci a NJ, stejně jako lékáren. Přihlášení do systému je zdarma. Přistavení vozidla je zdarma. Cena za 1 km činí 7,50 Kč. Zkušební provoz se rozběhne od ledna 2019. Senioři budou moci službu využívat v pracovní dny od 6.30 do hodin. Registrované osoby si mohou službu objednat od na tel. čísle:

10

11 Krásné Vánoce, prožité v klidu, míru a lásce a šťastný nový rok 2019 přeje všem občanům z Pržna a také všem lidem dobré vůle Klub seniorů Pržno Vánoce k nám tiše přicházejí, dny se krátí, slunce níž se kloní. Spoustu radostí nám přinášejí, vůně jehličí již zdáli voní. Až rozsvítíš na stromečku svíci, vzpomeň, co na světě je bolesti. Zkus někomu hezké slůvko říci, někdy stačí málo ke štěstí. Ruku svoji podej potřebnému, ať zahřeje ho tvoje teplá dlaň. Těžko žít člověku samotnému, proto jeho přítelem se staň! Až rozsvítíš na stromečku svíci, neboj se své srdce otevřít! Zkus někomu hezké slůvko říci, bude se i tobě lépe žít.

12 Podmínky pro zapojení do Programu „Třídím zodpovědně, a proto ušetřím“
Občané, kteří se rozhodnou zapojit do tohoto programu, zaplatí za odpady v roce 2019 MÉNĚ!! Zapojením do programu se občan zavazuje ke snížené produkci odpadů a k zodpovědnému třídění. Přihlášeným budou odpady vyváženy 1 x měsíčně a roční poplatek bude činit 250,- Kč/poplatník Zájemci jsou povinni zaregistrovat se do Programu vyplněním přihlášky v kanceláři referentky OÚ Pržno do 31. ledna příslušného kalendářního roku nebo do 30 dnů od vzniku poplatkové povinnosti Při registraci obdrží osoba, která registraci provádí, nálepku, kterou musí být označena nádoba na směsný odpad.

13 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Pržno, ve středu 12
Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Pržno, ve středu 12. prosince 2018, :30 hodin, v zasedací místnosti Občanského centra Pržno, Pržno č.p. 201.  Program: Zahájení, volba návrhové komise, schválení programu Zpráva ověřovatelů Zprávy výborů a komisí Úprava rozpočtu 8,9 /2018 Žádosti o navýšení daru/dotace/příspěvku z rozpočtu obce r. 2018 Žádosti o dary/dotace/příspěvky z rozpočtu obce na r. 2019 Rozpočet p.o. ZŠ a MŠ Pržno na r. 2019; Střednědobý výhled rozpočtu p.o. ZŠ a MŠ Pržno na rok  Rozpočet obce Pržno na r. 2019; Rozpočtový výhled na období  Směrnice: Pravidla pro poskytování dotací a peněžních darů z rozpočtu Obce Pržno  OZV: č. 1/ o místním poplatku (odpady);Program zodpovědného nakládání s odpady: Třídím zodpovědně, a proto ušetřím. Různé: Dodatek č.1 ke Smlouvě o nájmu bytu č. 1/2017 Smlouva o poskytování knihovnických a informačních služeb v roce 2019 Zadání studií Záměr pořízení změny ÚP Pržno Záměry rozvoje volnočasových aktivit

14 Pozvánka do divadla Kulturní komise obce Pržno zve všechny na divadelní představení činohry bratří Mrštíků Rok na vsi. Představení se koná v neděli 6.ledna v 15 hodin. Cena vstupenek  je 380,- Kč a 228,- Kč /ty jsou určené zejména pro seniory/. Doprava autobusem je zdarma. Autobus bude vyjíždět ve 14 hod. ze zastávky u obecního úřadu a dále bude zastavovat u nádraží a na zastávce u kravína. Přihlášky přijímá Ludmila Kovářová na mobilním čísle Přemýšlejte, že i návštěva divadelního představení je vhodný vánoční dárek.

15 Štěpánský turnaj ve stolním tenise
XIII. ročník turnaje o šampióna Pržna se uskuteční 26. prosince 2010 od 9:00 hodin v tělocvičně ZŠ. Prezence účastníků bude zahájena od 8:30 hodin. Přijďte změřit své síly. Zúčastnit se mohou všechny věkové kategorie, muži i ženy. Přijďte si zasportovat a protáhnout svá těla. Startovné je 30,- a 50,- Kč .

16 Pržno kráčí na „Lysou“, pojďte také . Sraz 30.12. 2018 v 7:25 - nádraží.
Zváni jsou všichni příznivci turistiky a dobré nálady. Neděle hod.


Stáhnout ppt "Prosinec 2018 KTV Pržno."

Podobné prezentace


Reklamy Google