DENÍK MALÉHO POSEROUTKY

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_01.
Advertisements

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Anna Franková Anna Franková byla židovská dívka, která formou deníku zaznamenávala osudy vlastní rodiny, pronásledované za 2. světové války nacisty. Narodila.
PRVNÍ PŘEMYSLOVCI.
VY_32_INOVACE_ 05_ Lidé a čas Určování času (SADA ČÍSLO 2)
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
PODĚKOVÁNÍ JÁNU ZÁKOPČANÍKOVI A TOBĚ Děkuji Jánu Zákopčaníkovi za jeho kouzelné „Slunce v duši“
9. Izákovi se narodila dvojčata– Ezau a Jakub
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
OPEVNĚNÍ PRAHY DESKOVÁ HRA Kopecká, Kratochvílová, Hábová, Šťáhlavská.
Bratři Čapkové.
DIDAKTIKA LITERATURY Zpracovala: Eva Chaloupková
Knížka, kterou mám rád: Bratři lví srdce vytvořil: Milan Urbánek.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/17/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvořeníLeden.
Vesnice Strupčice.
Knihovny a kampaně na podporu čtenářství
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_15.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Ladislav Fuks životopis, romány,
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Autoři dětské literatury Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_01_01.
Tadeáš Skála 3.A Moje kniha Moje kniha =PtWafYfzTIQ.
Knihy Astrid Lingrenové
Proveď odhad své rychlosti při chůzi a běhu do schodů.
Jakub Hanslík můžeme si psát s kamarády můžeme navázat nové kontakty můžeme sdílet své pocity, příhody … můžeme si tam zahrát i hry. máme.
Poutníci v Mladé Boleslavi –
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Máte-li v sobě prostou krásu a nic jiného, máte asi to nejlepší, co Bůh stvořil. ( )
Téma: Audience – V. Havel
Digitální učební materiály ŠIII/2 DĚJEPIS.  POŘADOVÉ ČÍSLO: Š III/2/5 D  AUTOR: Mgr. Jan MICHŇÁK.
Předražené jahody se Vám představují Berenika Závodná Jana Kubová Naďa Závodná.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 1. a 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Božena Němcová VY_32_INOVACE_279_B. Němcová (7.roč.) Mgr. Jablečníková Jarmila ZŠ Nádražní 683 Horní Slavkov šablona III/2.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_16_CJ_DOPLŇKOVÁ ČETBA.
Praxe v Anglie- Portsmouth. Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky)
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastJazykové vzdělávání PředmětČeský jazyk a literatura.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_6.3.6 Karel Poláček Název sady: Český jazyk 7. ročník Číslo projektu:
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Knížka je můj kamarád Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Projekty na podporu čtenářství I. děti Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Klub dětských knihoven.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
Ž IVOT K ARLA IV. Vojtěch Kubela Životopis Manželky Karlův most Královský erb.
Rodina, náhradní rodinná péče
ČESKÝ STÁT ZA VLÁDY PŘEMYSLOVCŮ V 11. STOLETÍ
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Karel IV. „Otec vlasti“ Filip Valla
Habsburkové Do 17.Století
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Mgr. Zbyněk Jícha Škola
Antonio Vivaldi AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Aleš 2016 pro soutěž bajtik Klubal
PRÓZA S DĚTSKÝM HRDINOU
Karel Čapek Anglické listy
Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_15_ČESKÝ JAZYK
Vítám vás na prezentacích IX.ročníků
Věta dvojčlenná, věta jednočlenná, větný ekvivalent
Mark Twain.
Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_19_ČESKÝ JAZYK
Čteme, i když to neumíme. Pozoruj obrázky a snaž se pomoci paní učitelce se čtením. Nakonec tě čeká pár lehoučkých úloh. Autorem materiálu a všech jeho.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
VY_32_INOVACE_33_Zajmena Jazyk a jazyková komunikace –
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_237_ČJ2
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
ČTU, ČTEŠ, ČTEME ČTENÁŘSKÁ DÍLNA Den otevřených dveří
Transkript prezentace:

DENÍK MALÉHO POSEROUTKY

Titul: Deník malého Poseroutky Autor: Jeff Kinney Ilustrace: Jeff Kinney Počet stran: 218 Úkol: Udělej reklamu knize

Pár slov o autorovi: Jeff Kinney navrhuje a vyvíjí online hry Pár slov o autorovi: Jeff Kinney navrhuje a vyvíjí online hry. Dětství strávil ve Washingtonu a v roce 1995 se přestěhoval do Nové Anglie. Jeff bydlí v jižním Massachusets se svou manželkou Julií a mají spolu dva syny, Willa a Granta.

Pár slov o hlavním hrdinovi: Jedenáctiletý kluk jménem Greg Heffley je kluk jako každý jiný, zažívá různá dobrodružství se svými spolužáky. Od své mámy dostal deník, aby si zapisoval své pocity.

Úkol: Udělej reklamu knize. Je Vám smutno? Máte špatnou náladu? Posaďme se, nalistujme si Poseroutkův deník a pojďme se smát….