Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Václav Metlička Cyklokros
Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Sportovní zařízení a akce
Vyhodnocení voltiže Moravskoslezské oblasti
BALETNÍ STUDIO při Moravském divadle Olomouc, o.s.
4. Ročník podzimních vozatajských závodů v Sobotce pod Humprechtem
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Sportovní zařízení a akce
KOPANÁ 4.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Václav Metlička Cyklokros
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
Oddělení mládeže a sportu
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA ROZVOJ Pavel Chadim, místopředseda ČBA rozvoj mládeže.
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
Aktivity Asociace knihoven vysokých škol ČR v oblasti OA Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO 1 5. setkání českých uživatelů systému DSpace
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Kriteria výběru Reprezentace JKA ČR Český svaz karate JKA Atletická 100/2, Praha 6.
STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU ROSICE VÁŠ PARTNER PRO VOLNÝ ČAS.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
ATLETIKA 2.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
SHORT TRACK.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
(Electronic Sports World Cup).  Electronic Sports World Cup je celosvětová soutěž videoher, začínajíc vnitrostátní kvalifikací a končící světovým finálem,
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
RRRR.C.P.B. jsou začáteční písmena RallyeCross Petr Bílek PPPPetr Bílek jezdí RallyeCross v divizi 1.A se Škoda Fabia 1,6 VRS.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
Libor Bucifal juniorský reprezentant ČR na vytrvaleckých tratích.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
LETNÍ ŠKOLY Zpracovala: Markéta Tischlerová. O CO SE VLASTNĚ JEDNÁ? 14-denní program pro děti ve věku od 14 – 18 let Zisk MINIMA III., VEDOUCÍHO II.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Mažoretky mini a kadet T.J. Sokol Kladno
BSE České Budějovice o. s.
TJ Sokol Rosice.
Prezentace mládeže Moravskoslezského kraje 2016
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec

 Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství evropy 2008, 2009, 2010  Splněná nominace WEG Kentucky USA  Držitelé titulu „Kůň roku“ 2008, 2010

1. Místo Frenštát p. R., Tlumačov, Chomutov Místo CVI** Stadl Paura AUT Místo CVI** Pezinok SVK 2011

 Datum konání: 16. – 21. srpna 2011  Místo konání: Le Mans FRA  Reprezentovat budeme v kategoriích:  Juniorská skupina  Pas-de-Deux  Ženy junior

V ROCE 2011 JSME POŘADATELICO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT?  Mistrovství České republiky  Soutěže dětí do 10 let  Letního tábora s voltiží  Přijedeme vám předvést krásné vystoupení na Vaší akci (den dětí, firemní večírek, ples aj.)  Budeme Vás propagovat na všech národních i mezinárodních soutěžích  Propagace na Mistrovství Evropy 2011  Propagace při Mistrovství České republiky  Propagace na web stránkách