Internationale Grüne Woche 2013 BERLIN

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Každý z nás je individualita…. Někteří z nás jsou stateční a cílevědomí.
Advertisements

Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Projekt Orbis Pictus v programu Comenius
REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
S nordic walking holí, vydej se do okolí Prezentace projektů spolupráce IV kolo PRV Ob č anské sdru ž ení MAS St ř ední Vsetínsko.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Datum konání sobota 30. a neděle 31.ledna 2010 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro.
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
0 Padova Itália TRDELNÍKY a catering KLOBASA AFFUMICATO, BEER PROTRADICI o.s. Sadová 906 Valtice Czech Majitel: Peter Máté, Tradiční Trdelníky,
Potravinářské veletrhy a výstavy ve východních teritoriích
Výstup předmětu 3AM399 Animace kulturního dědictví ZS 2012/2013
Volný čas a kultura Kultura pro děti a kultura dětí.
Geilenkirchen, Německo letecká vojenská základna 30 výročí NATO 16
Členská schůze MAS Krajina srdce Borotín.
Je Česká republika považována za golfovou destinaci? Nebo je stále ještě „Neobjevenou golfovou destinací“? Czech Golf Travel Association.
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
Marketingové komunikace Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název.
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
 Zaměření: vznik šesti partnerských informačních center pro šest venkovských území  Financování projektu:  Celkové výdaje: ,- Kč  Způsobilé.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Destinační management TO Jeseníky-východ
Mateřská škola a Základní škola Želešice
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Prague Wine Festival. Třídenní akce, zaměřená nejen na víno, jeho historii a tradice, ale i na gastronomii a kulturu, určená zejména pro širokou veřejnost.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
2 Messe München International (MMI)  Jeden z nejmodernějších výstavních areálů na světě  Lídr mezi organizátory veletrhů  Ročně přes vystavovatelů.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Propagace České republiky jako golfové destinace
Ruce které umí. „BESKYDY originální produkt ® “ Značka je jednou ze tří nejstarších (2005) značek sdružených v Asociaci regionálních značek (sdružuje.
Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky.
Krakow 2012 TradiCNI TRDELNÍKY PROTRADICI o.s. Sadová 906 Valtice
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Terénní základnu - Rohanov
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Vinařský marketing Znovínu Znojmo, a. s. Eva Gargelová.
Regionální značení v České republice Tomáš Kažmierski Asociace regionálních značek, o.s.
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
MENSA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kumstát. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Česko – cestovní ruch VY_32_Inovace_18KR-7 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
LC Brno Natália Prídavková & Jan Ficek. IAESTE mezinárodní studentská organizace aktuálně v 86 zemích světa nejvýznamnější aktivitou jsou mezinárodní.
Regionální rozměr podpory zemědělství Ing. Josef Ryšavý Litoměřice.
Program pro celou rodinu na nedělní odpoledne
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
Praha A lidová řemesla Commenius.
Občanské sdružení ProCit, z. s
RESORT LUHAČOVICE.
Anotace Materiál obsahuje prezentaci některých míst Německa. Slouží jako doprovodný materiál při výkladu. V závěru žáci plní úkoly. Určeno 5.ročníku.
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
Průzkum trhu. Průzkum trhu Předpoklad úspěchu podniku = dobrá znalost trhu Význam Předpoklad úspěchu podniku = dobrá znalost trhu.
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
Krajský metodický kabinet POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE
SDRUŽENÍ NERATOV,o.s.
Transkript prezentace:

Internationale Grüne Woche 2013 BERLIN nejvýznamnější mezinárodní veletrh v Německu v oblasti gastronomie, potravinářství,zemědělství, zahradnictví, aktivit pro volný čas (78. ročník) Datum: 18.1.2013  – 27.1.2013  Místo konání: Berlín, Německo

Reference: přes 200 akcí ročně v ČR i zahraničí. Neváhejte nás kontaktovat. Možná Vám pomůžeme příští veletrhy nebo i jiné akce zatraktivnit a doplnit o prezentaci ruční práce a tradice. r.mate@seznam.cz ing.Rudolf Máté koordinátor 00420 724 355 633 PROTRADICI o.s. peto@trdelniky.net Peter Máté , PRECIMAT s.r.o. majitel Tradičních trdelníků Reference: přes 200 akcí ročně v ČR i zahraničí. Podpora handicapovaných dětí, sportovně aktivních www.emilnadace.cz Tradiční trdelníky www.trdelniky.net Občanské sdružení PROTRADICI o.s., www.protradici.cz tradiční výrobky, keramika, řemesla, tradiční jídla, tradiční pití (pivo, víno burčák…). Zajistíme na míru dle přání a požadavků. Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky a prezentace ČR.