Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace Materiál obsahuje prezentaci některých míst Německa. Slouží jako doprovodný materiál při výkladu. V závěru žáci plní úkoly. Určeno 5.ročníku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace Materiál obsahuje prezentaci některých míst Německa. Slouží jako doprovodný materiál při výkladu. V závěru žáci plní úkoly. Určeno 5.ročníku."— Transkript prezentace:

1

2 Anotace Materiál obsahuje prezentaci některých míst Německa. Slouží jako doprovodný materiál při výkladu. V závěru žáci plní úkoly. Určeno 5.ročníku. Pilotáž: Prezentace byla pilotována v 5.ročníku. Děti doplnily výklad i svými zkušenostmi z cest po Německu, fotografiemi. Následovala i ochutnávka typicky německých jídel.

3 Německo Hlavní město : Berlín Počet obyvatel: 81,3 mil.
Velká města: Mnichov, Norinberk,Hamburk, Frankfurt nad Mohanem

4 Berlín

5

6

7 Mnichov

8

9

10 Alpy

11 Největší řeky Doplň: R….., D……., O….., L……
Do jakých moří se vlévají tyto řeky? Největší německé jezero je: B………..jezero

12

13

14 Citace DJMUTEX , 14:15[cit ].File: Berlin- brandenburg-gate.jpg.Dostupné z WWW: < brandenburg-gate.jpg>. HUEBGE,Patrick. ne] , 16:53 [cit ].File: Allianz Arena Pahu.jpg.Dostupné z WWW: < _Arena_Pahu.jpg>.


Stáhnout ppt "Anotace Materiál obsahuje prezentaci některých míst Německa. Slouží jako doprovodný materiál při výkladu. V závěru žáci plní úkoly. Určeno 5.ročníku."

Podobné prezentace


Reklamy Google