Letošní deváťáci si dali velmi záležet na zakončení učiva o plastech

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rychlejší ovládání počítače
Advertisements

Dnes vám budu povídat o Fretkách.
ENGLISH SUMMER CAMP Letošní rok byl o našich hrdinech…
LARPové kostýmy a doplňky
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
O tiché noci Hudba Ivan Hlas.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT34.12 Téma: Zkratky pro Windows.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_ INOVACE _09_CJL_3 Ročník: II. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast:
Napsala:Daniela Krolupperová Ilustrovala:Lucie Dvořáková Zpracovala: Lucie Kydlíčková.
Město a příměstské oblasti Obec, kde žiji. Město Většina obyvatel žije ve městech a v příměstských oblastech. Na předměstích byla postavena velká sídliště.
Umělecké slohy a moderní umění 1. Románské umění a Gotika
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
Prokletí básníci 1 Mgr. Jitka Polišenská.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Vlastnosti relací Říjen Prostá relace Každý obraz má nejvýše jeden vzor.
 Vánoční dny- jsou 6. prosince, 20. prosince, 24. prosince  Před Vánocemi- děti si vyleští boty, dají je poblíž okna a očekávají příchod Mikuláše. 20.prosince.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Duben Tradiční již 15. Apriliáda v Plzni.
Téma: Kytice - K. J. Erben VY_32_INOVACE_586.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Česká moderna - výklad (9. roč.)
PODSTATNÁ JMÉNA PRO DRUHÁKY PODSTATNÁ JMÉNA JSOU NÁZVY
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo neumí číst.
Eduard Petiška Český spisovatel.
ZŠ Nová Ves Soutěžní družstvo: hoši
Lumírovci 8. ročník Vypracovala: Mgr. V. Sýkorová Použitá literatura: A. Bauer: Čeština na dlani – přehled světové a české literatury/ český jazyk, nakladatelství.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Přírodní krása Rakouska...
PROJEKT „DEJME ODPADU JEŠTĚ JEDNU ŠANCI“. VÝROBKY Z PLASTU  1. třídy vytvořily „plašítka“ a misky na předpěstování sazeniček.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název:
Chemie pro 9. ročník ZŠ. Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice Autor: Mgr. Ortová Iveta Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Svatava Juhászová Datum: Název:
HRAJME SI S DĚTMI! Martin BACH. ASOCIACE HERNÍHO PRŮMYSLU.
VY_32_INOVACE_19_19_Plasty. Plasty Anotace: Prezentace může sloužit jako rozšiřující učivo k tématu Chemie ve službách člověka - ekologie Autor: Mgr.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: RNDr. Ivana Bělohradová NÁZEV: VY_52_INOVACE_01_F +Z_01.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Svatava Juhászová Datum: Název:
Spoje potrubí-přírubové spoje- zákl. informace1 VY_32_INOVACE_450.
Svět a lidé kolem nás Eliška Švihlová. LIDÉ s PŘÍRODOU Lidé občas dělají nezdravé věci které jsou nebezpečné jak pro ně tak i pro přírodu jako třeba KOUŘENÍ.
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
VY_32_INOVACE_25B_PODSTATNÁ JMÉNA RODU ŽENSKÉHO
Ch_041_Deriváty uhlovodíků_Aldehydy Autor: Ing. Mariana Mrázková
Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_03_ČESKÝ JAZYK
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Autor: Mgr. Svatava Juhászová Datum: Název: VY_52_INOVACE_16_FYZIKA
Látky a tělesa Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je David Mánek. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785,
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor Ing. Dana Sobotková
Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_14_ČESKÝ JAZYK
Co jsou to podstatná jména?
Autor: Mgr. Svatava Juhászová Datum: Název: VY_52_INOVACE_36_FYZIKA
Město a příměstské oblasti
Vzdělávací oblast: Teoretické vzdělávání Tematická oblast:
Skupenství látek - pevné, kapalné, plynné
Současné umění na pomezí
Osnova ke studiu pro studenty středních pedagogických škol
Chemie Aneb: Proč se ji učíme?!.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Autor: Mgr. Svatava Juhászová Datum: Název: VY_52_INOVACE_34_FYZIKA
Vy_32_INOVACE_74_Balady a romance II
Rychlost, dráha a čas Autor: Lukáš Polák.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Materiál slouží k výkladu učiva.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Mgr.
Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá
Ten chlapík našel tato 2 mláďata medvěda grizzly s jejich mrtvou matkou na Aljašce. Jedno mládě přežilo a jemu se podařilo je odchovat. Můžete vidět,
Transkript prezentace:

Letošní deváťáci si dali velmi záležet na zakončení učiva o plastech Letošní deváťáci si dali velmi záležet na zakončení učiva o plastech. Vznikla tato „umělecká díla“, někteří napsali článek „ručně“, jiní udělali prezentaci v PP. Zbavitelová PROJEKT PLASTY 9. A, B 2013-2014

Plastový páreček

v nových botách si zahraje na kytaru,

zajde na dětské hřiště

nebo na kuželky

či do mlýna.

Podařila se i zvířátka,

celé hejno chobotnic,

taky květiny

a nejrůznější panáci.

Doba plastová Přichází doba plastová, co další generaci odchová. Dobrou vlastnost má ten plast, že ho lidé nechtěj krást. Jde o matroš pěkně levný a kupodivu celkem pevný. Však zkuste mít okna ze zlata, na dluhy vám nepostačí výplata. Má však vadu na kráse, co způsobuje nesnáze. To že se v něm skrývá jed, co může zničit celý svět.

Sbírku plastů