V dopise Galatským 6,7 je psáno: Neklamte se, Bohu se nikdo nebude posmívat. Co člověk zaseje, to také sklidí. Tady jsou příklady těch, kteří zesměšňovali.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přítel je osoba, se kterou se odvažujete být sami sebou
Advertisements

Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
Kdyby ses zeptal/a....
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
…rádi bychom viděli Ježíše… (?) Jan 12, Někteří z poutníků, kteří se přišli o svátcích klanět Bohu, byli Řekové. 21 Ti přistoupili k Filipovi,
Integrita bezúhonnost
Jedinečný Ježíš Velikost člověka se dá určit podle toho, co za sebou zanechal a zda přivedl druhé k tomu, aby uvažovali nově, a dal impuls, který ho přetrval...
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Já i dům můj budeme sloužit Hospodinu - Jozue 24:15.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Každé ráno začíná život....
Kdybych uměl(a) polapit duhu, udělal(a) bych to.
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
Dosáhni cíle!.
Čtěte pomalu a tiše!  .
Ve společenství s Matkou Boží
Tento příběh sa stal už dávno. Jeden muž potrestal svoji pětiletou dcerku, protože stratila jednu cennou věc. Tehdy neměli dostatek peněz.
Automatická presentace se zvukem
Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
TAJEMSTVÍ CIBULE.
Kdybych uměl polapit duhu, udělal bych to
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Dopis od Boha.
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Věřím v Boha, Syna.... 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista, Syna jeho jediného, Pána našeho, jenž se počal.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
M I S E Slovo, které se stalo tělem A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi. Spatřili jsme jeho slávu, slávu, jakou má od Otce jednorozený Syn,
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Říká se, že stačí jen 1 minuta na to, abychom si někoho zapamatovali!
Marta a Marie. Příběh o lásce Boha k člověku - Vztah z Boží strany beze zbytku naplněný - Vztah, který se máme snažit naplňovat i z naší strany - Vztah.
AHOJKY.
Automaticky se zvukem Kdybych mohl(a) vzít Tvoje nesnáze do rukou, hodil(a) bych je do moře.
POUČENÍ Je napsané v dopise Galaťanům 6,7 : Nemylte se:
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
Clovek se nekdy pta proc...???
Věřím v Boha, Otce.... Věřím v Boha, Otce... Věřím v Boha, Otce... 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista,
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
DOPIS PRO TEBE.
Galatským 5:22-23 Ovocem Ducha je však láska, radost, pokoj, trpělivost, laskavost, dobrota, věrnost, mírnost, sebeovládání.
HAPPY END …no comment... KRIZE SVĚTOVÉHO EKOSYSTÉMU.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Je napsáno v dopise Galatským 6,7: Nemylte se, Bohu se nikdo nebude po smívat. Co člověk zaseje, to také sklidí. Zde jsou příklady těch, kteří zesměšňoval.
Statistika „Jak by měl vypadat tvůj ideální den?“
Kdybych uměl(a) polapit duhu, udělal(a) bych to.
Irské štěstí.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
DOPIS PRO TEBE.
TAJEMSTVÍ CIBULE.
TAJEMSTVÍ CIBULE.
Něco, co mohou napsat jen děti
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
TAJEMSTVÍ CIBULE.
Maya Angela a její moudrá slova
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Maya Angela a její moudrá slova
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
Kdyby ses zeptal/a....
Transkript prezentace:

V dopise Galatským 6,7 je psáno: Neklamte se, Bohu se nikdo nebude posmívat. Co člověk zaseje, to také sklidí. Tady jsou příklady těch, kteří zesměšňovali Boha:

John Lennon (anglický zpěvák) Před lety v rozhovoru pro American Magazine řekl: "Křesťanství zanikne, vytratí se. Nemusím se o to hádat, jsem o tom úplně přesvědčený. Ježíš byl OK, ale jeho témata byla příliš jednoduchá. Dnes jsme my slavnější než On." Lennon, po tom co řekl,že Beatles byli slavnější než Ježíš Kristus, byl zastřelen.

Tancredo Neves (Prezidentský kandidát v Brazílii) V rámci předvolební kampaně řekl, že když dostane 500,000 hlasů, tak ani Bůh nebude moci zabránit, aby byl prezidentem. Dostal hlasy, ale onemocněl a den před svým jmenováním na prezidenta zemřel.

Cazuza (bisexuální brazilský skladatel, zpěvák a poeta) Během své show v Rio de Janeiru kouřil cigaretu, vyfukoval obláčky kouře do vzduchu a řekl: "Bože, to je pro tebe." Zemřel ve věku 32 roků v ukrutných bolestech na AIDS

Thomas Andrews - člověk který dal postavit Titanic Po jeho zkonstruování se reportér zeptal, „Jak je loď bezpečná“? On s ironií v hlase odpověděl: "Ani Bůh jej nemůže potopit."...všichni víme, co se s Titanicem stalo obětí této katastrofy je toho důkazem.

Marilyn Monroe (americká herečka) Byla navštívena největším americkým evangelistou Billym Grahamem během prezentace jejího show. Billy řekl, že Duch Boží jej poslal, aby jí kázal. Po vyslechnutí toho, co chtěl kazatel říct, odpověděla: Ja nepotřebuji vašeho Ježíše." O týden později byla nalezena mrtvá v jejím apartmánu.

Bon Scott (zpěvák) Bývalý vokalista AC/DC. V jedné písni z roku 1979 zpíval: "Nezastavujte mě, jdu cestou dolů, dolů na dálnici, do pekla." 19. února 1980 Ben Scott byl nalezen mrtvý; udušený vlastními zvratky.

Campinas (v roku 2005, Brazílie) Parta opilých kamarádů, si šla vyzvednout další jejich kamarádku. Její matka ji odprovázela k autu a byla moc znepokojená opilstvím ostatních, tak řekla dceři držíc její ruku: "Moje dcerko, jdi s Bohem a ať Tě chrání." Ona odpověděla: „Jen pokud by Bůh cestoval v kufru, protože jsme už plní". O hodinu později, se matka dozvěděla, že se stala vážná havárie a všichni zemřeli. Dokonce auto bylo zdemolované tak, že nebylo k rozeznání, o jakou značku auta šlo, ale kufr auta byl neporušený. Policie informovala, že si to neumí vysvětlit, jak mohl kufr zůstat neporušený. Dalším jejich překvapením bylo, že uvnitř kufru byla krabice s vajíčky a ani jedno nebylo rozbité.

Christine Hewitt (Jamajská žurnalistka a bavička) Prohlásila, že Bible (Slovo Boží) byla nejhorší knihou, jaká kdy byla napsaná. V červnu 2006 byla nalezena uhořelá k nepoznání ve vlastním automobilu.

Ponaučení Ještě o hodně víc důležitých lidí zapomnělo, že není jiné takové jméno, kterému by byla daná taková autorita jako jménu „Ježíš“. Hodně lidí zemřelo, ale jen Ježíš vstal z mrtvých a stále žije.

Otázka Kdyby tento text byl vtipem, určitě bys jej poslal mailem všem svým přátelům. Máš na to, poslat dál i tento ? Nezapomínej, že Ježíš říkal: „Když se za mne budete stydět vy, i ja se za vás budu stydět, před svým Otcem na nebesích."