„Webové listy“ – virtuální nástěnka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro studenty vyjíždějící s programem LLP- ERASMUS v ak. roce 2012/2013 Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. LLP - ERASMUS.
Advertisements

ON-LINE TESTY PRO DOKTORANDY NA UK FF PRAHA
Slovníky po drátě Epizoda II Pavel Kurfürst Ústav cizích jazyků Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci E-learning a výuka cizích jazyků, Pardubice,
Pavel Kurfürst - Ústav cizích jazyků LF Univerzita Palackého v Olomouci, ČR
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Registrujte se prosím  1.Podepište se do prezence Ověřte hodnocení doktorandů za Zkontrolujte svoji adresu v adresáři doktorandů 3.Prověřte.
Setkání účastníků neformální konsorcia Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha Brno
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
SLOVNÍKY PO DRÁTĚ? Pavel Kurfürst Ústav cizích jazyků Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
Příprava odborného textu pro výuku PAVEL KURFÜRST Ústav cizích jazyků LF UP Konference Cizí jazyky na Univerzitě Palackého Olomouc, 20. dubna 2006.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledavače Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
OD FAKULTNÍCH KNIHOVEN KE KNIHOVNĚ CENTRÁLNÍ Dana Lošťáková Knihovna UP Olomouc.
Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby … Seminář Brno,
DOTAZNÍK PRO ROČNÍKOVOU EVALUACI VÝUKY NA LF UP V OLOMOUCI
Výuka češtiny v anglickém programu na LF UP v Olomouci Pavel Kurfürst Centrum pro výuku cizích jazyků Lékařská fakulta Univerzita Palackého v.
Vnímání kompetencí pracovníků s dětmi a mládeží ze strany zaměstnavatelů a vzdělavatelů Mgr. Radek Hanuš, Ph.D. FTK UP Olomouc Fakulta tělesné kultury.
Zkušenosti s elektronickou podporou výuky
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Michal Sedláček.
„Víme, že jazyky jsou užitečné, ale...“ Pavel Kurfürst Ústav cizích jazyků Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
Ústav cizích jazyků LF UP - prvních deset let (1996 – 2006) konference Cizí jazyky na Univerzitě Palackého Olomouc, 20. dubna 2006.
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tématická oblastOdborné předměty – Dopisy a tabulky podle ČSN.
Úvod do studia jazyka Informace. Základní literatura ČERNÝ, Jiří. Úvod do studia jazyka. Olomouc: Rubico, ISBN: KRAEMEROVÁ,
Ústav pedagogických věd
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
Vyhodnocení ankety „Kde a jak hledáte odborné informace?“
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Bakalářský studijní obor: Historie Ústav českých dějin Ústav hospodářských a sociálních dějin Ústav světových dějin.
Elektronická pošta Autor: Eva Trávníčková, ZŠ Gabry a Málinky Štítná nad Vláří Informatika 5. ročník.
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Možnosti projektové spolupráce a individuálních stáží Jihočeská univerzita Norské fondy a fondy EHP Spolupráce škol a stipendia (CZ07)
Katalogy a databáze I. Mgr. Anna Vitásková. Knihovny Národní knihovna Praha – Vědecká knihovna v Olomouci –
Evaluace výuky na Lékařské fakultě Univerzity Palackého v Olomouci za akad. rok 2009/2010 prof. MUDr. Milan Kolář, Ph.D. proděkan LF UP.
Za akademický rok 2013/2014 Hana Kolářová proděkanka LF UP.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Informační a poradenský portál Romana Křížová Cross Czech a.s.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Za akademický rok 2011/2012 prof. RNDr. Hana Kolářová, CSc. proděkanka LF UP.
Za akademický rok 2012/2013 prof. RNDr. Hana Kolářová, CSc. proděkanka LF UP.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Diplomový seminář úvodní přednáška 11. května 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 20.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Miroslava Tomanová Číslo VY_32_INOVACE_3466 NázevInternet - úvodní pojmy Téma hodinyInternet – úvodní.
2OP863 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP863 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Možnosti studia v zahraničí Mgr. Tomáš Uher Univerzita Karlova Informační, poradenské a sociální centrum.
Integrační trendy při tvorbě multimediálních výukových portálů pro medicínu a zdravotnictví V. Mihál, J. Potomková Lékařská fakulta Univerzity Palackého.
(pro nástup ve škol. roce 2017/2018). JAK ŽÁKŮM POMŮŽE NAŠE ŠKOLA v rámci předmětu PRACOVNÍ ČINNOSTI témata: volba profesní orientace, zaměstnání, trh.
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2017/18
FŽP ČZU v Praze & ICT Tomáš Kott.
Diplomový seminář úvodní přednáška
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
Vědeckovýzkumný informační systém
za akademický rok 2015/2016 Hana Kolářová proděkanka LF UP
Elektronické informační zdroje na UP v Olomouci
Masarykova univerzita (koordinátor) Univerzita Palackého v Olomouci
Studijní program Ošetřovatelství
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Přírodovědecká fakulta UJEP
Informace v oblasti dalšího vzdělávání
Kreditní systém studia
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Anglické programy na LF UP
Transkript prezentace:

„Webové listy“ – virtuální nástěnka „Webové listy“ – virtuální nástěnka? (prezentace ÚCJ LF UP na internetu) Pavel Kurfürst Ústav cizích jazyků Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci

Toto je mé první setkání s internetem a přiznávám se, že jsem z toho docela vykolejený. Václav Havel březen 2001

Směrnice rektora UP červen 1999 název, adresa, telefon, fax, e-mail všeobecné informace (historie, personální složení) pedagogická činnost VVČ (zaměření pracovníků, granty,…) zahraniční styky požadavky k přijímacím zkouškám www.ucjlf.upol.cz

Proč vlastní web? (02/99) nespokojenost s jednotnou prezentací kladný vztah k počítačům, internetu dnes už standardní způsob komunikace snaha o využití možností, které internet poskytuje první stránky na LF UP www.ucjlf.upol.cz

Proč vlastní web? (05/01) nespokojenost s jednotnou prezentací kladný vztah k počítačům, internetu dnes už standardní způsob komunikace snaha o využití možností, které internet poskytuje unikátní na LF rozsahem, aktuálností přesahují oblast ústavu (bezHRANIC, SVOČ apod.) www.ucjlf.upol.cz

Obsah členové ústavu, kontakty programy seminářů, rozvrhy požadavky ke zkoušce studijní literatura odkazy cvičení pro samostudium informace pro anglický program informace pro doktorský program www.ucjlf.upol.cz

Obsah vyhodnocení evaluace info pro zápis e-mailem termíny a výsledky zkoušek archiv, polemiky, dopisy, komentáře aktuality - dovolené, změny seminářů dokumenty ke stažení (*.txt) bezHRANIC – zahraniční styky konference SVOČ www.ucjlf.upol.cz

bezHRANIC trvale dostupné informace program Socrates - Erasmus stáže IFMSA CZ Informátor oddělení ZS DLF kontakty, aktuality, odkazy zkušenosti, doporučení www.ucjlf.upol.cz

Propagace stránek zápisy / srovnávací testy studentů 1. r. v seminářích nástěnka ústavu korespondence (dopisní papír, obálky) reklama ve studentském časopise elektronická pošta www.ucjlf.upol.cz

Vědí o nás (portály, vyhledávače) Seznam Atlas Centrum Zmije – Quick Katalog stranky.cz Katedrála Zóna Na vrcholu iDNES – Klikni.cz Redbox Najdi.to homepage UP www.ucjlf.upol.cz

Vědí o nás (portály, vyhledávače) Seznam Atlas Centrum Zmije – Quick Katalog stranky.cz Katedrála Zóna Na vrcholu iDNES – Klikni.cz Redbox Najdi.to homepage UP www.ucjlf.upol.cz

Zpětná vazba statistika serveru NAVRCHOLU.cz hodnocení výuky studenty (evaluační dotazníky) odezva jednotlivců (ústně, e-mail apod.) www.ucjlf.upol.cz

Návštěvnost – sessions březen 2000 – květen 2001 Zdroj: server NAVRCHOLU.cz www.ucjlf.upol.cz

Webové stránky ústavu… …používám a jsem spokojen/a s jejich podobou …používám, ale nejsem spokojen/a s jejich podobou …spíše nepoužívám …vůbec nepoužívám evaluace červen 2001 …nevím, že existují www.ucjlf.upol.cz

http://www.ucjlf.upol.cz univerzita palackého olomouc fakulty ústav lékařské cizích jazyků

 kurfurst@seznam.cz www.ucjlf.upol.cz