Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školní družina ZŠ Na Smetance, Praha 2
Advertisements

Dokončení textu Čtenářská gramotnost.
Beckiland Firemní párty.
Beseda s paní spisovatelkou
PŘÍPRAVNÁ TŘÍDA ZÁKLADNÍ ŠKOLA JIRÁSKOVA, VYSOKÉ MÝTO
JÁ A MOJE ŽENA.
Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění.
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
PROJEKT „ Bezbariérová Chrudim “. Na začátku – Projekt I. Během května a června 2008 naši studenti pracovali na projektu „Co můžeme změnit kolem nás“
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
V mládí každý věří, že svět začal teprve jím, že je tu vlastně všechno jen kvůli němu Johann Wolfgang von Goethe.
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“
Do Kdyně přijelo třináct zástupců z oddílu Pusík.
Sněhuláci pro Afriku Děti dětem stavějí… 7. ZŠ a MŠ, příspěvková organizace, Brněnská 26, Plzeň.
STEJNOKŘÍDLÍ Alexandra Machanová Aneta Rulfová Nikola Kofentová.
Dámy a pánové Dovolte abych vám představil to co jste ještě nikde neviděli !!!
ŠKOLNÍ KNIHOVNA  ZŠ Tečovice na Zlínsku má nejlepší školní knihovnu.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Přeji nádherný den Vám všem….
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
Cvičení v přírodě Říjen 2011, Bělá
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Malujeme = pomáháme Druhého května navštívila naši školu paní Běla Jensenová, zakladatelka a patronka dětského hnutí “Na vlastních nohou“. Stonožkové hnutí.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Pasování našich žáků na malé a na pokročilé čtenáře.
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Zuby, zoubky, zoubečky. Pro 2. třídu ZŠ
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
27. Faraon udělal z Izraelitů své otroky, kteří museli těžce pracovat.
VY_32_INOVACE_01_ Příprava na čtení 1 (SADA ČÍSLO 1) (1) (2)
ZŠ BUKOVANY U SOKOLOVA 20. a
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Vánoční besídka v 1. B.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
SNĚHULÁCI PRO AFRIKU ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA MALEČOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Závěrečná besídka Loučení se školním rokem. Nejprve úvodní slovo paní učitelky.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.3 Cesta do školy Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
Adopce na dálku.
VIII. ročník výtvarnické soutěže „Bezpečnost s Empíkem“ pro žáky 4
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
V VY_32_INOVACE_16_MATEMATIKA_2_SLOVNÍ ÚLOHY Dětský domov, Základní škola a Střední škola, Duchcov, Školní 1, příspěvková organizace Registrační číslo:
Školník Kulda je jednička
Příběhy našich sousedů
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Mnozí z Vás každoročně zdobí a osvětlují svá okna, balkóny a rodinné domky. Je krásné vidět, jak v naší obci ve dne zdobí okna a balkóny.
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
Podzimní soutěž.
Třídní schůzky 1.C
Otázka za 100 bodů Jak se jmenuje hlavní postava knihy Harry Potter? Harry Potter.
Školník Kulda je jednička
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
PANDAMENT.
Nedvědová, Kotlárová, Bannertová
Transkript prezentace:

Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže českého Ježíška – České děti čtou s Ježíškem. Do soutěže jste zaslali bezmála velmi krásných prací, avšak těch nejlepších mohlo být pouze dvacet. Rozhodování to bylo opět těžké, ale s čistým svědomím můžeme říci, že se naše porota rozhodla velmi spravedlivě. Výhercům gratulujeme a těm, kteří nevyhráli i tak děkujeme za jejich krásné příspěvky. Všichni se opět můžeme setkat tradičně v říjnu, kdy vyhlásíme novou soutěž – Bezpečně s českým Ježíškem. Tentokrát se budeme ptát, jak se bezpečně chovat v silničním provozu, takže se už teď můžete pilně připravovat. V říjnu nashledanou, Váš Český Ježíšek Výherní škola: ZŠ Slezká - 4.A, Český Těšín Tato třída nalepila všechny své práce na 7, 15 m dlouhé plátno.

Tahle akce - soutěž, je populární v celé České republice a zúčastnilo se jí více jak 520 škol. Jenom naše třída vyhrála - "my, 4.A ZŠ Slezská v Českém Těšíně." Vyhráli jsme plyšové kamarády - Hvězdulka, Ježíšek a Natopírek Pírek, také jsme získali sadu fixů, vystřihovánky, loutkové divadlo apod. Soutěž je o tom, že dostanete dotazník a také musíte namalovat svou oblíbenou pohádku a postavu. Soutěž je super. Katarina

Paní učitelka nám řekla o vánoční soutěži : České děti čtou s Ježíškem. A protože všichni rádi soutěžíme, do této akce jsme se zapojili již podruhé. Měli jsme za úkol nakreslit svoji oblíbenou postavu z knížky, kterou máme rádi. Každý maloval něco jiného, já jsem namalovala Ferdu mravence :-). Tyto obrázky jsme nalepili vedle sebe na dlouhé plátno. Na začátku byl krásný sněhulák s nápisem naší školy. Této soutěže se zúčastnilo 520 škol a naše třída nakonec soutěž vyhrála. Dostali jsme od Ježíška krásné dárky. Všichni jsme z toho měli obrovskou radost. Huráááááá. Lucka

My, 4.A, jsme se zúčastnili soutěže České děti čtou s Ježíškem. Každý musel nakreslit dva obrázky a křížkem zaškrtnout oblíbené knihy, které má rád. Například: dobrodružné, sportovní, apod.Všechny obrázky jsme nalepili na plátno a pod obrázek jsme se podepsali bílým voskem. Ceny nám předala osobně paní ředitelka školy. Měli jsme obrovskou radost z výhry!!! Filip