INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Systém vzdělávání vzdělavatelů dospělých
Advertisements

Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
GVID – MATURITA 2014 aktuální stav – říjen 2013.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
VŠB – Technická univerzita Ostrava
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
1 Informace o studiu. 2 Počty přihlášených uchazečů PrF B-PSP MPS kombin. 398 PrF B-PSP OPS kombin. 544 PrF B-PSP VYJU kombin. 366 PrF B-VS TPTSP kombin.
Obecná východiska, zdroje ►Mezinárodní soustavy kvalifikací ►Národní soustava kvalifikací pro terciární sféru ►Projekt Q-RAM/ Národní kvalifikační rámec.
Cisco Networking Academy
VŠB – Technická univerzita Ostrava VŠB – Technická univerzita Ostrava Hezký den Hezký den.
Marek Matějka vedoucí katedry marketingové komunikace
Hodnocení e-learninkových opor Inovace kombinované formy studia bakalářského a magisterského studijního programu „Tělesná výchova a sport“ a jeho učitelských.
Pedagogika I/5 Obsah vzdělávání: Požadavky ke společné části maturitní zkoušky
Sociální zabezpečení a důchodová politika SZDP Přednášející: Mgr. Hana Grzegorzová Typ předmětu: povinně volitelný, kontrola docházky…..nastaveny na první.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Makroekonomie - podmínky Přednášky, cvičení: Mgr. Hana Grzegorzová Kontakt: Cvičení: Ing. Hana Tichá – info.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
Rekvalifikační kurz ČLEN PRVNÍ POMOCI.
Ročníková práce Závěrečná práce e-learningového kurzu ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí.
GVID – MATURITA 2015 aktuální stav – září STRUKTURA MATURITNÍ ZKOUŠKY Maturitní zkouška (MZ) Společná část MZ Český jazyk a literatura Matematika.
Nová závěrečná zkouška ve spolupráci škol a firem POSPOLU Olga Kofroňová, NÚV
Praha, 23. ledna  Zahájení (Štěpán Blahůšek)  Studijní opory a jejich závazná osnova (Vladimír Kaucký)  Přestávka  Editace interaktivní osnovy.
Koordinátoři ICT Organizační informace
Výběr adekvátních vyučovacích metod při fixaci a kontrole znalostí v rámci ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
Ústav světových dějin Obor Historie – evropská studia.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Maturity – jaro 2014.
V MARKETINGOVÉ KOMUNIKACI PaedDr.Emil Hanousek,CSc
1.1. Podpora prodeje TUTORIAL Ing. Vilém Kunz,Ph.D.
Úvod do psychologie PhDr. David Kuneš, Ph.D
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. prof. Ing. Radim Farana, CSc.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Bakalářský studijní obor: Historie Ústav českých dějin Ústav hospodářských a sociálních dějin Ústav světových dějin.
Pokyny pro zpracování případové studie. V PRÁCI BYSTE MĚLI MANIFESTOVAT VAŠE NABYTÉ ZNALOSTI A DOVEDNOSTI VE VEDENÍ PŘÍPADU! Využijte znalosti z předmětů.
Katedra Řízení Podniku Řízení Lidských Zdrojů
Ústav světových dějin Obor Historie – Obecné dějiny.
Firemní bankovnictví Corporate Banking
Analýza průchodu studentů kurzem Vzdělávací technologie 1
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Marketing v EU Ing. Alena Klapalová č.d.634.
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
Předmět Marketing BP522 Kontaktní údaje: Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D. Středa.
Logistika a Supply Chain Management Úvodní seminář.
Maturity – jaro Předměty Povinně: Český jazyk a literatura Na výběr jeden z předmětů: - Cizí jazyk -Matematika Jediná úroveň Další (profilové) zkoušky.
Lektor: Ing. Ludmila Brestičová Vítejte na dnešní přednášce.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Bakalářský studijní obor: Historie
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Maturity – jaro 2013.
Veřejná politika Garant kursu a přednášející:
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Ústav světových dějin Obor Historie – Evropská studia.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Maturity – jaro 2017.
Z0026 Fyzická geografie Vyučující: Prof. RNDr. Rudolf Brázdil DrSc.
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D.
VIKMA05 Organizace znalostí
Doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D.
HARMONOGRAM SENIMÁŘŮ 2015/16
Cisco Networking Academy
Ekonomika a řízení odvětví technické infrastruktury
GVID – MATURITA 2019 aktuální stav – říjen 2018.
VŠB – Technická univerzita Ostrava
Studijní obor Management sportu
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Potravinářské zbožíznalství
Transkript prezentace:

INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. VSTUPNÍ INFORMACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. dusan.pavlu@vsfs.cz

HODNOCENÍ A UKONČENÍ PŘEDMĚTU VSTUPNÍ INFORMACE HODNOCENÍ A UKONČENÍ PŘEDMĚTU Studenti zpracovávají písemně odbornou marketingovou studii s kritickým hodnocením konkrétního uplatnění strategie IMK v reálném sociálním životě společnosti: v neziskovém sektoru, kulturním, sportovním, vědeckém, v oblasti komunikačních aktivit nejrůznějších nekomerčních společenských institucí apod.) podle konkretizace v zadání pedagoga vedoucího seminář. Práce musí být odevzdána v předepsané formě do 24. října 1 x v tištěné formě 1x na e-mail vedoucího semináře a v kopii dusan.pavlu@vsfs.cz Tématiku si volí student podle vlastní úvahy. Pedagog bude do 4. října specifikovat formu odborné studie. Počínaje 24. říjnem budou studenti v rámci semináře své studie prezentovat v pořadí, které určí vedoucí semináře. prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc., dusan.pavlu@vsfs.cz ::

VSTUPNÍ INFORMACE METODY HODNOCENÍ Znalosti jsou v prezenční formě průběžně přezkušovány dvěma vědomostními testy s 10 otázkami, které jsou výběrem z kontrolních otázek Studijní opory. Testy v délce 20 minut jsou zařazeny ve 4. a 8. přednášce. Za každý dílčí test lze získat maximálně 100 bodů, za úspěšně zvládnutý test lze považovat zisk 50 bodů. Předmět je zakončen souhrnným testem s 15 otázkami. Aby student mohl být připuštěn ke zkoušce, musí získat ze dvou dílčích testů minimálně 100 bodů, z testu závěrečného pak nejméně 75 bodů: celkem tedy 175 bodů. Pokud těchto hodnot nedosáhne, píše náhradní test. Navazuje ústní část zkoušky formou diskuse a posouzení kvality výsledků všech testů vyučujícím pedagogem a diskuse na obsahem odborné studie. Výsledná známka je složena ze všech částí: výsledků dílčích a závěrečného testu, známky z odborné studie. prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc., dusan.pavlu@vsfs.cz ::