Občanské sdružení ŽONGLÉR WWW.ZONGLEROS.CZ - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Neziskovky a spolupráce
Advertisements

INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI MULTIMEDIÁLNÍ TVORBY „UMĚNÍ A MULTIMÉDIA“ INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI.
Základní umělecká škola V. Petrželky, Edisonova 90, Ostrava – Hrabůvka
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Uvolněte se a užijte si show, ostatní nechte na nás  Bezpečnost  Moderní zpracování  Příjemné rychlé jednání INFORMACE.
Můžeme i tančit Projekt probíhá od listopadu 2010 do prosince 2011
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Poslání Intervenčního centra
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Dramacentrum jako služba komunitě a veřejnosti Pavel Němeček Konference Olomouc
Rekapitulace projektu „DIDGERIDOO V JESKYNI 2011“ 1. ročník benefiční koncertní poutě SPRÁVA JESKYNÍ ČR Zdeněk Vilímek a organizační tým Lidotep duben.
Projekt HIP - HOP 7. B.
Pohlédněte ke hvězdám! Nastavte programu vysokou laťku
Festival VOX je křesťanský hudební festival, ekumenická benefiční jednodenní akce pro věřící a nevěřící.
VÍKENDOVÉ SEMINÁŘE S CRISTIANEM ALMODOVAREM FONTANELA, Korunní 35, PRAHA 2 Informace a přihlášky: flamenkin.cz, tel: CRISTIAN.
Přístroje pro bezpečnostní funkce
„PROFROZUČ“ Prezentace projektu, vytvořeného Základní uměleckou školou v Sokolově.
Od nápadu k úspěšnému řešení Radim Klaška TenSeconds.cz.
DIDGERIDOO V JESKYNI ročník benefičního hudebního festivalu.
MAŽORETKY BRNO LASSIES MUNI
Letní tábor Topoly 2009.
Letní tábor Topoly 2011.
Digitalizace a záznam audio/vizuálního materiálu prodej záznamových médií, skenování, kopírování.
Občanské sdružení Vznik před 10 lety registrací stanov u MV Cíl: a)Obnova, udržování a rozvíjení lidových tanců, písní a hudby b)Obnova, udržování a rozvíjení.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.
EHP a Norské Fondy Suzana Jovaševićová Ministerstvo financí ČR – Národní kontaktní místo.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras.
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Romská ženská skupina MANUSHE
Zhodnocení naplnění 2. Komunitního plánu sociálních služeb města Olomouce v letech Zdislav Doleček Olomouc.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
ORIGINÁLNÍ IRSKÁ TANEČNÍ A AKROBATICKÁ SHOW. V originální irské taneční a akrobatické show s názvem 7 Reasons to Dance si vychutnáte energii irského tance.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Prezentace 2009 Představujeme Vám firmu z východních Čech zabývající se světelnou technikou a interiérovými pyrotechnickými efekty.
Prezentace 2008 Představujeme Vám firmu z východních Čech zabývající se světelnou technikou a interiérovými pyrotechnickými efekty. Firma Světla Bukovinský.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Z technické praxe budoucím tlumočníkům Michael Scholze David Lazák
 repertoár obsahuje i široký výběr skladeb klasické hudební literatury  směřuje k interpretaci soudobé hudby Hra na elektronické klávesové nástroje.
Eko-info centrum Ostrava občanské sdružení založeno v roce 1999 Hlavní cíle v oblasti: ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje sociálního poradenství.
Aktuální formy gymnastiky a tance
AKADEMIE – situace a okruhy témat Roman Vašek. Kvalifikace profesionálních tanečníků v ČR (rok 2011)
Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky.
Z Mostu Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Společný jazyk v rytmu (2012–2013) Naďa Ježková, Kristýna Koláčná projekt podpořený programem EU Mládež v akci.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor: Mgr. Medková Blanka Název: VY_32_INOVACE_5B_10_Literatura,divadlo,film,hudba.
FIRE DANCE 2017.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
SOBOTA OD 11 HODIN.
OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE pořádá na sále TRIO
Hudebně - vzdělávací a zábavný program pro veřejnost
Základní škola a Střední škola CREDO, o. p. s Číslo projektu: CZ. 1
Kapela, které nesmí chybět na Vašich akcích
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
FIRE DANCE 2018.
Systémové řešení - motivace a vzdělávání pedagogů (IKAP A)
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
RINCEOIRÍ & SHANNON EVENING - celovečerní taneční show za doprovodu živé irské hudby
Transkript prezentace:

Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.

Občanské sdružení ŽONGLÉR bylo založeno v únoru roku Sdružení navazuje na spolupráci plzeňské žonglérské skupiny Estela de Fuego a bubenického uskupení Takita Taka. ESTELA DE FEUGO ESTELA DE FEUGO funguje již od roku 2002, pravidelně vystupuje se svými představeními po celé České republice i v zahraničí a pořádá festivaly, srazy a workshopy zaměřené na Nový cirkus (tedy žonglování, akrobacii a pohybové divadlo) a sociální cirkus (alternativní pedagogické nástroje pro práci s lidmi, kteří jsou ohroženy sociální exkluzí) TAKITA TAKA Skupina nejen perkusních nástrojů TAKITA TAKA vznikla v roce 2008, kdy začala vystupovat se svojí bubenickou show a od roku 2010 pořádá i hudební workshopy

VYSTOUPENÍ: koncert skupiny perkusních nástrojů akrobaticko - žonglérské s kužely žonglérské s míčky a hůlkou žonglerské s diaboly ohnivé, fireshow (na reprodukovanou nebo živou hudbu) světelné, lightshow (na reprodukovanou nebo živou hudbu) pozemní párové akrobacie průvod žonglérů s bubeníky v kostýmech afrického nebo orientálního tance vystoupení na míru WORKSHOPY: žonglérský (sociální cirkus) bubenický pozemní párové akrobacie soutěže a hry pro děti

Takita Taka Koncert skupiny perkusních nástrojů Takita Taka min.

Ohnivé vystoupení žonglérů na reprodukovanou hudbu 15 min. Ohnivé vystoupení žonglérů za doprovodu bubenické skupiny Takita Taka 40 min. Ohnivé vystoupení žonglérů obohacené o pyrotechnické efekty a za doprovodu skupiny Takita Taka 45 min.

Světelné vystoupení žonglérů s barevným efektem LED světla 10 min. Světelné vystoupení žonglérů s barevným efektem LED světla za doprovodu bubenického uskupení Takita Taka 40 min. Světelné vystoupení žonglérů s barevným efektem LED světla obohacené o pyrotechnické efekty do vnitřních prostor za doprovodu bubenického uskupení Takita Taka 45 min.

Žonglérské vystoupení s diaboly o cestě žongléra a hledání nových dimenzí 10 min. Vystoupení afrického tance s živou bubenickou hudbou min. Akrobaticko - žonglérské vystoupení, duo s kužely - rok 2113 a příběh o osamělém žonglérovi a jeho „robotovi“ 10 min.

Andělské taneční vystoupení s „křídly“ 10 min. Originální žonglérské vystoupení s míčky a hůlkou 10 min. Vystoupení párové akrobacie 10 min.

Workshopy: Žonglérský Bubenický Pozemní párová akrobacie - akrobalanc

Technické požadavky: Ozvučení – hudba k jednotlivým reprodukovaným vystoupením bude k dispozici na audio CD ve formátu CDA, nebo na flash disku ve formátu mp3, ale není problém jiný formát. Pokud bude bubenický doprovod, je potřeba skupinu na větších akcích ozvučit, na menších akcích stačí akusticky. Pokud nemáte vlastní aparaturu, jsme schopni si ji zajistit za příplatek. Pro bubenickou skupinu jsou zapotřebí 3 židle a elektrická přípojka na 230 V. Šatna – nutná pro převlečení členů skupiny, dále slouží jako zázemí pro skupinu. Prostor – min. 5 x 7 m (2 - 3 vystupující) nebo min. 7 x 9 m (4 - 6 vystupujících). Povrch nesmí být kluzký a musí být rovný. Je nutno specifikovat povrch, na kterém se bude realizovat vystoupení, pokud se nejedená o klasické povrchy. Výška stropu na žonglérské vystoupení musí být min. 5-6 m. Účtujeme 6,- Kč za kilometr cesty. Kontakt, web: Případné dotazy neváhejte vznést na u: nebo na tel.: a Další informace o občanském sdružení Žonglér najdete na: