Výstupy projektu. Popis projektu Implementace ICT v rámci předmětů biologie a zeměpisu evidenční číslo: 0341P2006 Cílová skupina: Děti, žáci a studenti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Advertisements

Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Pilotních projekt SIPVZ, okruh D – Implementace výukového softwaru na speciálních školách Soubor výukových prezentací pro zvláštní školu Speciální školy,
Cílené rozvíjení čtenářské gramotnosti ve výuce na 2. stupni ZŠ
Workshopy (kolegové pro kolegy)
Naše úkoly v projektu: • Vytvoření a vyhodnocení průzkumu • Elektrotechnika – Základy elektrotechniky • Elektrotechnika – Moderní domovní instalace • Připravit.
Interaktivní testy v matematice
© Radek Maca Státní informační politika ve vzdělávání SIPVZ w w w. e - g r a m. c z ICT plán školy možný přístup k jeho zpracování odbor 55 SIPVZ MŠMT.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PŘI SANATORIU EDEL ZLATÉ HORY
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Ing. Zdenka Kučerová.
TECHNICKÁ DOKUMENTACE
Příprava výzkumného projektu I. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 12. října 2011.
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
INFORMATIKA 9 Zálohování dat III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
ICT 2- 3 – Melodie vzestupná, sestupná
ICT Zvuk - tón Anotace: Materiál slouží k seznámení s hudebními pojmy. Prezentace obsahuje úkoly k procvičení pojmů, je prezentována interaktivně.
Mgr. Jana Palanská.
ICT VLASTNOSTI TÓNŮ – výška tónů
Anotace Prezentace, která se zabývá dělitelností přirozených čísel. AutorPavel Pavlas JazykČeština Očekávaný výstup Žáci rozliší násobek a dělitel. Speciální.
1. Gymnázium Oty Pavla Základní údaje
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci Pedagogický pracovník nahlásí A. Byrtusové do 5. daného měsíce písemně (elektronicky)
KOMPAS = sociálně preventivní volnočasový program pro děti ve věku 8 – 15 let Zaměřený na:KOMunikaci PArtnerství Spolupráci V současné době je program.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
2. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní a střední školy
ICT M 5.R. Desetinná čísla
Metodické centrum ISŠ – COP a Jazyková škola s právem SJZ Valašské Meziříčí 1.setkání metodiků škol okresu Vsetín Střední školy Středa 21. listopadu 2012.
E-learning na Gymnáziu Cheb
Příprava výzkumného projektu II. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 23. listopadu 2011.
Anotace Seznámení nebo opakování tvorby času. – 2.část Autor Mgr. Ladislava Cagášková Jazyk Angličtina Očekávaný výstup Žáci zvládnou vyjádřit „anglický“
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_UCE137 Jméno autora:Ing. Alena Urešová Třída/ročník:2., 3. a 4. r. Datum vytvoření: Výukový materiál.
Publikování prostorových dat na Internetu (prezentace pro VLE Dílna) Ing. Jan Růžička Institut geoinformatiky VŠB-TU Ostrava, HGF tř. 17.listopadu
INFORMATIKA 7 Odstavec IV. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Základní výkresová dokumentace
ESTUP – Elektronické studentské práce na VŠE, Jan Mach Říjen 2006, Olomouc Celostátní porada vysokoškolských knihoven eSTUP elektronické studentské práce.
I NOVACE VÝUKY INFORMATICKÝCH PŘEDMĚTŮ VE STUDIJNÍCH PROGRAMECH O STRAVSKÉ UNIVERZITY Z DOKONALOVÁNÍ GRAMOTNOSTI AKADEMICKÝCH A OSTATNÍCH PRACOVNÍKŮ OU.
INFORMATIKA 8 Windows od r do r III2 – I8- 09.
Projekt „Příprava národního registru vysokoškolských kvalifikačních prací“, Jan Mach Říjen 2006, Olomouc Celostátní porada vysokoškolských knihoven Projekt.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_580 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Podnikání Téma: Písemné opakování Jméno autora:
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_578 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Podnikání Téma: Odpisy-souvislé příklady.
Kurz Adobe Dreamweaver CS6 v LMS Moodle
Anotace Upevňování tvorby času v anglickém jazyce. Autor Mgr. Ladislava Cagášková Jazyk Angličtina Očekávaný výstup Žáci ovládají tvorbu času. Speciální.
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
VY_32_INOVACE_09_Vyhledávání daných slabik v textu Autor:
Číslo v digitálním archivu školy
jemná motorika, koordinace ruky a oka
Písmo v Adobe Photoshop
Jak podat v InSIS přihlášku do interní grantové soutěže
Číslo v digitálním archivu školy
Jemná motorika, koordinace ruky a oka
Šablona 32 VY_32_INOVACE_04_30_Převody jednotek hmotnosti- procvičení.
AUTOR: Marcela Kaderová NÁZEV: VY_32_INOVACE_D_05_MISTR JAN HUS
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
VY_32_INOVACE_08_PEK_431_Kop
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010
POSTUP PŘI ČIŠTĚNÍ ZUBŮ
Transkript prezentace:

Výstupy projektu

Popis projektu Implementace ICT v rámci předmětů biologie a zeměpisu evidenční číslo: 0341P2006 Cílová skupina: Děti, žáci a studenti Téma: Vytvoření výukového obsahu nebo výukových materiálů s využitím ICT Řešitelský tým projektu:Zdeňka Jelenová (Mgr.) Alena Šimečková (Mgr.) Jana Urbanská (Mgr.) Dita Dragonová (Mgr.) Marcela Kuchaříková

Metodické semináře pro tvůrce studijních materiálů V průběhu řešení projektu byly pravidelně organizovány metodické semináře pro řešitele Jejich zápis v písemné formě je uložen u vedoucí projektu Mgr. Aleny Šimečkové

Zprovoznění technického vybavení Během srpna bylo zakoupeno a nainstalováno technické vybavení učebny Bi a Z

Studijní materiály pro studenty Během července až října byly zpracovány studijní materiály pro studenty – součástí jsou úkoly k procvičení učiva – vše zpřístupněno na našich stránkách ve formátu pdf

Metodické materiály k jednotlivým hodinám v PowerPointu Současně s materiály pro studenty řešitelé vytvořili také prezentace v PowerPointu – vše převedeno do formátu pdf a uveřejněno na stránkách naší školy

Metodické semináře pro pedagogy a ověřující školu Dne proběhl seminář pro ověřující školu Dne proběhl seminář pro pedagogy naší školy Jejich zápis v písemné formě je uložen u vedoucí projektu Mgr. Aleny Šimečkové

Náplň seminářů Seznámení s projektem Představení řešitelského týmu a učebny Ukázky materiálů pro studenty i prezentací v PowerPointu Ukázky procvičení učiva na interaktivní tabuli pomocí programu Smart Notebook Diskuse

Ukázka procvičení v programu Smart Notebook