Pro úspěšnost loňské rodinné dovolené se psy (nejen Saarloosy), si Vás dovoluji pozvat k zopakování této akce.  Termín : od soboty 11.8. do 18.8.  Místo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.
Advertisements

V Britské Kolumbii - Kanada,
Dovolená s OS Tatry 2012.
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
21. listopadu 2009 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2009.
Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté,
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
(NE)ZNÁMÍ SOUSEDÉ (UN)BEKANNTE NACHBARN – Olomouc a okolí (CZ)
Ukázková prezentace HORY 2012.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
ZŠ Mohylová Iva Ondrášková – hlavní vedoucí
 Nachází se na okraji Strakonic  Bydlím v něm já a můj vysněný pes  V garáži mi stojí vysněné auto.
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
23. listopadu 2013 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2013.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Srdečně Vás zveme na pochod Ze Zbraslavic (nejen) do Zruče
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Vzpomínky na dovolenou. Připravil: Zoubek Lukáš. Jizerské hory jsou nejsevernějším pohořím České republiky. Název je odvozen od řeky Jizery, která pramení.
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Vypracoval-Vojtěch Lépeš Škola- I.zš Zruč nad Sázavou 8.B.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.
Všechny naše lumpárny První minuty Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!! Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!!
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
20. listopadu 2010 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2010.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Anglie a Paříž pro základní školy
JARO Jaro má 3 měsíce. Březen, Duben, Květen. Je aprílové počasí.
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Simona Hrbáčková 8.A Tyto prázdniny jsem si hodně užila. Ještě když jsme je měli o 14 dní delší... Na konci jsem se už trochu.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Šifrování bez počítače (téměř). Máte rádi Bondovky?
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
Náš letní rodinný výlet
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
V Britské Kolumbii - Kanada,
Ostružno - Prachovské skály
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
SLOVENSKO 2016.
Škola v přírodě
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
Transkript prezentace:

Pro úspěšnost loňské rodinné dovolené se psy (nejen Saarloosy), si Vás dovoluji pozvat k zopakování této akce.  Termín : od soboty do  Místo konání : Hajná Hora – Vimperk  Web :  Reservace : Nutná již teď! Buď přímo u majitele pana P.Horala nebo u mne na nebo na tel (Vaši reservaci postoupím panu Horalovi, který Vás bude  Také týdenní termín je možné podle jednotlivých zájemců upravit - zkrátit nebo prodloužit.

 Jelikož jsem na Hájné Hoře byla již několikrát, mohu doporučit i pro rodiny s malými dětmi. Součástí každé chatky je WC a malé umyvadlo se studenou vodou, zásuvka, deky, polštáře a ložní prádlo. Areál je uzavřený, travnatý s hřištěm, pískovištěm a bazénem. Bázén je napájen vodou z potoka, takže pokud není teplé počasí voda je studená Společná jídelna s možností plné penze, polopenze, nebo snídaní, společné sprchy s teplou vodou. Majitel i personál je velmi vstřícný. Šumavská příroda je bez konkurenční, areál se nachází přímo v lese. Je zde velká možnost výletů, které jsem v loňském roce společně i jednotlivě pořádali. Je to dovolená neorganizovaná a je na každém podle jeho vkusu a možností jestli se zapojí do společných akcí, nebo bude dovolenou trávit po svém. Psi mají zde neomezenou možnost pohybu, mají přístup do chatek. Je samozřejmě na každém, aby usoudil, jestli se jeho pes může pohybovat v areálu "na volno", aby nedocházelo k šarvátkám mezi psy a nebo neobtěžoval další ubytované hosty. Z loňské dovolené máme spousty krásných fotek a Ti, kteří ještě na Hájné Hoře nebyli a rádi by si udělali přesnější představu se mohou podívat na

 Pokud navštívíte web H.H., dočtete se zde, že areál se prodává. Tuto sezónu provozuje areál stále pan Horal. Je Nám moc líto, že se areál prodává, a to je další důvod proč na dovolenou právě letos. Nevíme, jaký bude mít přístup k Našim miláčkům nový majitel.  S dotazy se obracejte na mne nebo na pana Horala! Doufám, že se Nás ve Vimperku sejde co nejvíce a strávíme zde krásnou dovolenou.

Večerní posezení u ohně :)) Miraja přeje hezký den … ( …