15. ročník - pěšky nebo na kole Informace a přihlášky na adresách:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a jeho proměny ( I.díl ) Rozdíl 120 let. Týnem se označovala pevnost, ohrazené místo. Osada vznikla na poč.11. stol. v místech,
Advertisements

Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
Orientace ve městě.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Kraj Vysočina.
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
KLUB ČESKÝCH TURISTŮ BEDŘICHOV JIHLAVA NONSTOP STŘÍBRNOU STOPOU
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
XXVIII. ročník dálkového pochodu
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
KLUB ČESKÝCH TURISTŮ BEDŘICHOV JIHLAVA NONSTOP STŘÍBRNOU STOPOU
Hamerníkova 12, Jihlava  , IČO: Český svaz ochránců.
Klub českých turistů Bedřichov Jihlava pořádá XXXII. ročník dálkového pochodu „BEDŘICHOVSKÁ PADESÁTKA“ VYSTUP NA SVŮJ VRCHOL Start a prezentace z ATC Pávov:
Klub českých turistů Čeřínek – Jihlava 5. Hvězdicový výstup na Čeřínek
K prameni řeky Jihlavy aneb Jihlaváci k Jihlavě
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Ekologický urbanismus zkušenosti z Úval JUDr. Ing. P. Petržílek, Ph.D. místostarosta Seminář pořádaný Ekologickou platformou při ČSSD a Masarykovou.
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Cestovní kancelář Silesia
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
„BEDŘICHOVSKÁ PADESÁTKA“ „STUDÁNKY kolem Pávova - EURORANDO“
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
Konference pracovních skupin a veřejnosti ke tvorbě Integrované strategie území – Dolní Žandov.
univerzitní výcvikové středisko
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Kraj Vysočina - procvičování
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 2. ročník ZŠ Předmět: Prvouka Autor: Mgr. Martina Marková Základní.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Klub českých turistů Bedřichov Jihlava pořádá dne studánkovou vycházku Luka nad Jihlavou - Bítovčice. Sraz v Lukách nad Jihlavou na nádraží.
Brno.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení podmínek pro výuku na gymnáziu Číslo.
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
VYSOČINA.
Sedlčany Sedlčany a okolí.
EDITA HUDEČKOVÁ, 9.D VYSOČINA.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s západočeským městem Tachovem.
VYSOČINA.
rozsáhlé území v Čechách i na Moravě
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Bc. Petra Zivrová MÁME VÁM CO NABÍDNOUT.
Kraj Vysočina.
JAZYKOVĚ – METODICKÝ POBYT. Regensburg Jedno z nejkrásnějších měst Evropy na Dunaji. Zde jsem absolvovala čtrnáctidenní jazykově–metodický pobyt.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Výroční konference prosince 2015 Přednášející: Ivo Grüner, Ing. Jaromír Slíva.
Název školyZŠ Elementária s.r.o Adresa školyJesenická 11, Plzeň Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUMu VY_32_INOVACE_Z6-002 Předmět ZEMĚPIS 6.ROČNÍK.
Adam Neumann a Štěpán Karlovec Jihomoravský kraj.
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
DO PODĚBRAD Akademie třetího věku o.s. Totem Plzeň, obor Historie a místopis a naše první zastavení v Nymburce u domu s nevšedním a krásným reliéfem.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
Riskuj - Jihlava Rozdělte se do skupin. Skupina, která je na řadě, si volí otázku. Pokud dobře odpoví, získá body, které jsou nad danou skupinou otázek.
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Plzenecká 50 TJ Sokol Starý Plzenec a Asociace sportu pro všechny
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Bára Ševčíková Lucie Šteinerová Filip Vaňha
Koněspřežná dráha České Budějovice - Linec (česká část)
nastavení holí účastníkům, rozcvička – zahřátí,
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Alena Darebná
PRADĚD Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_10_Praděd.
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
Transkript prezentace:

15. ročník - pěšky nebo na kole Informace a přihlášky na adresách: KČT BEDŘICHOV JIHLAVA VYSOČINOU 2012 15. ročník - pěšky nebo na kole od 3. 8. do 12. 8. 2012 Informace a přihlášky na adresách: Prezentace a ubytování: DOMOV DĚTÍ A MLÁDEŽE JIHLAVA - ubytovna, Brněnská 45 (300 m od centra města Jihlavy. Blízko ZOO. Prezentace od pátku 3. 8. 2012 od 17 h. Ubytování: ve společné místnosti na lůžku - cena 110 Kč na osobu a den ve společné místnosti ve vlastním spacáku na podlaze - cena 70 Kč na osobu a den Je zde sociální zařízení a možnost úschovy kol. Malá kuchyňka na drobnou přípravu jídla. Nádobí je k dispozici. Start: Každý den z místa ubytování (Dům dětí a mládeže) do 10 h. Je možno účastnit se jen na víkend nebo na jednotlivé dny. Startovně 20 Kč na osobu a den. Stravování: v blízkých restauračních zařízeních nebo v kuchyňce z vlastních zásob. Jiří Fuxa Gorkého 3 586 01 Jihlava mobil: 721 686 563 Zdenka Eiglová Šafaříkova 46 586 01 Jihlava mobil: 736 639 266 e-mail: zdei@centrum.cz

INFORMACE Doporučené mapy: Havlíčkobrodsko 46, Jihlavsko 79, Pelhřimovsko 44, Telčsko 98, Třebíčsko 80 Trasy, které navštívíme: Rantířov - kostel sv. Antoníčka, Plandry Šlapanov, Přibyslav, Polná, Rytířsko Havlíčkův Brod, Štoky Kamenná - nejstarší kamenný most Lutrián Bransouze, Černé lesy, Brtnice, zřícenina hradu Rokštejn, Přímělkov Třesť - přes Špičák Třešť - kulturní památky, hrad Roštejn Jihlavský okruh Naučná hornická stezka - okolo ATC Jihlava - kulturní památky, ZOO, katakomby, Brána Matky Boží, kostely, věž kostela sv. Jakuba Na některé trasy se bude dojíždět MHD nebo vlakem. Možnost plnění oblastních odznaků: Smírčí kameny, Studánky. Možnost koupání ve VODNÍM RÁJI, návštěva městských kulturních památek. V případě zájmu zašlete přihlášku do 20. června 2012 na níže uvedené adresy nebo e - mail. Je vhodná platba předem na č. ú. 248671959/0300

foto: Zdeněk Schlappl

TRASA POCHODU 17 KM Od turistické mapy na dolní části Masarykova náměstí půjdete po zelené turistické značce na Okrouhlík (7 km). Zde budete pokračovat po modré turistické značce přes Rančířov, okolo restaurace Na Pančavě a přes Starou plovárnu do Jihlavy. V Jihlavě dne 11.8.2012

Dům dětí a mládeže Jihlava Kontakt: Dům dětí a mládeže Jihlava, příspěvková organizace Brněnská 29, Jihlava tel.: 567 303 521 fax: 567 300 331 IČO: 72549246 BÚ: 249 018 898/0300

foto: Zdeněk Schlappl

foto: Zdeněk Schlappl

foto: Zdeněk Schlappl

foto: Zdeněk Schlappl

foto: Zdeněk Schlappl

foto: Zdeněk Schlappl

foto: archiv foto: archiv Studánka NA SKALCE V obci. Známá jihlavská studánka stojí nedaleko Telečské ulice (a silnice do Pístova). Z Telečské ulice k ní vede cesta kolem paneláku k samotě u lesíka. O studánku se zasloužil Okrašlovací spolek a stavitel p. Dyntar zbudoval nad pramenem zděnou stavbu. Studánka bývala desítky let hojně navštěvována, voda později uznána za hygienicky závadnou. V polovině listopadu 2010 byla provedena rekonstrukce studánky, došlo k opravě zdí a dvířek, kanalizace a terénu kolem objektu. foto: archiv

foto: archiv

foto: archiv

foto: archiv

foto: archiv Studánka na OKROUHLÍKU V chatové osadě. Leží vedle modré turistické značky mezi rybníky Střední a Dolní Okrouhlík. Pramen je zaskružen, pod ním výtok je vykamenován s písčitým dnem a trubkou. Voda čirá, hloubka studánky 12 cm, vydatnost pramene dobrá, 165 ml/sec. V okolí bujná vegetace (na př. bez hroznatý aj.) Studánku navštěvují chataři z místní chatové osady.

foto: archiv

Stará plovárna v Jihlavě foto: archiv Stará plovárna v Jihlavě

foto: Zdeněk Schlappl

foto: Zdeněk Schlappl

Vandrovní list foto: archiv Ji - HNS - Zborná - Pávov - Ji 15 km Ji - Okrouhlík - Rančířov - Ji 17 km foto: archiv

foto: archiv foto: archiv