Příprava rozpočtu na rok 2007 Hana Zadrobílková MF odbor 11/115.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návrh státního rozpočtu ČR na rok 2010 Ministerstvo financí září 2009.
Advertisements

Komunitární program PROGRESS
Úloha Kraje v sociální oblasti Kompetence a odpovědnost Plán rozvoje a financování.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR OPERAČNÍ PROGRAM TECHNICKÁ POMOC Školení k Příručce pro žadatele a příjemce v OPTP
Monitorovací výbor Rámce podpory Společenství RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce.
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
Finanční prostředky pro příští programové období prosince 2006 Ing. Bohdan Hejduk, náměstek ministra.
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
Integrovaný plán rozvoje města Náchoda na období Jednání Řídícího výboru Náchod,
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Metodika stanovení národních priorit orientovaného výzkumu Karel Klusáček
1 Dotace MPSV jako zdroj financování zaměstnanců v sociálních službách Praha, květen 2014 Mgr. Antonín Shejbal Odbor sociálních služeb.
© NSZM ČR1 Zdravá města, regiony, kraje – cesta ke zdravému rozvoji Oucmanice, 5. června 2007.
Mechanismy evaluace kulturních služeb
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Pracovní setkání s obcemi ZK 2014
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
STRATEGIE REGIONÁLNÍHO ROZVOJE ČR PRO OBDOBÍ
Financování výkonu státní správy územních samosprávných celků
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Minimální preventivní program Pražské centrum primární prevence.
Soustava veřejných rozpočtů II.
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
Příspěvek k problematice sociálního začleňování v ČR Zuzana Zajarošová, MPSV
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Národní inovační politika ČR na léta 2005–2010 F. Hronek, sekretariát Rady pro výzkum a vývoj Seminář „Inovační potenciál ČR a program EUREKA“
Ing. Karel Tyll ředitel odboru státního rozpočtu 2. prosince 2010
Informace z oblasti výzkumu (Předsednictvo RVŠ, ) Tomáš Opatrný.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Návrh předmětu a jeho inovací Obchodní podnikání PhDr.Iveta Šimberová, Ph.D.
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
Návrh státního rozpočtu ČR na rok 2007 I.náměstek ministra financí Ing. Eduard Janota 11. září 2006.
Legislativa.  Které orgány veřejné správy provádějí určité úkony v oblasti sportu?  Co je to veřejná správa?  Jak dělíme veřejnou správu?  Znáte některé.
1 DÍLČÍ ANALÝZY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC LB plán s.r.o., Liberec JEDNÁNÍ ŘPS A KOMISE ZDRAVOTNÍ A SOCIÁLNÍ 19. května 2015.
Hodnocení výsledků ukončených programů VaVaI Ing. Blanka Černá, CSc., Národní agentura pro zemědělský výzkum Ing. Jan Budský Oddělení výzkumu Odbor výzkumu,
Vládní výbor pro zdravotně postižené občany. JUDr. Pavel Ptáčník vedoucí Oddělení sekretariátu Vládního výboru pro zdravotně postižené občany.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Mgr. Zuzana Jentschke - Stőcklová náměstkyně ministryně Sekce pro sociální a rodinnou politiku 10. dubna 2014.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR NÁRODNÍ ORGÁN PRO KOORDINACI KOORDINAČNÍ SETKÁNÍ S ŘO A SEA HODNOTITELI DOHODY O PARTNERSTVÍ A PROGRAMŮ.
Hospodaření nepodnikateských organizací 1 Finance a řízení - rozpočty.
Mgr. Jana Hanzlíková náměstkyně ministryně Sekce pro ochranu práv dětí a sociálního začleňování 10. dubna 2014.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
STABILIZACE A REFORMA ČESKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ Priority ministra zdravotnictví Tomáše Julínka pro funkční období Praha,
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok Obecný úvod  Návrh státního rozpočtu na rok 2013 kapitoly 335 – Ministerstvo zdravotnictví je předkládán.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2015
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2017
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Vnější investiční plán EU
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2011
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Plánování v oblasti vod Roční seminář pro vodoprávní úřady Hotel Skalský Dvůr, Lísek, 2. a 3. října 2017.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Tvorba veřejných projektů – příklad Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Mgr. Bc. David Póč Oddělení pro strategii a rozvoj/Katedra.
Pracovní setkání středních škol
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2019
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Projekt e-Sbírka a e-Legislativa snazší přístup k právu a k informacím o jeho změnách pro podnikatele JUDr. Vít Šťastný a Mgr. Aleš Gola Ministerstvo.
PROCES INVESTIC NĚKTERÉ ASPEKTY U VEŘEJNÉ SPRÁVY.
Transkript prezentace:

Příprava rozpočtu na rok 2007 Hana Zadrobílková MF odbor 11/115

Příprava rozpočtu na rok Časový posun plné aplikace metodiky rozpočtování formou výdajových bloků 2.Přístupy k přípravě rozpočtu na rok 2007

Příprava rozpočtu na rok 2007 oDůvody časového posunu plné aplikace metodiky rozpočtování formou výdajových bloků 1.zabránit tvorbě chyb, které by bylo problematické a složité napravovat 2.získat ještě více času na diskuse 3.ověření na pilotu 4.samotná příprava návrhu SR považována za dostatečně komplikovanou, zejm. z časových důvodů

Příprava rozpočtu na rok Výchozí – struktura specifických ukazatelů (SU) Změny pro návrh rozpočtu na rok 2007  součet SU (výdajových bloků) = výdaje kapitoly celkem  součet SU (podrobnější členění) = výdaje SU (výdajového bloku), tj. odstranění specifických ukazatelů výdajů typu „z toho“ •Dílčí aplikace metodiky - změny v přístupu ke stanovení struktury specifických ukazatelů – výdajů

Příprava rozpočtu na rok příklady změn struktury (kap. 301) Struktura rok 2006 – SU výdaje Výdaje vlastního úřadu KPR z toho: náhrady výdajů spojených s výkonem funkce Celkové výdaje na areál Pražského hradu a zámku Lány Celkové výdaje na lesní hospodářství Struktura rok 2007 – SU výdaje Výdaje vlastního úřadu KPR v tom: náhrady výdajů spojených s výkonem funkce ostatní výdaje vlastního úřadu KPR Celkové výdaje na areál Pražského hradu a zámku Lány Celkové výdaje na lesní hospodářství

Příprava rozpočtu na rok příklady změn struktury (kap 335) Struktura rok 2006 – vybrané SU výdaje Zdravotnické programy celkem z toho: program protidrogové politiky program sociál.prevence a prevence kriminality investiční dotace občanským sdružením a církvím investiční dotace Národní plán pomoci zdravotně postiženým program Zdravé stárnutí Národní plán vyrovnávání příležitostí pro ZP veřejně účelné aktivity občanských sdružení ZP humanitární projekty občanských sdružení ZP Struktura rok 2007 – vybrané SU výdaje Zdravotnické programy celkem v tom: program protidrogové politiky program sociál.prevence a prevence kriminality investiční dotace občanským sdružením a církvím investiční dotace Národní plán pomoci zdravotně postiženým program Zdravé stárnutí Národní plán vyrovnávání příležitostí pro ZP veřejně účelné aktivity občanských sdružení ZP humanitární projekty občanských sdružení ZP ostatní zdravotnické programy celkem

Příprava rozpočtu na rok 2007 •Termíny pro stanovení definitivní podoby struktury specifických ukazatelů 1.návrh struktury SU správci kapitol – červen, začátek července projednání s MF – odvětvové odbory a schválení definitivní podoby do zadání struktury SU do IS šachmatky do

Děkuji za pozornost