Střední škola gastronomie a hotelnictví Mladá Boleslav, s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Advertisements

Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Nabídka autobusové dopravy
Hotel Saloon.
Založení, financování a provoz podnikatelského subjektu
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_04.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.12 SOU Obořiště
Střední škola gastronomie a hotelnictví Mladá Boleslav, s.r.o.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, ROZDĚLENÍ
Rozvoj a zkvalitňování odborného vzdělávání na středních školách a vyšších odborných školách Moravskoslezského kraje s důrazem na odbornou praxi Tento.
XVIII. Reprezentační ples Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, o.s. probíhá pod záštitou PaedDr. Josefa Novotného, hejtmana Karlovarského kraje.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.17 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
PRŮZKUM POTŘEB A POPTÁVKY PEDAGOGŮ PO ODBORNÉM PROFESNĚ ORIENTOVANÉM VZDĚLÁVÁNÍ V RÁMCI DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ (DVPP)
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_UCE_SA_2_01.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Výpočty efektivnosti investic, výpočty odpisů
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice,
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ SLAVNOSTNÍ MENU, HLEDISKA PRO SESTAVOVÁNÍ MENU Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ Free Powerpoint Templates.
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ SLAVNOSTNÍ MENU, PRAVIDLA SESTAVOVÁNÍ MENU Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ Free Powerpoint Templates.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY INVENTÁŘ NA PODÁVÁNÍ POKRMŮ
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_PŘÍPRAVNÉ PRÁCE, STUDENÝ STŮL
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY ROZDĚLENÍ INVENTÁŘE
Penzion u máchova Jezera
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV - Stolničení Ročník:
Vypracoval: Rychtaříková Eva Materiál: VY_32_INOVACE_468
Ing. Milena Smržová vedoucí oddělení kontroly realizace Účetnictví projektu.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
BPH_EKOR Ekonomika organizací podzim 2012
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ BANKETNÍ OBSLUHA Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ
Design 21. století Interiéry. Charakteristika nový prostor pro experimentování prudký rozmach obchodů, hotelů, barů, restaurací důležitý ukazatel životního.
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_ CHARAKTERISTIKA
Ing. Jaromír BERÁNEK MAKROEKONOMICKÉ SOUVISLOSTI V CESTOVNÍM RUCHU.
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_ NÁPOJOVÝ STŮL
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
Raut.
Petr Machala. Kolik to stojí peněz? Hodinová mzda.
Tichá kavárna Burešova 12, Praha 8 Metro C zastávka Ládví Telefon: Otevřeno: denně
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČESKÉ REPUBLIKY Ing. Miroslav Procházka Předseda KS AHR ČR Zlínský kraj ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČESKÉ REPUBLIKY Ing.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_RAUT-1_PREZENTACE_13 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
Technika obsluhy – Příprava a obsluha rautu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 –
Náš letní rodinný výlet
LP catering & events s.r.o.
Hana Hašková Místo konání stáže DRUMEL a Co. s. r. o. Obor stáže
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Opakování slovní zásoby
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
OSTATNÍ HOSTINY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
ROZDĚLENÍ HOSTIN Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu: CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Digitální učební materiál
Autor: Ing. Jitka Michálková
Technika obsluhy – Společenská setkání
Slavnostní hostiny Rozdělujeme podle dvou základních kritérií
Ing. Milena Dušková Místo konání stáže BUJNOCH s. r. o. Chrudim
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Transkript prezentace:

Střední škola gastronomie a hotelnictví Mladá Boleslav, s.r.o. Slavnostní raut k pořádání 5. ročníku „CZECH BAR AWADS 2012“ Zadavatel: Ing. Ivana Němečková Student: Petra Petrusová Obor: 65-42-M/01 Hotelnicví Třída: H4. A

Seznámení Souhrn připravované akce Gastronomie Ekonomický úsek Obhajoba chyb

Souhrn připravované akce Czech bar awards Charakteristika akce Ubytování Doplňkové programy

Gastronomie Charakteristika rautu Způsob obsluhy Rautový způsob

Ekonomický úsek Marketingový průzkum Předběžná kalkulace Faktura Aria Travel Data Autotrans Kč/Km 29Kč 25Kč Kč/hod čekání 200Kč 440Kč WC ANO NE Klimatizace Video, CD přehrávač Sídlo firmy 16 km od hotelu Holiday Inn 8 km od hotelu Holiday Inn Marketingový průzkum Předběžná kalkulace Faktura Celkové náklady

Obhajoba chyb Není uvedena cena za jednolůžkový a třílůžkový pokoj Předběžná kalkulace pro jednu osobu Nesrovnalosti v nabídce studeného stolu s charakteristikou pokrmů Drobné nesrovnalosti v obsluze

Děkuji za pozornost