Přehled KONKURENCE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cenová nabídka s rekuperační jednotkou RKE
Advertisements

Lisovna plastů, spol. s r.o.
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
PO BOX 8 (Českobrodská 108n), Praha 3, Česká republika
1991 – vznik společnosti Multi-VAC spol. s r.o. jako prodejce ohebných vzduchotechnických hadic a příslušenství 1994 – redefinice cíle = vybudování velkoobchodu.
Výrobce toroidních komponentů značky
Skupina E.ON Czech Business Unit koncernu E.ON Energie.
Evropská družstevní společnost Prezentace jejích hlavních znaků Enzo PEZZINI Confcooperative Zastoupení v Bruselu.
© Siemens AG. All rights reserved. Mnichov, Vídeň, Praha ? Pavel Kaidl, 3.května 2011 Oddělení komunikace v rámci nadnárodní a víceoborové společnosti.
STROJÍRENSKÝ PRŮMYSL ČR Autor: Mgr. Jana Závodná
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
Zkušenosti s malou pyrolýzou
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
2N ® Helios IP Uni Produktová prezentace
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
VŠB - Technická univerzita Ostrava, Výzkumné energetické centrum Desetina slunečního záření se transformuje v chemickou energii rostlin „Stromy vznikly.
Obyvatelstvo ČR Podle posledních informací ČSÚ žije v ČR 10,5 mil. obyvatel. Počet obyvatel v posledních letech klesá, ve společností přibývá počet starších.
Dodávka chladu v teplárenských provozech XXIII. seminář energetiků
Zplyňování odpadů v cementárně Prachovice
Novinka „HELUZ FAMILY 2in1
Chytré sítě Smart grids.
Inoutic / Deceuninck, spol. s r. o
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
AK signal Brno a.s. Ing. Ladislav Polcar AK signal Brno a.s.
Členění území naší vlasti
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Pardubický kraj – EPC projekty Ing. Milan Vich, energetický manažer Pk
Přirozený způsob vedení vzduchu potrubím. Proč kruhové? spolehlivé jednoduché ekonomické.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
Hospodaření s DM Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
ŘETĚZY VAMBERK.
Členění území naší vlasti
Model strategie marketingového mixu
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
Teamgym.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI SDP října PARTNER DOPRAVNÍCH PODNIKŮ PARTNER VÝROBCŮ VOZIDEL PARTNER PRO VÁS.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Schrack Technik spol. s r.o.
Vysoká škola technická a ekonomická
Profil společnosti Nový Dvůr
Zakladatelský projekt pilařského a dřevozpracujícího provozu
Konzervárenská výroba
Prezentace fiktivní firmy Ing. Vladimíra Trnčáková
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Řízení zásob ve výrobním podniku
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Vytápění Teplovzdušné vytápění
Využití technologie RFID ve společnosti Nábytek Penta, s. r. o.
Autor: Bc. Michaela Kolářová Vedoucí: doc. Ing. Rudolf Kampf, Ph.D.
Teplovzdušné vytápění vypracovala: Ing
Sdružení dopravních podniků odborná skupina TRAMVAJE
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Řízení zásob ve výrobním podniku
Výstup ze stáže pedagoga u zaměstnavatele
DOBRY DEN.
Členění území naší vlasti
AUTOR: Mgr. Šárka Jandová NÁZEV: VY_32_INOVACE_7C_09 TÉMA: Vlastivěda4
Transkript prezentace:

Přehled KONKURENCE

… ta je opravdu silná, ale My se snažíme být NEJLEPŠÍ!!! MultiVac Pardubice Ptáček, Dobrý den!

Nabízejí obdobný sortiment jako M-V. Dodavatelé - ventilátory –S&P Španělsko - malé ventilátory – MANROSE – Velká Británie - ohebné hadice – STRULIK Francie - plenum boxy – DAP Provmex Inzerují v časopisech VVI, Klimatizace Výstavy – vystavují na různých menších elektro i větších vzt veletrzích v ČR a SR

Česká firma – majitelé Měrkovi Výrobce čtyřhranných a střešních ventilátorů, vzduchových clon a větracích jednotek. Vyvážejí do republik bývalé CCCP -  Konzultace -  Oživení a uvedení zařízení do provozu, -  Záruční a pozáruční opravy

Brno - Vzduchotechnika a klimatizace CZ Brno s.r.o. Vrchlabí - LABIT a.s. Valašské Meziříčí - Michal Kristek Rožnov pod Radhoštěm - REMAK a.s. Praha - Ploužek Jan Plzeň - Ing. Pavel Šmolík - ELKOM Ostrava - SAR Montáže s.r.o. Hradec Králové - METALKLIMA Milevsko - Pavel Procházka - KOMERC VZDUCHOTECHNIKA Brno - Vzduchotechnika a klimatizace CZ Brno s.r.o.

Systemair – výrobce: Ventilátorů radiálních čtyřhranných, kruhových, axiálních, exových… větracích jednotek, vzduchových clon elektrických ohřívačů, a je výhradní zastoupením fy. CATA – malé plastové ventilátory Systemair Group vznikla ve Švédsku z původní firmy Kanalfläkt AB, která byla založena v roce 1974. Dnes patří ke skupině Systemair Group 35 sesterských společností s kapacitou výrobních prostor více než 60.000 m2 a pracovní silou více než 1000 zaměstnanců a přímým obchodním zastoupením ve 23 zemích tří kontinentů, Evropy, Ameriky a Asie. V roce 2003 bylo otevřeno nové distribuční centrum v německé firmě a tak bude snahou evropských zastoupení dodávat minimálně 3/4 produktového rozsahu během 7 dnů od objednávky.

Společnosti LVZ, a. s. a GEA Klimatizace s. r. o Společnosti LVZ, a.s. a GEA Klimatizace s.r.o. se sídlem v Liberci jsou začleněny do struktury firmy GEA AG se sídlem v Bochumi, která je součástí celosvětového koncernu mg technologies AG, Frankfurt. Sortiment : Vytápěcí jednotky , klimatizační jednotky , vzduchové clony , centrální klimatizační jednotky , řízení a regulace , výrobníky studené vody, konvektory , odvlhčovací jednotky , ventilátory , klimatizace Mitsubishi Electric filtry atmosférického vzduchu , čisté prostory , sálavé plynové vytápění

Společnost Stavoklima v. o Společnost Stavoklima v.o.s se věnuje od roku 1994 projekci a kompletaci technologických celků zejména vzduchotechniky a klimatizace. Nejprve se soustředila na výrobu příslušenství klimatizace a vzduchotechniky, dále pak na vzduchové dveřní a vratové clony. Obchodní zastoupení: České Budějovice Liberec Ostrava

Tým OTP Vám děkuje za pozornost