Strategický plán města Tišnov 4. (společná) schůzka pracovních skupin 2. 12. 2013 Projekt Tvorba strategického plánu pro město Tišnov r.č. CZ.1.04/4.1.01/89.00031.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

studie regenerace sídliště Na Rozhledně - Chrudim
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Stavební akce 2013 Města Benešov nad Ploučnicí stav k
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
Strategický plán města Tišnov 4
STATUTÁRNÍ MĚSTO JIHLAVA V BRNĚ, DNE KONFERENCE PĚTILETKA ROP JIHOVÝCHOD A JAK DÁL PO ROCE 2013 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA.
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat venkovní tělocvičnu v centru města vybudování venkovní tělocvičny u AFK pro všechny generace plánovací setkání.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Projekt TROLLEY Dobrý den.
Integrovaný plán rozvoje města Náchoda na období Jednání Řídícího výboru Náchod,
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Rozvoj sociálních služeb v Moravskoslezském kraji Vize Moravskoslezského kraje: Partnerstvím zadavatelů.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Volnočasové projekty a EU financování
Statutární město Ostrava
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
Praha Statutární město Ústí nad Labem zvažuje možnost vypracování dvou Integrovaných plánů rozvoje města, a to pro následující městské zóny:
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Nevyužitá absorpční kapacita venkovských obcí Analýza venkova: nové otazníky a výzvy 20. října 2011 Arcidiecézní muzeu, Olomouc.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Cíl - zajistit dlouhodobou kvalitu života obyvatel města Kladna prostřednictvím příznivého prostředí a dobře fungujících veřejných služeb 3 prioritní.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDICÍ SKUPINY.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Program rozvoje města Hostinné SEZNÁMENÍ VEŘEJNOSTI S VÝSLEDNÝM DOKUMENTEM 4. VEŘEJNÉ PROJEDNÁVÁNÍ ( , velká zasedací místnost MěÚ)
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÉ ŠKOLY.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
PROJEKT REGENERACE SÍDLIŠŤ Regenerace panelových sídlišť je dlouhodobý proces zaměřený na sociální, ekonomické, urbanistické, architektonické a technické.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Příklady projektů a možnosti integrace listopad - prosinec 2014 Ing. Markéta Landová, Ph.D. Ing. Iveta Holá.
Veřejná doprava pro všechny Město Beroun. Poloha města Beroun.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Vítejte na veřejném fóru
Vazba na Operační programy
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
TEZE ROZVOJE BYDLENÍ V PRAZE
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Informace o vyhlášených výzvách
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Obnova koupaliště města Letohrad – IV. ETAPA
Transkript prezentace:

Strategický plán města Tišnov 4. (společná) schůzka pracovních skupin Projekt Tvorba strategického plánu pro město Tišnov r.č. CZ.1.04/4.1.01/ je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a rozpočtu města Tišnova.

Program  Projednání Akčního plánu •Doplnění nákladů u záměrů, kde zatím náklady chybí •Doplnění garantů •Redukce záměrů z akčního plánu s ohledem na finanční a personální možnosti (vyškrtnutí) •Úprava harmonogramu s ohledem na finanční možnosti (odsunutí realizace)

Doplnění nákladů  Publikování seznamu místních poskytovatelů služeb vč. jeho průběžné aktualizace  Postupná rekonstrukce kulturního domu v lokalitě Hájek  Vytipování lokality pro vybudování venkovního kluziště k využití na cca 6 měsíců v roce  Postupná rekonstrukce areálu letního kina  Revitalizace sportovních areálů ve vlastnictví sportovních organizací v Tišnově  Zefektivnění a koordinace kulturních a jiných akcí pro volný čas a sport v Tišnově

Doplnění garantů  Vytvoření platformy (obdoby „místní hospodářské komory“) pro koncepční spolupráci města, podnikatelské sféry  Publikování seznamu místních poskytovatelů služeb vč. jeho průběžné aktualizace  Zřízení či převzetí informačního centra městem a využití informačního centra jako koordinátora komunikační platformy pro rozvoj cestovního ruchu

Doplnění garantů  Revitalizace areálu koupaliště vč. vybudování odpočinkové zóny  Sportoviště Květnická – nové oplocení  Vybudování skate hřiště  Rekonstrukce Městského kulturního střediska (klimatizace sálu, odhlučnění, světelný nápis)  Postupná rekonstrukce kulturního domu v lokalitě Hájek (2014 a dále)

Doplnění garantů  Vytipování lokality pro vybudování venkovního kluziště k využití na cca 6 měsíců v roce (2015)  Postupná rekonstrukce areálu letního kina (2015)  Revitalizace sportovních areálů ve vlastnictví sportovních organizací v Tišnově ( )  Zefektivnění a koordinace kulturních a jiných akcí pro volný čas a sport v Tišnově

ČísloNázevPriorit a Harm.Nákl. (tis. Kč) Garant 1.1.1Koráb – úprava parkování před Guardem OSMI 1.1.2Nový chodník Květnická kolem hřiště OSMI 1.1.3Opěrná zídka zastávka „Trnec“ OSMI 1.1.4Parkoviště Na Loukách OSMI 1.1.5Architektonická soutěž a zpracování projektu na rekonstrukci nám. Míru OSMI 1.1.6Autobusová zastávka Černohorská OSMI 1.1.7Projektová příprava a lobbing za rekonstrukci Riegrovy ul. vč. kanalizace a sítí OSMI 1.1.8Projektová příprava a lobbing za rekonstrukci Brněnské ul. vč. kanalizace a sítí OSMI 1.1.9Propojení k mostu do Předklášteří (ulice, chodníky, cyklostezka) OSMI Studie - zvýšení parkovací kapacity na sídlišti Pod Klucaninou (např. Halasova ul.) OSMI Studie parkovacího domu kombinovaného s veřejnou zelení, hřištěm apod., prověření zapojení soukromého kapitálu OSMI Zavedení zóny zpoplatněného stání v centru města s progresivním zpoplatněním OSMI Rekonstrukce ul. Družstevní OSMI

1.2.1Rozvoj bezbariérových tras ve městě OSMI 1.2.2Výstavba cyklostezky mezi tenisovými kurty a koupalištěm (souběžně s krajskou komunikací) OSMI 1.3.1Organizační úpravy veřejné dopravy s cílem zajistit (v rámci možností pravidelnou) obslužnost centra města, nádraží a hlavních objektů občanské vybavenosti OSMI 1.4.1Rozšíření veřejného osvětlení Ostrovec (3 sloupy ke kurtům) OSMI 1.4.2Úprava sběrného dvora (zpevnění plocha + oplocení) OSMI 1.4.3Rekonstrukce sběrného dvora a prověření možnosti instalace třídicí linky (vybudování haly a kompostárny) OSMI 1.4.4Odkanalizování lokality Za Červeným mlýnem vč. oddělení dešťové a splaškové kanalizace OSMI 1.4.5Připojení místní části Hájek na Skupinový vodovod Tišnov – projektová dokumentace ?OSMI 2.1.1Úpravy územního plánu (úprava návrhu územního plánu po veřejném projednání) Ing. Babák, OÚPSŘ 2.1.2Zkopírovat formulaci z Návrh. části s Územní studie lokality „Přednádražní prostor, Tišnov“ M. Babák, OÚPSŘ

Územní studie průmyslové zóny „Díly pod městem“, Tišnov M. Babák, OÚPSŘ Studie úpravy veřejného prostranství „Pod Květnicí“ a na Trnci „U Křížku“ Rada, OSMI 2.1.3Výkup pozemků Rada, OSMI 2.1.4Vybudování centrálního prostranství na Hájku vč. zeleně a prostoru pro otáčení autobusů Osadní výbor, OSMI 2.1.5Zpracování studie rekreačního využití prostoru podél řeky Svratky Rada, OSMI 2.2.1Regenerace zeleně (realizace, dozor, nákup techniky) OSMI 2.2.2Obnova aleje podél místní komunikace k lokalitě Stanoviska Osadní výbor, OSMI 3.2.1Vytvoření platformy (obdoby „místní hospodářské komory“) pro koncepční spolupráci města, podnikatelské sféry Publikování seznamu místních poskytovatelů služeb vč. jeho průběžné aktualizace Zřízení či převzetí informačního centra městem a využití informačního centra jako koordinátora komunikační platformy pro rozvoj cestovního ruchu

4.1.1Revitalizace areálu koupaliště vč. vybudování odpočinkové zóny Sportoviště Květnická – nové oplocení Vybudování skate hřiště Rekonstrukce Městského kulturního střediska (klimatizace sálu, odhlučnění, světelný nápis) Postupná rekonstrukce kulturního domu v lokalitě Hájek22014 a dále 4.1.6Vytipování lokality pro vybudování venkovního kluziště k využití na cca 6 měsíců v roce Postupná rekonstrukce areálu letního kina Revitalizace sportovních areálů ve vlastnictví sportovních organizací v Tišnově spolufina ncování 4.2.1Zefektivnění a koordinace kulturních a jiných akcí pro volný čas a sport v Tišnově Rekonstrukce MŠ U Humpolky (oplocení, sociální zařízení, vnitřní bezpečnostní skla, osvětlení) M. Babák 5.1.2Rekonstrukce sociálního zařízení na ZŠ nám. 28. října M. Babák 5.1.3Nástavba a přístavba ZŠ Smíškova M. Babák

5.1.4Ustavení pracovní skupiny pro vypracování analýzy kapacit základních škol ve vztahu k demografickému vývoji a návrhy řešení J. Schnei der 5.2.1Monitoring nabídky ambulantních a pobytových zdravotních služeb v městě Tišnově M. Babák 5.2.2Zateplení a oprava střechy objektu polikliniky M. Babák 5.2.3Centrum sociálních služeb – zateplení (dokončení) M. Babák 5.2.4Zmapování stavu objektů v lokalitě Na Mlékárně a zpracování projektu na revitalizaci těchto objektů včetně realizace režimových opatření v bytových domech (audit stavu) 800 (projekt) M. Babák