Následující dokument sloužil pouze jako podklad

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zásahy do investice Ústí nad Labem 25.září 2013 Mgr. Vladimír Skála 1
Advertisements

Černoch Michal Školoudová Lenka
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Mgr. Pavel Dobeš Ministr dopravy
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Specifika výstavby optických síti na území HM Prahy květen 2010 Svatopluk Fröhlich S com s.r.o.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
KANALIZACE A VODOVOD V OBCI SIBŘINA KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
Úspěšné projekty podpořené z OP Rybářství, OSA II.
DOSTAVBA KANALIZAČNÍ SÍTĚ A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
horní Ludgeřovice – II. Etapa
KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY Moravská Třebová - projekt odkanalizování Udánek, Sušic, Boršova a modernizace ČOV.
BioFish s.r.o. Horní Paseka
Organizace a řízení výstavbových projektů v praxi
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
FRVŠ 1400/2010/F1/a Zkušebnictví a řízení jakosti staveb Proces 2 Zemní práce.
Aktivita číslo 5 Název Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského.
Digitální technická mapa města Velké Meziříčí
V souvislosti s množícími se snahami o stanovení dešťových kanalizací kanalizacemi pro veřejnou potřebu dle ust. § 1 odst. 4 zákona o vodovodech a kanalizacích.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
OBNOVA RETENČNÍ NÁDRŽE JORDÁN
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Autor: ING. LIBOR VOSÁHLO
Integrovaná střední škola, Slaný
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Dotační program na podporu výstavby metropolitních sítí.
Digitální data katastrálních map jako součást územně analytických podkladů Seminář k digitalizaci katastrálních map Praha,
Podpora vodohospodářské infrastruktury v obcích Zlínského kraje Zlín Lenka Gregorová.
Dešťové kanalizace a využití § 1 odst. 4 Za jakých podmínek může vodoprávní úřad stanovit, že se zákon o vodovodech a kanalizacích vztahuje i na kanalizace.
Developerské projekty Dopravní infrastruktura
Odkanalizování a čištění odpadních vod v povodí řeky Radbuzy CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Technické zařízení budov
Integrovaná střední škola, Slaný
Technické zařízení budov
Základní informace VD a PVE Dalešice
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
ZÁKLADNÍ NORMOVÁ A PŘEDPISOVÁ USTANOVENÍ V OBORU DOPRAVNÍCH STAVEB (POZEMNÍ KOMUNIKACE) Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute.
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Informační leták Obce Stanoviště o domovních kanalizačních přípojkách Zde uvádíme společnosti, které nabídly služby občanům při vybudování gravitačních.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení ---- Podpora výstavby technické infrastruktury.
„Jímání, ČS Motyčonka a výtlak surové vody“ Celková dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje : ,75 Kč Vlastní prostředky obce: ,25 Kč Začátek.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
Stav odkanalizování v obcích Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Ing. Dana Zápecová vedoucí oddělení vodního hospodářství Duben.
TLAKOVÁ KANALIZACE KLY – TUHAŇ HOŘENÍ VINICE
Snídaně starostů , Jedlí
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
„TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA V BÝVALÝCH KASÁRNÁCH KPT
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie
Dotace Kraje Vysočina v oblasti vodního hospodářství
Ing. Roman Vodný, Ph.D. ředitel odboru územního plánování MMR
Kanalizační Přípojky F-M
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
Staveniště a zařízení staveniště
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
VLIV KANALIZACE NA ČIŠTĚNÍ ODPADNÍCH VOD
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
BERNARDOV - ČOV A TLAKOVÁ KANALIZACE
ČOV a kanalizace holubice
INFORMACE OBČANŮM O GRAVITAČNÍ A TLAKOVÉ KANALIZACI
Informace stavebníkům před proJEKTOVÁNÍM kanalizačních přípojek
Transkript prezentace:

Následující dokument sloužil pouze jako podklad – vodítko k prezentaci projektu Kanalizace Letohrad - Kunčice, která proběhla dne 24.9.2012. Uvedené texty nejsou vyčerpávajícím právním, technickým ani jiným dokumentem. HOCHTIEF CZ, a. s. nenese žádnou odpovědnost za jakékoli následky či škody vzniklé aplikací této prezentace.

Developerské projekty Dopravní infrastruktura Pozemní stavby Developerské projekty Dopravní infrastruktura HOCHTIEF CZ a. s. závod Morava divize Pozemní stavby Sokolská třída 2800/99, Ostrava Jeronýmova 493/8, Olomouc www.hochtief.cz

KANALIZACE LETOHRAD - KUNČICE Prezentace projektu 24. září 2012, Letohrad

Obsah Úvodní slovo Organigram (představení účastníků výstavby) Základní informace o HOCHTIEF CZ Základní parametry projektu Harmonogram projektu Kanalizační přípojky Projektová dokumentace kanalizační přípojky Diskuze, dotazy

Organigram

www.hochtief.cz Základní informace o HOCHTIEF CZ Plzeňská 16/3217 150 00 Praha 5 Česká republika Městský soud v Praze, oddíl B, vložka 6229 46678468 CZ46678468 +420 257 406 000 +420 257 406 008 info@hochtief.cz Sídlo: Zapsána v: IČO: DIČ: Telefon: Fax: E-mail: Akciová společnost HOCHTIEF CZ je silnou stavební společností na českém trhu s dlouhodobou tradicí. Je součástí nadnárodního koncernu HOCHTIEF AG, který má své pobočky po celém světě. HOCHTIEF CZ se zaměřuje na realizaci projektů pozemního stavitelství, dopravní infrastruktury a developerských projektů. www.hochtief.cz

Historie 2006 HOCHTIEF CZ 2002 1999 HOCHTIEF nový majoritní vlastník 1998 VSB a.s. 1994 Vodní stavby Bohemia a.s. 1992 Vodní stavby Temelín a.s. 1985 Výstavba jaderné elektrárny Temelín n.p. 1951 Vodní stavby n.p. 1939 Stavební divize společnosti Baťa

Průměrný roční objem výroby HOCHTIEF CZ Rozdělení podle segmentů trhu

Kanalizace Letohrad - Kunčice Výstavba splaškové kanalizace: Část „prostřední“ Kunčice Část „horní“ Kunčice

Základní parametry projektu - kanalizace Kanalizace „prostřední“ Kunčice: Gravitační stoky 3126 m Z toho bylo 281 m realizováno v 1.etapě Výtlačný řad 85 m Čerpací stanice 1 ks Kanalizace „horní“ Kunčice: Gravitační stoky 351,4 m Přípojky k UV, vysazené odbočky 34,4 m Tlakové řady 890 m Tlakové přípojky 290 m Domovní čerpací jímky 27 ks Celková délka kanalizace: 4776,8 m Celková délka kanalizace k realizaci: 4495,8 m

Základní parametry projektu - kanalizace Materiál kanalizace (gravitační stoky): žebrované hrdlované potrubí z polypropylenu Materiál kanalizace (tlakové řady): z polyethylenu řady PE100 PN10 Betonové prefabrikované kanalizační šachty o průměru 1 m: 94 ks Domovní čerpací stanice – plastová nádrž o průměru 0,8 m + vystrojení čerpací technologií – 27 ks ( „Horní“ Kunčice ) Čerpací stanice – železobetonová kruhová jímka o průměru 2 m + vystrojení čerpací technologií – 1 ks ( „Prostřední Kunčice“ ) Křížení s vodním tokem Tichá Orlice: 1 místo křížení bezvýkopovou technologií Celkový objem vyhloubené zeminy: cca 8850 m3 Celková plocha nově položených povrchů komunikací: cca 7850 m2

Harmonogram projektu Protokolární předání a převzetí staveniště: 15.4.2013 Zahájení prací: 23.4.2013 Výstavba kanalizace: 23.4.- 23.11.2013 (plán prací v jednotlivých částech obce viz grafický harmonogram, který bude následovat) Uvedení povrchů komunikací a zeleně do původního stavu – 2.etapy: 1.etapa (před zimou): Uvedení povrchů komunikací a zeleně do původního stavu na stoce XXIIb („Horní“ Kunčice), LK-6 a LK-6-1 („Prostřední“ Kunčice): 23.10.-25.11.2013 Provizorní opravy komunikací ve správě SÚS (stoky LK-1, LK-1-1, LK-3, LK-3-1): 22.10.-21.11.2013 2.etapa (po zimě): Uvedení povrchů komunikací a zeleně do původního stavu u zbývajících částí + finální oprava komunikací ve správě SÚS: 17.3.-11.4.2014 Dokončení všech prací a předání díla objednateli: 4/2014 Před opravou komunikací musí být hotová část kanalizační přípojky od kraje komunikace do vzdálenosti minimálně 2m – zajišťuje si vlastník napojované nemovitosti.

Jak bude výstavba probíhat prezentace projektu a postupu výstavby pro občany v předstihu 5 dní dostanete do schránky leták s informací – aktualizovaný datum zahájení prací + informace na vývěsce Městského úřadu omlouváme se za krátkodobé zhoršení podmínek pokud vede trasa kanalizace v místní komunikaci, která je úzká, bude tato po dobu provádění prací téměř vždy plně uzavřena pro automobilovou dopravu, bude zajištěn pohyb pěších; pokud není ulice slepá, je možný příjezd z druhé strany po obci se bude pohybovat zvýšené množství techniky, mnoho výkopů – dbejte své osobní bezpečnosti, nepouštějte děti do blízkosti stavenišť a skládek po provedení prací uvedeme dotčené povrchy do původního Aktuální informace ohledně stavby: www.letohrad.eu www.kuncice.eu

Kanalizační přípojky Kanalizace „prostřední“ Kunčice: Gravitační stoky - budou vysazeny odbočky pro přípojky na hlavních stokách. Kanalizace „horní“ Kunčice: Gravitační stoky – budou zrušeny stávající jednotné stoky a přepojeny stávající přípojky na stoky XXII a XIIb. Tlakové řady – bude vybudováno celkem 27 tlakových přípojek ukončených domovní čerpací jímkou. Vlastník napojované nemovitosti si musí zajistit napojení splaškových odpadních vod na čerpací jímku.

Projektová dokumentace kanalizační přípojky Projekt kanalizační přípojky řeší odvedení splaškových odpadních vod z nemovitostí Zpracování projektu si zajišťuje vlastník napojované nemovitosti. Termín zpracování projektové dokumentace – nejpozději do konce ledna 2013 Co udělat před zpracováním PD: Prověřit hloubku vývodu vnitřní kanalizace z nemovitosti – odkopání + zaměření geodetem. Pokud vývod nebude v dostatečné výšce oproti výšce projektované stoky, nebude se možné napojit gravitačně (samospádem). Podklady pro projektanta poskytne na vyžádání město.

Projektová dokumentace kanalizační přípojky Materiál kanalizační přípojky: Pro přípojku bude na hlavní stoce vysazena odbočka DN 300/200 UR2/ hladké KG Potrubí pro přípojku bude použito PVC KG tuhosti SN8 v komunikaci a PVC KG tuhosti min.SN 4 mimo komunikaci. Co musí z projektové dokumentace přípojky vyplývat: U gravitační přípojky – místo vysazení odbočky, výška napojení na hlavní stoku, spád potrubí přípojky. U tlakové přípojky – hloubka uložení domovní čerpací jímky, výška nátoku do čerpací jímka, spád potrubí gravitační části přípojky (přítok do čerpací stanice). Projektová dokumentace musí obsahovat: Technická zpráva Situace stavby – místo vysazované odbočky pro kanalizační přípojku musí jasně specifikované, t.j. staničením na příslušné stoce, případně zaměřením alespoň ke 2 pevným bodům Podélný profil – výška napojení na hlavní stoku, spád potrubí, materiál potrubí Dokladová část – vyjádření správců dotčených sítí, souhlas napojením kanalizační přípojky, souhlasy majitelů sousedních pozemků apod.

Vzor – situace

Vzor – podélný profil

Diskuze, dotazy

Děkuji za pozornost